Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin
arkadaşlar tüm iyi niyet ve temennileriniz için teşekkür ederim.
nereden ve hangi şartlarla aldığımı merak eden arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa daha iyi olur düşüncesindeyim. reklam olmasın deyu. zira aldığım yer komtan'ın aldığı yer ile aynıdır.
barış abi bu arada sana ayrıca bi teşekkür daha senin hyosung üzerindeki tecrübelerini anlatman sayesinde oldu ((:
motor üzerinde fazla bir km yapmadım henüz (30küsür km) ama anladığım birşey var ben bu motor ile çok eğleneceğim. özellikle selesine ilk oturduğumda marşa bastıktan sonra hissettiğim titreşim alım sürecindeki herşeyi unutmama neden oldu desem yeridir. şu anda herhangi bir soruna rastlamadım. frenler (komtan ve skull bahsetmişti) ile ilgili herhangi bi sorun yok gayet iyi. bir tek debriyaj çok dipte kavrıyodu onu ayarladık bitti.
kullandıkça detayları yazarım, ilk fotograflar muhtemelen haftasonu olur
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
ve işte kara pisim ilk olarak anadolu yakası sahilde bir marketten manitasıyla beraber çıkarken ojektiflere yakalandı
fotoğraf biraz kötü çıkmış hepsi fotoğrafı çeken arkadaşın suçu, heyecandan ne yapacağını bilememiş
pisi: komtan atlamadan ben söyliyim, dün benzinciye buluşmaya gittiğimde komtanın motorunun etrafında çocuklar doluşmuş fotoğraf çektirmek için yarışıyorlardı. e tabi dedim güzel kız, benim kara pisim'e de böylesi yakışır benim kara pisi'nin karizmasından çocuklar yanına bile yaklaşamıyorlardı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayırlı uğurlu olsun. darısı motorsuzların başına. kazasız mutu sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)