arkadaşlar önerilerinizi eksik etmeyin..
yeni bir motor alacam ama hangisini alacağıma karar veremedim
Honda CBR125 mi
Asya motor majör 250 x6 mı bana yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar önerilerinizi eksik etmeyin..
yeni bir motor alacam ama hangisini alacağıma karar veremedim
Honda CBR125 mi
Asya motor majör 250 x6 mı bana yardımcı olursanız sevinirim..
Honda cbr 125e o kadar para vermek çook saçma :D asyayı bilmem yaş kaç bu arada
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
zaten sen seçimini yapsınsın , avatarın altında asya yazıyor
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Tabikide asya ;) polonya malı çin değil yani avrupadan gelme major 250
valla asya baya şekilmiş ya, honda da çok iyidir ama sırf grenaja 7bin veriyomuş gibi hissediyor insan kendini. Ben cbr ı çok beğeniyorum hastasıyım ama 7 bin vermem, 5-6 bin ederdi bak.
nası ya çin değil mi?
bide asyanın yakması, seriliği titreşimi vs nası onlarıda tartışmak lazım.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Japonla çinli kıyaslanabilir ama bence bu iki model kıyaslanamaz. Kıyaslansa bile tamamen farklı özelliklerdeki motosikletler. Tek benzerlikleri fiyatları. Onda da asya avantajlı.
Ama ben genede bir çinliye 6500 vermeni tavsiye etmem. Piyasada çok iyi durumda 250'lik motorlar var. Her zaman düşük özellikli bir sıfır motosiklet yerine üstün özellikli temiz bir ikinci el motosikleti tercih ederim
zaten fiyattan dolayı o ikisi aklımda honda bayi ile görüştüm nakit 6800 dedi asya bayi ilede görüştüm 6500e tüm ekipmanı ile teslim ederim dedi (2 tane kask eldiven mont pantolon vs..) halen kararsızım aslında 7000 tl civarı başka önerileriniz varsa onlarıda dikkate alırım (çok temiz ikinci elde olur)
Aleykum Selam Kardeşim Zaten Hep böle oluyor ya neyse
kimsin necisin yaşın kaç nasıl bir ortamda sürmek istiyorsun
Söylersen yardımcı oluruz Geçenlerde birisi Köyde asvalt yok ama cbr 250r alimmi diyodu bu gibi durumlar işte
Sado
yok arkadaşım asya çinlinin hasıdır polonya molonya alakası yok
@hAKiVan
tavsiye vermek için öncelikle yaşınızı, ehliyet durumunuzu, motosikleti ne amaçla kullanmayı düşündüğünüzü ve motosiklet tecrübenizi bilmem gerekir. eğer bu konulara açıklık getirirseniz size daha iyi yardımcı oluruz.
misal illa racing olacaksa ve daha önceden vitesli 125-150cc tecrübeniz varsa bu motosikletlere verilecek parayla bir honda cbr250 yada hyo gt250 önerebilirim.
ama ben daha ehliyetimi yeni aldım/alacağım/alıyorum, motosikletede ilk defa bineceğim diyorsan bu motosikletlerin giç biri sana yaramaz. onun yerine yamaha ybr 125 yada tvs apache öneririm. kaldı ki bu modellerde yeni başlayan için gayet tatmin edici yeterli motosikletlerdir. sonrasında zamanla ve maddi imkan buldukça 250 600 1000cc ye doğru yol alırsınız.
ehliyetiniz yoksa veya almak için yaşınız tutmuyorsa. bu konuları hiç konuşmamış olalım ve öncelikle ehliyetinizi alın.
ekipman konusundan bahsetmeme gerek yoktur heralde? az buçuk forumu turladıysanız zaten kask mont dizlik gibi ekipmanlarında kullanmanın ne kadar hayati ve önemli olduğunuda az çok kavramışsınızdır. bunun içinse 0 dan ekipman alacaksanız en az 700tl gibi bir meblağı gözden çıkarmalı ve ucuza kaçmadan güvenlik ön planda olacak şekilde seçimlerinizi yapmalısınız. nihayetinde ekipman bir kere alınır hergün kullanılır ama ayda yılda bir kaza yaparsınız o kazada da lazım oluverir...
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
yaşım 25 2 senedir ehliyetim var kullanmışlığım oldu ama kendi şahsıma ait motorum olmadı bu ilk şehir içinde kullanacam motoruyok arkadaşım asya çinlinin hasıdır polonya molonya alakası yok
@hAKiVan
tavsiye vermek için öncelikle yaşınızı, ehliyet durumunuzu, motosikleti ne amaçla kullanmayı düşündüğünüzü ve motosiklet tecrübenizi bilmem gerekir. eğer bu konulara açıklık getirirseniz size daha iyi yardımcı oluruz.
misal illa racing olacaksa ve daha önceden vitesli 125-150cc tecrübeniz varsa bu motosikletlere verilecek parayla bir honda cbr250 yada hyo gt250 önerebilirim.
ama ben daha ehliyetimi yeni aldım/alacağım/alıyorum, motosikletede ilk defa bineceğim diyorsan bu motosikletlerin giç biri sana yaramaz. onun yerine yamaha ybr 125 yada tvs apache öneririm. kaldı ki bu modellerde yeni başlayan için gayet tatmin edici yeterli motosikletlerdir. sonrasında zamanla ve maddi imkan buldukça 250 600 1000cc ye doğru yol alırsınız.
ehliyetiniz yoksa veya almak için yaşınız tutmuyorsa. bu konuları hiç konuşmamış olalım ve öncelikle ehliyetinizi alın.
ekipman konusundan bahsetmeme gerek yoktur heralde? az buçuk forumu turladıysanız zaten kask mont dizlik gibi ekipmanlarında kullanmanın ne kadar hayati ve önemli olduğunuda az çok kavramışsınızdır. bunun içinse 0 dan ekipman alacaksanız en az 700tl gibi bir meblağı gözden çıkarmalı ve ucuza kaçmadan güvenlik ön planda olacak şekilde seçimlerinizi yapmalısınız. nihayetinde ekipman bir kere alınır hergün kullanılır ama ayda yılda bir kaza yaparsınız o kazada da lazım oluverir...
Yazık günah 125 cc Motora o para verilmez Asyaya da Güvenilmez
Sen en iyisi Git Tvs Apache Yada mondial mh Drift al bunlarda seni gayet tatmin eder Ve üstelik Tvs 4200 mh drift ise sadece 2800 ama Yabana atılcak motor değil hani
Sado
valla açık konuşmam gerekirse evet cbr 125 aşırı zam gördü ve neredeyse aynı fiyata 250cc ss alınabiliyor açıkçası 250cc alacaksam cbr250 gt250.
125-150cc alacaksam tvs apache alırdım. tabi her 2 motor hacmininde kendine göre + sı - si var bunlarıda iyi ölçüp tartıp öyle almak gerek
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Tabiki honda
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)