Bayan için başlangıç motosikleti önerileriniz var mı?
Bayan için başlangıç motosikleti önerileriniz var mı?
Honda Today,suzuki an 125 hk diye çoğaltılabilir,scooter ile başlamanızı şiddetle tavsiye ederim.
başlangıç için en güzeli scoter bence model olarak da honda beat dylan fizy spacy olabilir
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Peki ne kadar sürede 600 lük motosiklete geçiş yapabilirim?
biraz hızlı oldu sizin tecrübenize kalmış bişey ama 10 bin km bunu kullansanız 250 liğe geçseniz 10 bin km de o kısaca 2 motorda +20 bin km uygun olabilir tabi bu en azı hemen olmaz zaten
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Tabiki de SS tipi, scooter kullandım zaten bi sorun yok gibi..
tecrübeniz biraz varsa direk 125 cc bi vitesli motordan başlamanız sizin için daha iyi olur
Niyet 600 cc SS makinaya geçmekse, naked model maksimum 250 cc bir motor alıp teori ve pratiğinizi en az 30.000 km'de tamamlayarak 600 cc SS makinaya geçebilirsiniz. Ama 600 cc SS'a geçmeden önce en az 5.000 Km kadar da 500-600 cc arası iki yada tek silindirli bir motor kullansanız tam anlamıyla hazır olursunuz 600 cc SS'a
Legends may sLeep.. But they never diE..!
transit geçiş yapıp karşıki köye gideceksin yani 600 cc ilk motorun ile 150 den başla gerisi ben hazırım dedğin zman yükseltmeye başla
Hızlı Yasa,Hızlı Öl demişler ama siz onlardan olmayın Sürec işi deyil alısana kadar ama 1 aydada alıstım olmaz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
burnuma kötü kokular gelmeye başladı. Bayan için 600 lük ss
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayatında hiç bayan motosikletçi görmeyenler varsa o onların problemi, tavsiye istedim eleştiri değil. Herkese teşekkürler
Jessica Maine anne karnında öğrenmediğine göre onun gibi olmam için hiçbir engel yok demektir ;)
yardım, acil, yardıımmm gibi konu başlığı açmak yasaktır mt kurallarına göre. Adminler bayan olunca kıyak geçtiler ellaham
Admin olmadığına göre susabilirsin
Jessica Maine anne karnında öğrenmediğine göre onun gibi olmam için hiçbir engel yok demektir ;)
Amaç 600rr ise 125r alın öğrenip satarsınız,ama amacınız zevk ise hem ss olsun hem uzun süre bineyim diyorsanız,sıkıntı yaşamayım diyorsanız cbr250r alın uzunca bir süre kullanın.
Ama şunu bir düşünün amacınız 600rr sürmek mi,yoksa yeni bir hobi edinmek mi...
Hedefiniz 600rr ise,size kolay gelsin.Keşke motosiklet işini 600rr olarak değil de,hobi olarak görseydiniz.Umarım tekeriniz herzaman düz basar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)