Arkadaşlar 1995-2000 model arası 50.000 km civarı veya motoru sıfırlanmış SS'ler sizce iş yaparmı yani kullanan arkadaşlar varmı nekadar güvenilebilinir...Bilgisi olan paylaşırsa fikir sahibi olacağım.Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar 1995-2000 model arası 50.000 km civarı veya motoru sıfırlanmış SS'ler sizce iş yaparmı yani kullanan arkadaşlar varmı nekadar güvenilebilinir...Bilgisi olan paylaşırsa fikir sahibi olacağım.Şimdiden teşekkürler
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
eger eski ss bakmandaki sebep bütçe kısıtlılıgı ise ve motosiklet tamir bakımından anlamıyorsan anlasan bile bunun için gerekli alet edevatın yoksa hiç bulaşma. ama yok ben alayım sonra gerek motor kısmı gerekse görsel anlamda ne gerekiyorsa yapar ve uzun süre binerim diyorsan al.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
o yaşlardaki japon cruiserları bi çok kişi imtina etmeden alabiliyo ama iş ss olunca işin rengi değişiyo maalesef...
çok az da olsa iyisi var ama geneli çöp............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sorunda orada delikanlı değiller ihtiyarlar hemde baya baaston moduna girmiştir artık 2006 dan yukarısı olması gerekıyor o bıle eskı ya
www.erkakurye.com
Elim yatkın üzerinde oynama yapabilirim gerek motor gerek makyaj konusunda ama benimde dikkatimi çekti cruiserlar çok rahat alınıyor fakat SS düşündürüyor beni maddiyat sıkıntı tabi para biriktirip alanlardanım hala
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Türkiye'de ne yazık ki temiz bir ihtiyar SS bulmak çok zor.SS'ler Türkiye'de hava atma aracı olarak kullanıldığı için canları çıkmış yahut çıkmak üzere oluyorlar.Temizi var mı var ama çok zor bulmak.
ANGARAJ
bende var ,bilenler ve görenlerde var ama satılık değil..1997 model YZF 1000..32000km de..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Aynen öyle...
üzerine 15-20 araba ve sayısını hatırlamadığım motosiklet geçti...
ama bu satırları yazabilmenin değeri paha biçilmez....
yzf 1000 eski model olsa bile görsel olarak hala güzel motorlardan. eski kasalardan suzukilerde güzel çift far olanları
karenaj güzelliğinden başka teknolojik yenilikler eklenmiş olması cezbedici görünüyor yenilerde.ama konuyu açan arkadaş güzel bir konu açmış.eski mekanik motosikletlerin ülkemizde parca yoğunluğu olsa motoru sıfırlayıp yeniden koşturması kolay işlerden olsa zevkle binebileceğimiz motorlar bunlar.japon olup eski olunca bela gözüyle görülüyor buda milleti hep yeniye yöneltiyor.zx 9 umu sattım çünkü parca konusu düşündürüyordu beni.
3.000 tl ye Kawasaki ZZR 1100 satıyor adam nasıl oluyor anlamadım?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83012638/detay
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
motor açılmamış ve nasıl oluyorsa sıfırmış..yazdıklarından anladığım bu...
çoğunu anlamak zor oldu ama neyse...
bu motorun dediğine göre olan arızasında 500-1000 tl masrafı olsun,kellemi keserim...
Eğer kilometre doğruysa en azından kilometre konusunda dürüst davranmış
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)