Merhaba arkadaşlar KUBA XY250-5A racing motorumu sattım Bu günlerde gelip üstüne alacak
Şehir içinde gezinmek için CBF 150 düşünüyorum veya bu sınıfta az yakan ne alabilirim sizlerinde görüşlerini almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar KUBA XY250-5A racing motorumu sattım Bu günlerde gelip üstüne alacak
Şehir içinde gezinmek için CBF 150 düşünüyorum veya bu sınıfta az yakan ne alabilirim sizlerinde görüşlerini almak istiyorum
100 km 2,5 cıvarı yakar tvs den sasma bende bigalıyım bu arada
www.erkakurye.com
yada kymco dink 200 scooter düşünüyorum fakat su soğutmalı şehiriçinde çok problem olurmu
su sogutmalıgın ne gıbı problemı olabılır kı aksıne uzun yol ws sısme yapmaz ama ucuz kullanıslı saglam arıyorsan cb 125e derım hemde cbf 4/3 parasına
Yani şehir içinde hararet yapar gibi şeyler duydum
kuba'yı neden sattın acaba? duruşu güzel bi motor. motor hakkındaki görüşlerini alalım? pozitif negatif yönlerini?
görüntü olarak çok güzel
motoru eğilip kullanmaya alışamadım çanta vs koymaya yer yok koyarsanda şekil olarak bozuluyor
Uzun zamandır mt i takip ediyorum sadece takip ediyorum çünkü motorum yok ne zaman böyle bir konu açılsa ilk cbf gelirdi şimdi ise 1.tvs 2.ybr 3.cb 125 geliyo bu cbf 150 e ne olduda yabana atıldı...?
Olabilir ama kullananlar hala cbf 150 diye ısrar ediyor..
Hondanın genel sıkıntısı galiba yağ yakma hepside hepsi hızlı ama hepsi sinek savar
yağ yakmasının motora bir zararı olurmu
Bırak inan tvs ye bak 0. düşünüyorsan Tvs 13.5 Hp güçünde Cok iyi motor 4.150 Tl Ybr 4.300 Tl 10 Hp güçünde
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Yakıt meselesine okadar takılmayın..Aklınıza,gönlünüze,kullanım amacınıza,bütcenize hangisi uygunsa onu alın..
Yakıttan açılmışken,Bu gün denedim cbf nin yakıtını depo full iken 300 km yol yaptım tekrar üzerine fulledim 32 tl lik benzin aldı...
Kuba Racingin En Çok çıkdığın hız sürüsü konforu biraz bahsedebilirmisin ?
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
konforlu değil görüntü var hız olarak ta 140 lık ve 200 lük ibre var benimki 200 lük 200 e yaklaştı baya yokuş aşağı
Niye bastan bildigin halde Gidip Cbf alasinki ? 4.800 Tl vericeksin 12.5 Hp 120 Zor görüyor diyorlar Direksiyonda berbat zati Eger 150 Lik istersen Tvs Diyorum
Alt Sakal Mevcut
Koruma demiri
Tutmacları 2 Bölmeli Cok iyi
(Orta)Ayaktayken 2 Teker Yere basıyor
Gösterge paneli Dijital+Devir Saati Cok Hos
4.150 Tl Peşin 4000 Yaptırırsın
Depo da kapaklar Var RTR 2009 da bunu cıkardı 2010 Dan sonra Yamaha cıkardı.
0.Ybr düşünme bence Tvs de bi o kadar saglam makine Tvs topiginde kaza yapmadıgın sürece 25.000 km parca sıkıntın olmaz dendi.
Bu motoru bende arastırıyorum 4 Rengi var Siyah-Kırmızı-Sarı-Gri
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)