Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sizce hangisi

REKLAM ALANI
    leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Yok ybr iyi yamaha çok iyi ürün üretiyor ama ondada bazı kronik sorunlar mevcut.

Ha dersen kalite hangisi Kawasaki ve Yamaha'da, Kawasaki büyük düşünüyor adamlar 125lik touring, cup vs... üretmiyor en düşük ccli motorları cross oda 85 cc en düşüğü geri kalan hep sport touring, super sport, cross, enduro üretiyor. Brezilya fabrikasını youtubeda izledim hayran kaldım yok böyle işçilik. Kawasaki factory yazarsanız youtubeye videosu çıkar. Paran varsa ve 250 cc üstü bu ikisi harici yalan.

Hondanında 2-3 modeli değil baya sorunlu modelleri var emin ol.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın abi neyi tartısıyorsunuz

Hondanın 2-3 modeli sorunlu tmm anladıkk

Ee yamahanın neyi sorunlu bırakın su cinlilerli kim istemezki parası olupda japon a binip gezmeyi motoru 0.alıon ama 2.elini arastır bakalım nasıl iyimi deyilmi

ybr ye bakın abi kac yıldır yollarda varmı yag yakması etmesi Kanunimiş vs mi alayı yalan abi 2-3 tane cinli dagıtır gene dagılmaz yapmayın verirken 1000 tl fazla verin satarken 500 tl az satın cinlide 2000 tl ver 2 sene gecsin 1000 tl dersin
    bu yorumu ilk yazan sensin.
    japonun saglamlıgına sözümüz yok
    ybr ybr deyip duruonuz dıfır fiyatını yazarmısın bana kaç paraymışş.125 cc motor..
    cbf nin motorunu fiyatını yazarmısın kaç paraymışş
    bu yüksek fiyatlar kişileri çinlilere yönlendiriyor..
    1000 tl fazla ver diosunda 1000 tl degil 1500 tlden fazla fark var arada..,
    parça fiyatlarıda cabası..
    neyse siz sadece inerisine yrdımcı olun bence arkadaşın

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr ybr deyip duruonuz dıfır fiyatını yazarmısın bana kaç paraymışş.125 cc motor..
    Haklısın abi yani 1000 tlye vermekte o kadar basit olmuyor herkesin bir bütçesi var ama japonların +ları daha fazla
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    nasıl böyle bir ikilemde kalabiliyorsunuz aklım almıyor
    Zippo's bunu beğendi.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

4.500 Tl Ybr nin 0.ı kac senedir yollarda ybr 2004-2012 bu kadar sene verilen paranın hakkını veriyor ki cıkıyor gidiyor bu topikde en uzun sayfalı ybr topigi hiç olumsuz yorum yok motor hakkında sadece 10 hp oda sorun deyil

Sizin demek istediginizi anladım Japon fln ben burda gidip alsın demiyorum zaten ybr 4500 cok bencede verilmez ama 2.el bi ybr bakılır 3000 civarında ybr cok alırsınız 10 sene kötürür cinli alırsınız 5 sene götürür sizde biliyorsunuz niye ucuz oldugunu polemige gerek yok
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    konu 125 cc olunca neden acaba dönüp dolaşıp laf ybr ye geliyor anlamam
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    şahsen her iki modelde mantıksız. biri(cbr125) fiyat yönünden digeri ise marka güveni olmayan bir çinli.

çinliyi kesinlikle küçümsemiyorum ama marka olmak başka şeydir güven verir.

cbr 125 cebinde 7000 lirası olan kişi için mantıksız bir motordur. haa babanız zengindir yada ss motorlar hoşunuza gider ve tehlikenin farkındasınızdır paranızda çoktur gider antreman olsun diye alınır. kötü motormudur kesinlikle kötü motor degildir.

asya majör için ise söyleyecegim malesef o fiyat ile hiç şansı yok. o motosiklet 4000 tl nin altında olsa bile insanlar kuşkuyla yaklaşır. ama dedigim gibi fiyat ybr ve cbf fiyatından yüksek olunca hiçbir çinlinin 250 cc de olsa şansı yok.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şaka gibi bir soru
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Yine herkes kendi kullandığı markaya göre yorumlamış.Klasikleşmiş MT Yok bu çin değil burda üretildi,yok bu motor çin malı ama üstünde ybr motoru var.Hep aynı muhabbetler.Ybr muhabbetini bu model için söylemiyorum.Forumda klasikleşmiş şehir efsaneleri olduğu için örnek verdim.Ben 2011 model cbr 125 kullanıyorum.Kullandığım motorun fanatiği değilim.Ben motorumu aldığımda şuanki fiyatından 1.400 lira ucuza aldım.Fiyatı bu değildi cbr 125 in.Şu anki fiyatı pahalı diyebilirsiniz saygı duyarım ki bence de biraz pahalı.Ama kimse burda bu iki motoru kıyaslamasın.Performansı bilemem.İsterlerse bu motorun içine japon ruhu atın yine cbr 125 kadar sağlam olmayacak Bazı arkadaşlar çin malı alıp 5.000 km kullanıyo,sonra diyo ki japon kadar sağlam.Sene olmuş 2012,artık bi zahmet çinliler de kontağı çevirdiğin an sorun çıkarmasın.Bi 15-20 bin yapsın bu asya o zaman görelim.Bakalım km geçtikçe hangi model kalitesini belli edecek.Şimdi bazı arkadaşlar tabiki japon kadar sağlam değil diyecek.O zaten tartışılmaz.Ama ben bu motora bu parayı vermem.İmkanım varsa cbr 125 alırım.Bana göre bu iki model kıyaslanamaz bile.Çin malı bi motorun internette gerçek teknik verilerini bile bulamıyo insan bazen.Heryerde farklı teknik veriler.Her sayfada farklı beygir gücü.Cbr 125 grenajlı bi motosiklet.Kulaktan kulağa dolaşan grenaj fiyatları pahalı muhabbetleri.Ben kullanan biri olarak söylüyorum,bu motorun 0 ını alacağıma yeni kasa cbr 125 10.000 km ye kadar 2. elini alırım.
    Uzun lafın kısası,ruhsatta 250cc yazacak diye bu motoru almam.10-15 km hızlı gidecek diye bu motora para vermem.Cbr 125 alırsın,tek derdin motoru daha fazla nasıl keyfine göre yapacağın olur.

Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hondanında 2-3 modeli değil baya sorunlu modelleri var emin ol.
    Sorundan kastınız kronik sorunlar heralde.2-3 modelden başka diğer modelleride söyleyinde bizde aydınlanalım.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    HYOSUNG GT 250R AL KESİNLİKLE DOSTUM 2. EL MÜKEMMEL MOTORLAR WAR BEN BİRİKİM YAPIYORUM

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daewlim e bak birde mondial 250 mr. mondialin avantajı enjeksşyonlu tek çinli. sym ninde motoru var. onada bak. sonra karar ver.

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorundan kastınız kronik sorunlar heralde.2-3 modelden başka diğer modelleride söyleyinde bizde aydınlanalım.
    Problemli olmayan modelini söylemek zor, cbr 125 dediğiniz kalite dediğiniz motorun yeni modelleri bile hep sıkıntılı iyi araştırın siteyi hatta burayı değil başka siteleride biraz araştırın görürsünüz.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Problemli olmayan modelini söylemek zor, cbr 125 dediğiniz kalite dediğiniz motorun yeni modelleri bile hep sıkıntılı iyi araştırın siteyi hatta burayı değil başka siteleride biraz araştırın görürsünüz.
    vay anasını bak neler öğrendik:D
    Zippo's bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    4 gözle bekleniyor
    Daha motor tecrüben yokken gidip de sıfır motor almak akıllıca bir iş gibi gelmiyor bana ? Önce ufak birşey alırsın ybr 125 gibi daha sonra zaten o sana yetmeyecektir, hyosung gt250 r öneririm sana, 2. el çok güzel makineler bulabilirsin.Daha sonrasında 1000 e kadar yürürsün belki

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay anasını bak neler öğrendik:D
    Ne öğrenmişsin anlatta bizde bilelim ?

Motosikleti
    Ne öğrenmişsin anlatta bizde bilelim ?
    e sen öğrettinya arkadaş insan öğrettiği şeyi bilmek için sorar mı ?
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Ben bişey öğretmeye çalışmıyorum sadece bilinen şeyleri yazdım, hemen hemen herkez biliyor bunları ha sen yeni öğrenmişsen ve ben öğretmişsem ne mutlu bana

Motosikleti
    çok haklısın hocam memleket karadeniz dimi?
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Evet yazıyor zaten şehir kısmında.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Dagılın burdan züpürgeyle geliom bakın cok uzadı konu ya leons arkadasım cinlileri cok savunuyorsun al su majoru gel cbr kullanan forumda cok var 60-70 bin kullan majoru gel sorunları konusalım
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)