Merhaba bir arkadasım var ehliyeti yok daha 16 yasinda motorsiklet klubune uye olmus nasıl oluyor?
Merhaba bir arkadasım var ehliyeti yok daha 16 yasinda motorsiklet klubune uye olmus nasıl oluyor?
Kulüpte adamı (akrabası, arkadaşı) vardır.
O da bi şey mi? Biz arkadaşla motosiklet kulübü kurduk;
Iron Tires M.C
Arkadaş ehliyetini yarın alacak. Tabi kurduğumuzda daha ehliyete kayıt bile yaptırmamıştı. Benim var mıydı, yoksa almama 1 hafta mı vardı tam hatırlamıyorum.
Ama motorla hiç çıkmadı tabi ehliyeti alana kadar.
Yarın hallolursa da cumartesi gezimizi yapacağız, gene ufak çaplı..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
arkadaşlar ehliyet ehliyet niye bu kadar takıyorsunuz kesin bir polemik konusu çıkacak ama hayırlsı motorsikleti ehliyetmi kullanıyorrrr...ben hiç bir ehliyet kursunda motorsiklet veya araba sürmeyi öğreten görmedim...ehliyet sadece devletin nerden çarpsam diye baktığı şeydir.ehliyet almak için çarpıyor olmazsa ceza kesip çarpıyor ehliyet sadece ömür boyu başın ağırmasın diye alınıyor...bu kadar ehliyeti kötüledim ama benimde ehliyetim var ve full koruma ile dolaşıyorum
ehliyet motosiklet kullanırken gerekiyor forumlara üye olurken kimse sormuyor gerekte yok böyle bir kuralda yok
Dunyanin hic bir yerinde hic bir kulup,
uye alirken ehliyet sormaz.Sorsaydi baya komik olurdu.
Yani garip bir durum yok ortada.
sitedeki bütün motosiklet ehliyeti olmayanları atalım gitsinler geriye kalan 10- 15 kişiyle site çöker be yaw
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
akıl yaşta değil baştadır bu arada yaşım 38
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
klube uye olmak demek o klubun faaliyetlerine ilgi duymak gonul vermek demektir ehliyetle ne alakasi var ben onu anlayamadim.mesela burda motosiklet klubune uye olmak istersen git ol.sana ehliyetin varmi yada motosikletin varmi diye bir soru soran olmaz.atarsin imzayi olursun uye toplantilara gidersin istersen gorev verirler istemezsen pasif uye olarak devam edersin ..bunun gibi birsey yani.simdi ben motosiklet kullaniyorum diye bir otomobil klubune uye olamayacakmiyim ..yok bilader sen motora biniyon bizden degilsin mi diyecekler bana..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Çoğu sormaz ama bazı küçük gruplar aralarına ehliyetsiz sürücü almazlar.Geziye çıkacakları zamanda evrağı eksik olanları almazlar mesela.Çünkü herhangi bir çevirmede arkadaşı yarı yolda bırakıp gezilerine devam etmek istemeyeceklerinden böyle bir uygulama yaparlar.Ama bu kulüpler zaten küçük olduğundan birbirlerini tanırlar ,o yüzden yola çıkmadan önce başkan memur gibi evrak kontrolü yapmaz yani
Belliki konuyu açan arkadaşta böyle birşeyden haberi varmış ,ehliyetsiz kulübe girince yadırgamış
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
kulüp var kulüp var;
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bazılari anlayamamıs forum zannetmis forumdan bahsedilmiyor.Daha once kayit yaptirmadim bir motorsiklet klubune nereden bileyim ehliyet isteyende varmis bazilarida istemiyormus bu kadar sert cikismaniza luzum yoktu.
klüp değil, kulüp... motorsiklet değil, motosiklet..
hadi kulüp kelimesi neyse de, bu forumda motorsiklet yazan olmasın bari!
http://www.motorla.co
Bunların altında yahudi lobisi var hep.Şerefsizler
Kolpa Adamları
cbf150 gelmissin 38 yasina hala 150 cc kullaniyorsun bide hic utanmadan bunu alenen yaziyorsun, bravo yani.
( bu konunun saptirani, saldirani, bel alti vurup kisisellestireni olmak istedim. Yoksa mt nin manasi neki)
illuminati komplosunu benden once kapmislar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)