Sarıyere yakın oturuyorum. Bu motor ustaları nerdeler? Hiç motor ustası görmedim girişlerinde ne yazar? Bisiklet tamircileri motor ustalarımıdır? Biraz bilgi verebilir misiniz
Sarıyere yakın oturuyorum. Bu motor ustaları nerdeler? Hiç motor ustası görmedim girişlerinde ne yazar? Bisiklet tamircileri motor ustalarımıdır? Biraz bilgi verebilir misiniz
boyacıköyde süleyman usta var iii ustadır ona götürebilirsin motorunu...
en iyi usta kendinsin motoruna iyi bak......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
usta geçinip para kazanmak için yapanlardan çok var gerçek usta bulursan banada haber ver
Ya arkadaşım açtığın başlıkları bi kontrol et Allah aşkına yaa,kaç kere sarıyerde usta varmıdır diye başlık açtın;cevapladım onuda ,yine açıyosun,motordan anlamıyosun onu anladım birde arkadaş motor stop ediyor diye bi konu açmış ona anlamadığın şekilde yok kablolardır felan diye yorum yapıyosun senin derdin ne anlayamadım.Ramazan abi doğru düzgün birşey yazmış ukale cevaplar veriyosun.. amacın ne senin ??
http://inciswf.com/bitmednz.swf Eğer ben bu forumun daimi üyesi isem ilgilendirir.Senin gibiler yüzünden 10.000 lerce saçma sapan başlıklar açılıyor.Yol geçen hanına döndü burası,tamam bazı şeyleri bilmiyo olabilirsin o zaman başkasının aklınıda karıştırma.Ben birçok şeyi burda okuyarak öğrendim ve devam ediyorum.Öyle yapmanı öneririm ;) http://inciswf.com/bitmednz.swf
Bir ergen daha )) Özel mesaj kutuna bak tamam
Tamirciye ihtiyacı olan sadece motor değil galiba.
sertliğe lüzum yok arkadaşlar. Mt de benim gibi sürekli giren arkadaşlar birbirini iyi tanır. Ramazan arkadaş çok güzel bişey ima etmiş, sanırım arkadaş anlamamış. Veya anlamışta işi başka yere çevirmiş. Motorcunun en iyi ustası kendisidir. Buna % 100 olarak katılırım. Arkadaşıda sert tavrından dolayı kınıyorum. Burası form. Atışmaya gerek yok. Sevgiler.
bizi eskiler tanır yeniler örnek alır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaş adresinı soyle dıyınce aklıma 'oğlum bak git,oğlum bak git' demek geldı :D
Arkadaşım ramazan kardeşimiz sana tamamen iyi niyeti ile bir yorum yazıyor
sen saçma sapan ters yapıyorsun
O TEKTEKERRAMÇO varya
sana motor diye biner birde üzerinde amuda kalkar ve bunun içinde birşey içmesine gerek yoktur..
Kime ne yazdığını bir araştır önce kim kimdir fikir edin sonra yaz
daha dün bir bugün ikisin,sifonunu çekte hacetin önce bir denize gitsin,
haddini bil efendi ol.
foruma yakış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)