Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha motosiklet sürüŞ akademisi. (Memnun kaldım)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    jin lun 150 cbf150
    Konu 2012 de açılmış. Ben 2015 de hortlatmışım. Yamaha sürüş akademisinden memnun kalan bir arkadaşın yazdıklarına yorum sadece 8-10 adet... Bir çoğu da yapıcı değil... Bu bile aslında iyi bişey...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Bu konuyu açan arkadaş hayatta mı acaba merak ettim. Üye olmuş, 3 ay kalmış forumda, 2,5 senedir de uğramamış.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı GB79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu açan arkadaş hayatta mı acaba merak ettim. Üye olmuş, 3 ay kalmış forumda, 2,5 senedir de uğramamış.
    Böyle üyeler çok var
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

arkadaşlar selam sizin tecrübelerinizden yararlanıp fikir almak istiyorum
    bi kac ay önce yamaha virago 535 aldım ve daha önce motor deneyimim yok kursa yazıldım kursun son eğitim gününde pist alanındakı arabaya yandan carptım çünkü hocanın ilgisizliği yüzünden bu kaza oldu ve ambulansla hastaneye kaldırıldım bilekte doku zedelenmesi oluşmuş.neticede 1 hftaya kadar iyileşirim ama kurs sahibi kazadan 1 gün sonra gireceğim sınavın haliyle kaza sebebiyle iptal olduğunu ama 70 tl direksiyon sınav ücretini tekrar ödemem gerektiği ve 3-4 saat tekrar ders içinde ektradan 150 tl ödemem gerektiği söyledi, bende kaza yaptğımı motorun 5bin tl üzenrdeki masrafı olduğundan onları zor durama soktuğumdan ses etmedim.diyorum ki hocasını beğenmediğim yerden 150 tl verip 3-4 saat yeniden dersmi alayım yoksa 530 tl verip(iki gün eğitim) kocaeilnde hondanın ileri sürüş eğitiminemi katılayım siz olasanız kendi motorununzu sürmek için kendinize ve kurs hocasına güvenmiyorsanız ama nakit sıkıntınızda varsa,fazladan 400 tl verip (honda güvenli sürüş 2) eğitimine katılırmısınız yoksa aynı kurstanmı direksiyon sınavı için hazırlanırsınız?? çok arada kaldım dostlar tavsiyenize ihtiyacim var?

Motosikleti
    nc750x
    Bence Honda güvenli sürüş eğitimine katılın ben olsam öyle yapardım. Ya da birebir ders almayı düşünürseniz Murat Denizhan hocayla görüşün.

Motosikleti
    yamaha mt-25
    hocam hondadan alacağınız kapalı alan eğitimi 2. , 3. vites manevralarınızı geliştirecek. dönüşlerde bakış olayının önemini göreceksiniz. Hondada kurstaki eğitime göre çok daha rahat olacaksınız. değişen parkurlarda dar geniş dönüş, salalom, hızlanma yavaşlama gibi peşpeşe görevleri yapmanız istenecek. Sürücü kursları genelde size sınavı geçmeniz için gerektiği kadar gösterecek. birde güvenli sürüş 1 demek istedin sanırım. 2 için belli bir km tecrubesi isteniyor.

yok zuluman hocam guvenli sürüş 3 için km tecrübesi isteniyor benim kurstan dolayı altyapı oldugundan güvenil sürüş 2 eğtimi almama gerektiği söylendi.neticede kursa ekstra verene kdar hondaya daha fazla öde ama motor bilgini daha gelistir diyorsunuz..sağolun güzel tavsiyeleriniz için..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)