Ayıp ediyorsunuz canımmm....
Hiç çin malı olurmu
Egsozdan bile '' çirin çin çin çinçin '' diye ses çıkarıyor.
yemeyin garibin hakkını
Ayıp ediyorsunuz canımmm....
Hiç çin malı olurmu
Egsozdan bile '' çirin çin çin çinçin '' diye ses çıkarıyor.
yemeyin garibin hakkını
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Japon iyidir iyi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
paran varsa daha iyi bir şey al...yok ya bunu yada yayan dersen al gitsin...sonuçta japonlarda adamı baya zarar ettirir...
Her sorunda servise gidersen çin malı motor cidden cebini deler hatta servisteki adamların suratını görmekten bıkmaya başlarsın ama eğer elin anahtar tutuyosa teknik bilgin varsa keşfedip öğrenmeye meraklıysan çin malı motor çok keyiflidir, o kadar da masraflı değildir. Motoruna kendin bakarsan bakım için en kötü ihtimalle benzin parası kadar bi yedek parça parası harcayıp motorunu her daim yürür halde tutabilirsin. Periyodik bakımları yaptırmazsan garanti olmaz ama motosiklette garanti zaten hikaye, çin malında iyice hikaye, adamlar garantiden bozulabilecek yerleri taş gibi yapıyolar gerisi çöp.
bende hiç araştırmadan gittim arora aldım sıfır 2000 tl ye 8 ay kullandıw 8 aydan sonra motor resmen hurdaya döndü yağmurlu havada çalışmıyordu.sıcak havada da kabrılatör yanıyordu.yarı fiyatına sattıw.gittim honda cb 125 aldıw motordan çok memnunum honda ve yamahadan şaşma çin malının bir özelliği var motor ilk bakıma gittiği zaman motor yağından vites dişlerinden soyunan tırtıklanan demir tozu yağla karışmış halde boşalır. ama honda ve yamahada öyle bir sıkıntı kesinlikle yoktur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
çin malı cebi kötü yakar geçen yıl aldığım arora servisten çıkmıyordu sürekli arıza yapıyordu.neye dokunsam eeliwde kalıyordu.ama eğer maddiyetten honda yamaha vb. motor alamayan kardeşleriw arora mondial asya çelik senatör almasın..küba alsın çin malının japonu sayılır. kötünün iyisi ...
Arora Pek Çin Sayılmaz Çinin Köylerinden Dersin )))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)