Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arora çin malımıdır acil yardim arora 100-7 commuter

REKLAM ALANI
    Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Ayıp ediyorsunuz canımmm....

Hiç çin malı olurmu

Egsozdan bile '' çirin çin çin çinçin '' diye ses çıkarıyor.

yemeyin garibin hakkını
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Japon iyidir iyi
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

paran varsa daha iyi bir şey al...yok ya bunu yada yayan dersen al gitsin...sonuçta japonlarda adamı baya zarar ettirir...

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı Ezquero adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı al arka balataların yerinden çıksın,gazı kesince vites yerinden çat çat sesler gelsin,sinyallerin çalışmasın,süspansiyonlardan boğuk ses gelsin, 160 göstersin ama 80 i geçeme,felaket titresin,en olmadık yerde şak diye durup çalışmasın ve en önemliside servisi arayınca biz böyle bi motor satmıyoruz desinler. Bunları yaşadım. Çin malı alırsam topum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Motorda debriyaj yok. Sol el boş. Hafif gaz vs hiçbişi yok. Gazı kesmeden bile vites geçebilirsin. Gazı kesicen vites atıcan bende ilk zorlanırım diye düşünmüştüm motoru alalı 2 3 hafta oldu ustası oldum
    büyük konuşma

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Her sorunda servise gidersen çin malı motor cidden cebini deler hatta servisteki adamların suratını görmekten bıkmaya başlarsın ama eğer elin anahtar tutuyosa teknik bilgin varsa keşfedip öğrenmeye meraklıysan çin malı motor çok keyiflidir, o kadar da masraflı değildir. Motoruna kendin bakarsan bakım için en kötü ihtimalle benzin parası kadar bi yedek parça parası harcayıp motorunu her daim yürür halde tutabilirsin. Periyodik bakımları yaptırmazsan garanti olmaz ama motosiklette garanti zaten hikaye, çin malında iyice hikaye, adamlar garantiden bozulabilecek yerleri taş gibi yapıyolar gerisi çöp.

bende hiç araştırmadan gittim arora aldım sıfır 2000 tl ye 8 ay kullandıw 8 aydan sonra motor resmen hurdaya döndü yağmurlu havada çalışmıyordu.sıcak havada da kabrılatör yanıyordu.yarı fiyatına sattıw.gittim honda cb 125 aldıw motordan çok memnunum honda ve yamahadan şaşma çin malının bir özelliği var motor ilk bakıma gittiği zaman motor yağından vites dişlerinden soyunan tırtıklanan demir tozu yağla karışmış halde boşalır. ama honda ve yamahada öyle bir sıkıntı kesinlikle yoktur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

çin malı cebi kötü yakar geçen yıl aldığım arora servisten çıkmıyordu sürekli arıza yapıyordu.neye dokunsam eeliwde kalıyordu.ama eğer maddiyetten honda yamaha vb. motor alamayan kardeşleriw arora mondial asya çelik senatör almasın..küba alsın çin malının japonu sayılır. kötünün iyisi ...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Arora Pek Çin Sayılmaz Çinin Köylerinden Dersin )))
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı kaan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende hiç araştırmadan gittim arora aldım sıfır 2000 tl ye 8 ay kullandıw 8 aydan sonra motor resmen hurdaya döndü yağmurlu havada çalışmıyordu.sıcak havada da kabrılatör yanıyordu.yarı fiyatına sattıw.gittim honda cb 125 aldıw motordan çok memnunum honda ve yamahadan şaşma çin malının bir özelliği var motor ilk bakıma gittiği zaman motor yağından vites dişlerinden soyunan tırtıklanan demir tozu yağla karışmış halde boşalır. ama honda ve yamahada öyle bir sıkıntı kesinlikle yoktur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

çin malı cebi kötü yakar geçen yıl aldığım arora servisten çıkmıyordu sürekli arıza yapıyordu.neye dokunsam eeliwde kalıyordu.ama eğer maddiyetten honda yamaha vb. motor alamayan kardeşleriw arora mondial asya çelik senatör almasın..küba alsın çin malının japonu sayılır. kötünün iyisi ...
    bende de arora var ama daha benzin haricinde masraf istemiyor benden...ya siz de bir sorun var ya motorda ya da bende...benim motorum neden bozulmuyor arkadaş...
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)