Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

sizce hangisi

REKLAM ALANI
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=leons;2705853]

Yok bu model ve rx250 adlı model polonyadan geliyor gerekli bilgileri fabrika ile görüştüm. honda bence şuan berbat ötesi, gördüğüm sorunları çin motorlarının hemen hemen hiçbirinde görmedim diyebilirim.

Asya,mondial,kanuni,kuba,arora gibi bazı türk firmaları kaliteli ürün getiriyorlar eskisi gibi değiller. En son kullandığım mondial mh 125 ile emin olabilirsin ki, 10000 km yolu hep devirsiz, tek teker, drift yaparak kullandım, abartısız 5-6 defa düşürdüm elcikler,fren manetleri,far ve sinyaller haricinde çizilen veya kırılan olmadı, 10000 kmye kadar 5 bakım yaptım motorunda bir defa tekleme, yolda bırakma, yağ yakma, sübap vurma yapmadı. Emin ol çektirdiğim eziyeti başka motora çektirmedim. Trabzon-İstanbul arası 1500 km(sıfır sorun) yol gittim var mı bundan ötesi ? Kim honda cbf ile yaptı bu işi göstersin kendini. Yanımda arkadaş vardı ondada yeni firma olan kadırga motosikletin kd125 adlı yamahanın ybr 125 motor bloğu ile aynı olan motor vardır. Yolculuk sırasında ikisinde gram sorun yoktu ama o ilk bakımında sübap ayarı çektirdi, hava ayarları yaptırdı vs... yaptırdı, ben yağ,hava filtresi değişimi ve pis benzinden dolayı karbüratör temizliği haricinde bişey yapmadım.Motoru sattığım yeni sahibine dedim ki sorun olursa ara 4 ay oldu bir defa aramadı arasıra gider konuşurum yinede aynı şekilde devam ediyor sürmeye.

Lafım agresif olduğu halde yanlış algılanmasın, niyetim laf ile ezmek veya aşalamak değildir, ciddi konuşunca bu şekilde yazabiliyorum

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

[QUOTE]

şimdi hocam öncelikle söylediklerinizin şu kısmına cevaben bir kaç örnek vermek isterim ''Trabzon-İstanbul arası 1500 km(sıfır sorun) yol gittim var mı bundan ötesi ? Kim honda cbf ile yaptı bu işi göstersin kendini.'' dediniz ya hani şu aşağıda vereceğim 2 gezi raporunuda bir inceleyin derim ondan sonra bu söylediklerinizi bir daha düşünün bence..

http://www.motosiklet.net/forum/etki...stan-turu.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-oludeniz.html

önceden de dediğim gibi çinliler hala bir japon kadar iyi değil. misal çinlinin cub commuter tarzı motosikleti alınır ancak diğer tarzları iyi araştırılması gerekir. misal mondialin yeni cross motosikleti x treme max 150 modeli kronik olarak depo kapağından benzin kaçırıyor. bu sorun özellikle bir cross motosiklette asla olmaması gereken bir durum. yada şöyle bir karşılaştırıladabilir mondial mh drift in sürekli zinciri gevşer her 300 500km de bir zincir sıkarsınız cbf de de her 1000km de 200ml yağ yakarsınız. honda 80-90 000 de motoru açtırırsınız mondide 60- en iyi ihtimalle 70 000 de motoru açtırırsınız (istisnalar kaideyi bozmaz).yani kısaca ne kadar ekmek okadar köfte. bana kalırsa hatta commuter motosikletlerin kralı tvs apache dir. commuterlar içinde tek kusursuz motosiklet denebilir ( her ne kadar titreşim muhabbetini abartanlar oluyorsada..)

son olarak şu asya nın aradığın fabrikanın telefonunu konuştuğun çalışanın adını bi verde bizde bi arayalım cidden bende merak ettim.

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Problemli olmayan modelini söylemek zor, cbr 125 dediğiniz kalite dediğiniz motorun yeni modelleri bile hep sıkıntılı iyi araştırın siteyi hatta burayı değil başka siteleride biraz araştırın görürsünüz.
    kıvırmadan cevap yazsaymışsınız daha iyi olacakmış zira size sorunlu olmadığını söyleyen kişi 2011 model cbr 125 kullanıyor ve sen ondan daha iyi bildiğini mi idda ediyorsun neyse hocam yolunuz açık ola çinlilerle uzun km ler dilerim
    kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
    Demirden korksak motora binmezdik..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Problemli olmayan modelini söylemek zor, cbr 125 dediğiniz kalite dediğiniz motorun yeni modelleri bile hep sıkıntılı iyi araştırın siteyi hatta burayı değil başka siteleride biraz araştırın görürsünüz.

Arkadaşım,benim motorumda yeni model cbr 125.Bana sıkıntısını söyler misin ? Forumda kullanan 10 a yakın arkadaşımız var muhabbet ettiğimiz,hiçbirimizin sorunu yok.Biraz gerçeklerle konuşursan sevinirim.Bana model ve sıkıntı söyleyin diyorum,ortaya bişey atıp kaçıyosunuz.Ben kullanmadığım motor hakkında yorum yapmıyorum.Fikrimi söylüyorum.Benim kullandığım motoru benden iyi biliyosan lafım yok.Ama sadece diyorum, hep sıkıntılı dediğiniz modelin bana kronik sıkıntı yada sıkıntılarından bahseder misiniz ? Ben ve kullanan arkadaşlarım rastlayamadık çünkü soruna.

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

Ayrıca,sorundan bahsettiğin başka bir forumda vites geçişlerinin sesli olmasıysa o kullanıcının sorunu belkide.Zaten sadece 2 ye atarken ses duyuyomuş.Fazla uzaklarda arama örnek göstermek için,bu forumda kullanan hiçbi arkadaşta bende dahil bu sorun yok.Zaten bu bi sorun değil,vitesli motorların genelinde 2 ye geçerken kemikli ve ses gelir.Bu ninjada da böyle.Tamam anladık honda yı sevmiyosunuzda,bizde honda fanatiği değiliz.Sadece malını kullanıyoruz.Bırakın bu asılsız iddaları.Hemde burda kullananlar varken ortaya böyle bişey atman çok komik

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Arkadaş Asya Major mu alayım, CBR125 mi alayım diye sormuş muhabbet yine marka kıyaslama boyutuna taşınmış. Siz motorların dayanıklılığını kaza sırasında yere düşünce kırılan parça sayısına bakarak mı anlıyorsunuz ? Yine bir dolu desteksiz anlamsız örnekler. Düştün motor kırılmadı diyelim, kaç km hızla düştün, nasıl düştün, motorun neresi yere değdi ? Düşmek dediğin şey kontrol edilebilir birşey midir ? İki ayrı motorla aynı şekilde düşmeyi garanti edebilir misin ? Yok "Düştüğümde bile motor çalışıyordu"lar. Düşerken bloğu sağlam vurun çatlatın bakalım yine çalışacak mı ? İşte, falanca motor nelere dayandı, CBF olsa dayanamazdı. Ben de sorarım o zaman "nereden biliyorsun dayanamayacağını ?" diye.

Leons arkadaşım, KT125 kullandım 3000 km bakım yapmadım diyorsun. MH125 kullandım sürekli tek teker kullandım canına okudun diyorsun. Tek teker yaparken bir CBF'te düş, bir MH125'te düş bakalım ne olacak diye örnekler veriyorsun. Ben de merak ediyorum neden böyle şeyler yapma ihtiyacı hissediyorsun ? Bunları yaptığında motor arıza çıkartırsa veya kırılırsa kötü motor mu oluyor ? Sen CBF'in MH125'ten veya titreşim makinası KT125'ten daha konforlu bir makina olması kısmını nerede değerlendiriyorsun ? Motoru sürerken insanın zamanının çoğu tek teker yaparak ve düşerek mi geçiyor yoksa efendi efendi giderek mi ? Demek istediğim motorun tek teker yaparken düştüğünde parçalanmama "özelliğini" mi daha çok kullanıyoruz yoksa yolda giderken bizi rahat ettirmesini mi ?

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek, Major 250 ile CBR125 kalite olarak kıyaslanacak motorlar değiller. Bir yanda enjeksiyornlu, su soğutmalı son teknoloji bir motor, diğer yanda 250 cc olması dışında bir artısı olmayan eski teknoloji bir Çin motoru. Karşılaştırma CBF150 veya CB125 ile Major arasında yapılsa o zaman düşünülebilirdi ama Major 250, CBR 125 ile karşılaştırılamaz. Bana Major şu kadar basar, 100 km'ye daha çabuk çıkar demeyin o ksmıyla ilgilenmiyorum. Eğer sadece o kısmı seni ilgilendiriyorsa git Major al ama kalanı için CBR125 alınır. Yalnız tabi CBR125 şu anda çok pahalı. Bir sene önce 5400 TL'ye satılan motorun bir yıl sonra 6900 TL olduğunu görünce benim tüylerim diken diken oluyor. Şu anda en fazla 6000 TL olması gerekirdi. Major'u bir iki sene sonra satmaya kalkarsan 4000 TL'ye bie satamazsın. Kendin bir düşün, ikinci el Major'a ne kadar veririrm diye. Bence üzerine biraz daha ekleyip CBR 250 almaya çalış. Veya aynı paraya git Mondial MR250 al. Hiç değilse enjeksiyonlu ve iki silindirli.
    Zippo's ve drsteel bunu beğendiler.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş Asya Major mu alayım, CBR125 mi alayım diye sormuş muhabbet yine marka kıyaslama boyutuna taşınmış. Siz motorların dayanıklılığını kaza sırasında yere düşünce kırılan parça sayısına bakarak mı anlıyorsunuz ? Yine bir dolu desteksiz anlamsız örnekler. Düştün motor kırılmadı diyelim, kaç km hızla düştün, nasıl düştün, motorun neresi yere değdi ? Düşmek dediğin şey kontrol edilebilir birşey midir ? İki ayrı motorla aynı şekilde düşmeyi garanti edebilir misin ? Yok "Düştüğümde bile motor çalışıyordu"lar. Düşerken bloğu sağlam vurun çatlatın bakalım yine çalışacak mı ? İşte, falanca motor nelere dayandı, CBF olsa dayanamazdı. Ben de sorarım o zaman "nereden biliyorsun dayanamayacağını ?" diye.

Leons arkadaşım, KT125 kullandım 3000 km bakım yapmadım diyorsun. MH125 kullandım sürekli tek teker kullandım canına okudun diyorsun. Tek teker yaparken bir CBF'te düş, bir MH125'te düş bakalım ne olacak diye örnekler veriyorsun. Ben de merak ediyorum neden böyle şeyler yapma ihtiyacı hissediyorsun ? Bunları yaptığında motor arıza çıkartırsa veya kırılırsa kötü motor mu oluyor ? Sen CBF'in MH125'ten veya titreşim makinası KT125'ten daha konforlu bir makina olması kısmını nerede değerlendiriyorsun ? Motoru sürerken insanın zamanının çoğu tek teker yaparak ve düşerek mi geçiyor yoksa efendi efendi giderek mi ? Demek istediğim motorun tek teker yaparken düştüğünde parçalanmama "özelliğini" mi daha çok kullanıyoruz yoksa yolda giderken bizi rahat ettirmesini mi ?

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek, Major 250 ile CBR125 kalite olarak kıyaslanacak motorlar değiller. Bir yanda enjeksiyornlu, su soğutmalı son teknoloji bir motor, diğer yanda 250 cc olması dışında bir artısı olmayan eski teknoloji bir Çin motoru. Karşılaştırma CBF150 veya CB125 ile Major arasında yapılsa o zaman düşünülebilirdi ama Major 250, CBR 125 ile karşılaştırılamaz. Bana Major şu kadar basar, 100 km'ye daha çabuk çıkar demeyin o ksmıyla ilgilenmiyorum. Eğer sadece o kısmı seni ilgilendiriyorsa git Major al ama kalanı için CBR125 alınır. Yalnız tabi CBR125 şu anda çok pahalı. Bir sene önce 5400 TL'ye satılan motorun bir yıl sonra 6900 TL olduğunu görünce benim tüylerim diken diken oluyor. Şu anda en fazla 6000 TL olması gerekirdi. Major'u bir iki sene sonra satmaya kalkarsan 4000 TL'ye bie satamazsın. Kendin bir düşün, ikinci el Major'a ne kadar veririrm diye. Bence üzerine biraz daha ekleyip CBR 250 almaya çalış. Veya aynı paraya git Mondial MR250 al. Hiç değilse enjeksiyonlu ve iki silindirli.
    Düşündüklerimin aynısını yazmışsınız hocam tebrik ederim,daha güzel açıklanamazdı heralde.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Kimseyi savunduğum yok, neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama halenda eski tas eski hamam diyorsunuz. Majoru sorunsuz kullanırım 60000-70000 km. Rx250yi satın aldım asya bekliyorum motoru cross olduğu için satmıyacağım, ikinci motorum olarak kullanacağım. Emin ol 100000 kmye rahat gelir meraklanma, ne çinli motorlar gördüm bu dediğin kmleri yapan.

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

http://www.google.com.tr/search?hl=t...w=1600&bih=706

Şunları biraz inceleyin benden daha yorum yok, çünkü ne anlatsak fayda etmiyecek size siz bu motorları almaya devam edin.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Kimseyi savunduğum yok, neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama halenda eski tas eski hamam diyorsunuz. Majoru sorunsuz kullanırım 60000-70000 km. Rx250yi satın aldım asya bekliyorum motoru cross olduğu için satmıyacağım, ikinci motorum olarak kullanacağım. Emin ol 100000 kmye rahat gelir meraklanma, ne çinli motorlar gördüm bu dediğin kmleri yapan.

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Şunları biraz inceleyin benden daha yorum yok, çünkü ne anlatsak fayda etmiyecek size siz bu motorları almaya devam edin.
    Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Son yorumum gerçekten bu konuda.Tamam hocam,çinler daha kaliteli cbr den,rx 250 de 5 basar kalite olarak haklısın

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım şakamısın sen yahu ?
    Asıl sen şakamısın Böle konuştuğuna göre baban ÇooooooooooK zengin cbr ye kim 7.200 verir
    Bide böle dik başlı cümleler kurma
    LAUBALİ etme beni kenbdinle
    Sado

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    safak

bozacının sahidi çıracı
    demek çin motorlarında bile o sorunlar yok he
    50 scooterla 90 khz yaptıran kardeşimiz
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asıl sen şakamısın Böle konuştuğuna göre baban ÇooooooooooK zengin cbr ye kim 7.200 verir
    Bide böle dik başlı cümleler kurma
    LAUBALİ etme beni kenbdinle
    Veriyo işte veren sizi mi geriyo anlamıyorum ki.Öyle bi konuşuyosunuz ki şu motor sanki 6900 yerine eski fiyatı olsa parası olan atlamayacak üstüne.Parası olan alır adamın parasını mı sorgulayacaksınız babası zengindir anası zengindir kimi ilgilendirir ? Önce bi doğru cümle kurmayı öğrenin.

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    yahu adam sorun diye google da aratıyor sonra bak hep sorun çıkıyor,zekana hayran kaldım.arkadaşlar cbr ın fiyatını kötülemişsin tamam ama cbr la kıyaslanabilecek tek motor yzf 125 onun fiyatı da 9 binin üzerinde bu durumda cbr piyasa şartlarında rakibine göre çok uygun kalıyor.geçen seneki fiyatı gerçekten çok uygundu sırf bu ucuz diye aldım yoksa tarzım değildi ama şuanki fiyatını da hakeden bir motor.isteyen major kullansın isteyen honda kimsenin bilmediği motora çamur atma hakkı yok.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Veriyo işte veren sizi mi geriyo anlamıyorum ki.Öyle bi konuşuyosunuz ki şu motor sanki 6900 yerine eski fiyatı olsa parası olan atlamayacak üstüne.Parası olan alır adamın parasını mı sorgulayacaksınız babası zengindir anası zengindir kimi ilgilendirir ? Önce bi doğru cümle kurmayı öğrenin.
    Bu cevabı yazma sebebin ne yaran varda gocunuyonmu _?
    Forumda 3 tane adam vardı 2 ye düşünüz birisi banlandı Sınırsız olarak
    1. Zodium (Uzaklaştırlıdı )
    2.cisi sensin
    3.cüsününde adını vermim O kendini bilir zaten
    Her konuya bi muhalefet her konuya bir laf atmalar sataşmalar,Günün her saati takip ediyorum herkezle bi tartışman mutlaka oluyor.
    Kardeş sizi sayıylamı verdiler Bu Mt ye _??

Bu arada Gel bana öğretsene Doğru cümle kurmayı Bekliyorum Mersin -Merkez -halkkent mahallesi 2986 L blok Kat 2 no 4 Bekliyorum Özel eğitim vermeni.
    Sado

Motosikleti
    2.cisi sensin
    Her konuya bi muhalefet her konuya bir laf atmalar sataşmalar,Günün her saati takip ediyorum herkezle bi tartışman mutlaka oluyor.

Bu arada Gel bana öğretsene Doğru cümle kurmayı Bekliyorum Mersin halşkkent mahallesi 2986 L blok Kat 2 no 4 Bekliyorum Özel eğitim vermeni m
    kardeşim ne o adres yoksa bi hoşlantı durumumu var
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim ne o adres yoksa bi hoşlantı durumumu var
    Düzelttim dostum sağol
    Sado

Motosikleti
    heh iyi baklım forum bu gün baya bi ateş aldı gene
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    2011 600F ABS
    2.cisi sensin

Bu arada Gel bana öğretsene Doğru cümle kurmayı Bekliyorum Mersin -Merkez -halkkent mahallesi 2986 L blok Kat 2 no 4 Bekliyorum Özel eğitim vermeni.

Canım benim,on numarasın.En büyük sensin.Bu motor alınmaz biz kazıklandık iğrenç motor tukaka siz almayın çinler daha sağlam Oldu mu ? Kedi uzanamadığı ciğere hesabı..Rahatsız olduysan ''Bu mesajı şikayet et'' butonuna basarsın olur biter.Çocuk gibi babanın çok mu parası var,adresim bu gel muhabbeti yapacak değilim.Hadi kolay gelsin size

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Cbr 125 al güzel motor ama ben olsam hyo alırdım
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Kara Şimşek..

Canım benim,on numarasın.En büyük sensin.Bu motor alınmaz biz kazıklandık iğrenç motor tukaka siz almayın çinler daha sağlam Oldu mu ? Kedi uzanamadığı ciğere hesabı..Rahatsız olduysan ''Bu mesajı şikayet et'' butonuna basarsın olur biter.Çocuk gibi babanın çok mu parası var,adresim bu gel muhabbeti yapacak değilim.Hadi kolay gelsin size
    Seni Şikayet etsem ne olur etmesem Ne olur
    Kedi çiğer meselesi değil bu çiğerim o paraya o motor almak akıl karı değil
    Bu arada gözlerini git bi doktora göster bak bakalım ben nereye çinlileri savunan bir msj yazmışım
    Amannn neyse daha fazla polemiğe girmeyelim işe gidiyom Cvp yazacaksan bile yarın yaz ordan devam ederiz ben gidiyom
    Zippo's bunu beğendi.
    Sado

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Seni Şikayet etsem ne olur etmesem Ne olur
    Kedi çiğer meselesi değil bu çiğerim o paraya o motor almak akıl karı değil
    Bu arada gözlerini git bi doktora göster bak bakalım ben nereye çinlileri savunan bir msj yazmışım
    Amannn neyse daha fazla polemiğe girmeyelim işe gidiyom Cvp yazacaksan bile yarın yaz ordan devam ederiz ben gidiyom
    Merak ettiğim tek şey,hangi konuya laf atmışım,kime sataşmışım ? Örnek gösterirsen sevinirim.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Son yorumum gerçekten bu konuda.Tamam hocam,çinler daha kaliteli cbr den,rx 250 de 5 basar kalite olarak haklısın
    Bence ağlamaya devam et ama kendin için ağla 7000 tl değil 700 tl vermem hondanın motoruna, siz internet aleminde takılıyoruz sanıyorusunuz, hondanın ne problemleri var akıllara zarar ve halenda ciğer mevzusundan bahsediyorsun, benim 6000 tlm var rx250 aldım, 1000 tl koyar cbrde alırdım meraklanma yok cbr son teknolojiymiş yok, yok çin makineleri yolda dökülürmüş.

Bir sürü tantana ediyorsunuz.

Motosiklette önemli olan 4 faktör var.

1-Sağlamlık
    2-Performans
    3-Tarz ve Tip
    4-Fiyat ve Servis

Sağlamlık bir kere eskisi gibi değil çinde 2006 ile 2012 yılı arasında 6 yıl fark var, emin ol parça konusunda 6 kat fark var. Test edilmiş motorlardan bahsediyoruz. Benimde yaşadığım yerde motosiklet tayfam var, 4-5 motosiklet takılırız. Her zaman motosikletlerle ilgili muhabbet etmeyiz ama neler duyup görüyoruz, ağzınız açık kalır.

2.Basamakta artık eskisi gibi değil baya performanslı makineler mevcut.
    3.Basamakta artık çağın üstünde tip ve tarz olarak çok güzel ürünler üretiyorlar.
    4.Basamakta her zaman çin öndedir.

Benden bu konu için son yorumdu

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bence ağlamaya devam et ama kendin için ağla 7000 tl değil 700 tl vermem hondanın motoruna, siz internet aleminde takılıyoruz sanıyorusunuz, hondanın ne problemleri var akıllara zarar ve halenda ciğer mevzusundan bahsediyorsun, benim 6000 tlm var rx250 aldım, 1000 tl koyar cbrde alırdım meraklanma yok cbr son teknolojiymiş yok, yok çin makineleri yolda dökülürmüş.

Bir sürü tantana ediyorsunuz.

Motosiklette önemli olan 4 faktör var.

1-Sağlamlık
    2-Performans
    3-Tarz ve Tip
    4-Fiyat ve Servis

Sağlamlık bir kere eskisi gibi değil çinde 2006 ile 2012 yılı arasında 6 yıl fark var, emin ol parça konusunda 6 kat fark var. Test edilmiş motorlardan bahsediyoruz. Benimde yaşadığım yerde motosiklet tayfam var, 4-5 motosiklet takılırız. Her zaman motosikletlerle ilgili muhabbet etmeyiz ama neler duyup görüyoruz, ağzınız açık kalır.

2.Basamakta artık eskisi gibi değil baya performanslı makineler mevcut.
    3.Basamakta artık çağın üstünde tip ve tarz olarak çok güzel ürünler üretiyorlar.
    4.Basamakta her zaman çin öndedir.

Benden bu konu için son yorumdu
    7000 Km dir kullandığım,arkadaşlarımın da 30.000 km ye yakın kullanıp sorun çıkarmadıkları cbr lere problemli diyosun.Şimdi sana mı inaniyim yaşadıklarıma mı ? Senin etrafındakiler kullanamıyosa ben napiyim ? Kendinde mh drift ile tek teker filan yaptığına göre etrafındakilerde senin gibi apaçi,motorları senin gibi öldürerek kullanıyolar.Forumdan olsun,yakınımdaki arkadaşlarım olsun 15 e yakın cbr kullanan arkadaşım var.Hiçbirimiz en ufak bi sıkıntı yaşamadık.Sana mı inaniyim şimdi,yoksa ben rüya mı görüyorum yaşadıklarım yalan mı ?

Bu 2. honda motorum.İlk motorum honda today 50cc idi.Bana onun rakiplerinden daha sağlam bi scooter gösterin tamam diyicem susucam.
    İstediğiniz kadar konuşun arkadaşım,etrafımdaki insanlarda,forumdaki cbr 125 kullanan arkadaşlarda güle oynaya kullanıyoruz motorlarımızı.

Motorun hayırlı olsun.Umarım ilerde bu çinçançona 6000 tl verdim diye ağlamassın.Ben motorumu sıfır fiyatı 5.450 tl ye aldım.Herkesin zevki farklı.Sadece 250cc diye asla çinli bi yeni teknolojiden uzak bi motor almam.Kazasız sürüşler

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)