Arora AR 100-7 2011 model
Reklamlar
-
Merhaba babam scooterde ısrar ediyor hala fakat simdi netten baktim begendim ve ucuzmus ufak bir motorda oldugu icin babama soylemeyi dusunuyorum bu motor nasıldır bilgisi olan varmı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Kmsemi blmiyor
Reklamlar
-
Dostum ben bu senenin başında arora ar100-6a aldım bence tam bir F/P ürünü yani tam parasına göre çok iyi bir ürün öneririm eğer paran varsa iyi bişeyler al yoksa çok iyi bence ben memnunum çok şükür
-
-
Kardesim Arora YEBERE modeli var cok iyi bi model 3000 tl sanırım bekle istersen biraz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Aroranın taklit modelleri süper valla
-
Öyle demeyin cok hos yani hız olarakda tatmin ediyor tek göstergeleri degişik bide yazıları yazılar yapılır reklamcıda gösterge eski göstergeler zati 90 tl cok iyi bence
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
ben plaka teslim 2500 e geldi dostum dediğim gibi tam bir fiyat/performans ürünü
-
serseric adlı üyeden alıntı
ben plaka teslim 2500 e geldi dostum dediğim gibi tam bir fiyat/performans ürünü
0 mı aldınız?
-
-
Babamı aradım bakıcaz dedi 2.el alıcaz siyah maximum kac basıyor hocam ?
-
Motors123 adlı üyeden alıntı
Babamı aradım bakıcaz dedi 2.el alıcaz siyah maximum kac basıyor hocam ?
Toplam Bütce nedir ? Max - Min ?
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Toplam Bütce nedir ? Max - Min ?
Hocam ben buldum 2.el 1600 civarı 3000 kmlerde
-
Bence Japon bak kardesim satarken zorlanmassın
-
scoter motor tavsiye etmem git onun yerine mondial 100 kh cub al daha iyi sağlam bindinmi 4-5 sene gider.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Scooter le ne alaka kemal kutlu arkadasım arora ar 100-7
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0729339/detay/
Yani bunu alıcam
-
Cub tipi alacaksanız klasik bişey alın bunda yedek parça konusunda arora'ya bağımlı olacaksınız. Ön-arka amortisörler, arka mafsal, gidon falan hepsi özel yapım. Cub'un amacına ters, cub motor ekonomik motordur her yerde parçası bulunur hiç serviste yatmaz.
-
Motors123 adlı üyeden alıntı
Sen kaliteye bakmıyor direk tipine bakıyorsun, bunu alırsan 2-3 ay sonra dibi çıkar,parça sıkıntısı garantisi vırt zırt uğraş dur.
buna para vereceme gider 2003-2004 model yamaha crypton yada honda c90 alırım
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)