Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Servisler!!!

REKLAM ALANI
    apranax77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Öncelikle tüm MT ailesine iyi akşamlar diliyorum..Gelelim konuma. Cumartesi günü 8-9aydır özlemle ve hasret ile beklediğim motorumu almaya gittim. Başlangıç motoru olarak kuba
    xr 125 siparişi verdim. Konuşmamızda pazartesi günü, motoru almaya gidicektim. Saat 15.00da servise veririz 17.00da gelip alırsın dediler motoru, bende tamam dedim ve 17de
    gittiğimde plaka bazı sebeplerden dolayı çıkmamış, ona eyvallah dedik. Adam servisi aradı ve 2saat sonra hazır olacağını söyledi, yani 3ten beri daha bakımına başlamamışlar.
    Önemli değil yarın bu saatte motoru almaya gelirim diyip bayiden ayrıldım. Serviste 2 sokak aşağıda, yolum gereği servisin önünden geçerken birde baktım 15-16yaşlarında bir genç
    benim motora ayar yapıyor. Daha 1km bile yol gitmemiş olan motoru ciyak ciyak bağrıttırım aragaz filan veriyor. Şaşırdım ve yoluma devam ettim. Bir ilerki sokağa geçtiğimde
    arkamda bir ses, bir baktım alacağım motor üstünde daha okul formasını bile çıkartmamış bir genç ile bağıra bağıra gidiyor. Tabi doğal olarak benimde içime bir kurt düştü...
    Acaba boşunamı tedirginlik yarattım kendi kendime anlamadım, ilk motor ayarlarında motorun zorlanmasımı gerekir onuda bilmiyorum. Bu konu hakkında sizinde görüşlerinizi almak
    istedim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    yoğurtçuoğlundan aldın motoru?? direk gidip paranı iade isteseydin böyle şeymi olur. ben ilk motorumu yoğurtçuoğlunun karşı arasındaki ali abiden almıştım motorun montajını gözümün önünde yaptı kullanmayı bilmiyorum diyede kamyonete motoru atıp 40 km giderek eve bırakmıştı allah razı olsun hiç unutmam
    apranax77 bunu beğendi.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    CB125E
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoğurtçuoğlundan aldın motoru?? direk gidip paranı iade isteseydin böyle şeymi olur. ben ilk motorumu yoğurtçuoğlunun karşı arasındaki ali abiden almıştım motorun montajını gözümün önünde yaptı kullanmayı bilmiyorum diyede kamyonete motoru atıp 40 km giderek eve bırakmıştı allah razı olsun hiç unutmam
    Yok yoğurtçuoğlundan değil, can oto'dan aldım bayinin birşeyi yok ama servis garip

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sen servis e gidince eğer motor 1km den fazla gezdiyse motoru teslim alma çünkü sıfır alınana araçlar da 1km olabiliyor ama 1 den fazla ise alma yok tecrübe ettik vs derseler ben anlamam arkadaş dün bi çocuk bağırta bagırta geziyordu de
    ozgurakman, apranax77 ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    CB125E
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen servis e gidince eğer motor 1km den fazla gezdiyse motoru teslim alma çünkü sıfır alınana araçlar da 1km olabiliyor ama 1 den fazla ise alma yok tecrübe ettik vs derseler ben anlamam arkadaş dün bi çocuk bağırta bagırta geziyordu de
    Zaten yalovada yol tadilatı yüzünden yollar çamur içindeydi, yarın inşallah çamur içinde verirde motoru ozaman görsnler bağrıtmak nasıl oluyor

Motosikleti
    Honda cb125e
    kısaca motorunun agzına sı.... Daha yaglaması bıle tamamlanmayan canım sıfır makıneyı bagırttırma off offf ulkemın ınsanlarından utanıyorum:s
    apranax77 bunu beğendi.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    öncelikle hayırlı olsun. umarım km. saatinin telini çıkarıp sizin motorla ekşın aramaya kalkmamışlardır... keşke motoru teslim alıp eve götürseydiniz plakayı kendiniz de takardınız...

yepyeni motor, üstelik daha ısınmamış... resmen katletmişler.
    apranax77 bunu beğendi.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı apranax77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten yalovada yol tadilatı yüzünden yollar çamur içindeydi, yarın inşallah çamur içinde verirde motoru ozaman görsnler bağrıtmak nasıl oluyor
    ya işte serviste oraya buraya gezmiş motor belli olur ama eğer dükkanın içinde içeri dışarı yapıldıysa lastikler bile tozlanmaz...

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım hakkını yedirme sen para verdin sonuçta alma o motoru 0 km motor bağırtılır mı ya? nasıl bir mantıktır, umursamazlıktır. böyle yaparsa 10.000 de biter motor tabi bundan karlı çıkacak olan servis olduğu için bu işin içinde servisin de parmağı olabilir düşünmüyor değilim.
    apranax77 bunu beğendi.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Motosikleti
    Mondial 150 Hs,Honda Fizy 125
    Bu nasıl serviski çocuğa motor veriyor.ben arkadaşlarıma vermeye korkuyordum bir yere girer düşer diye.
    apranax77 bunu beğendi.

Motosikleti
    CB125E
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun. umarım km. saatinin telini çıkarıp sizin motorla ekşın aramaya kalkmamışlardır... keşke motoru teslim alıp eve götürseydiniz plakayı kendiniz de takardınız...

yepyeni motor, üstelik daha ısınmamış... resmen katletmişler.
    doğru diyorsunuz ama önce serviste civaya kontrolü,yağ,benzin,gaz,debriyaj ayarları gibi ayarlarının yapılması lazımjmış galiba

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    doğru diyorsunuz ama önce serviste civaya kontrolü,yağ,benzin,gaz,debriyaj ayarları gibi ayarlarının yapılması lazımjmış galiba
    bu senin bahsettiğin bakımlar 500 bakımda oluyor fabrikadan gelen motora sadece 1 lt yağ koyar sende benzin koyar servis senin yanında çalıştırır bakar bi aksaklık yoksa bakıma gittiğinde herşeyini ayarlar
    apranax77 bunu beğendi.

Motosikleti
    CB125E
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hakkını yedirme sen para verdin sonuçta alma o motoru 0 km motor bağırtılır mı ya? nasıl bir mantıktır, umursamazlıktır. böyle yaparsa 10.000 de biter motor tabi bundan karlı çıkacak olan servis olduğu için bu işin içinde servisin de parmağı olabilir düşünmüyor değilim.
    Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim, doğruluk payı olabilir ama ona götüreceğime bursaya kadar gitmeyi yeğlerim..

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bende mondial 100lük cup var.Km teli taktırırken çatır çatır kırmıştı adam kafalığı.öğle bende yaparım dedim 5 yıldır bütün bakımlarını kendim yapıyorum.(kibarca anlattım)a dan z ye her bişeyini kendim yapıyorum.motor tamircisi değilim ama servisler yüzünden oldum.Kısmetse cuma günü 0 km alıcam.Sermismi Allah korusun.
    apranax77 ve sakinseytan bunu beğendiler.

benim mondial servisi allahtan çok iyi ustasından çalışanına hepsi iyiler. bugün 500 km ilk bakıma götürdüm ben bir şey demeden motorun heryerini kontrol ettiler gerekeni yaptılar hatta motoru yıkayalım dediler, sağol dedim yeni yıkattım :D

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende mondial 100lük cup var.Km teli taktırırken çatır çatır kırmıştı adam kafalığı.öğle bende yaparım dedim 5 yıldır bütün bakımlarını kendim yapıyorum.(kibarca anlattım)a dan z ye her bişeyini kendim yapıyorum.motor tamircisi değilim ama servisler yüzünden oldum.Kısmetse cuma günü 0 km alıcam.Sermismi Allah korusun.
    sizinle galiba daha önce konuşmuştum uzun süredir aynı motoru kullandığınızı söylemiştiniz merakıma yenik düşerek size bir soru sormak isterim alacağınız motorun marka ve modeli nedir rica etsem söyleyebilirmisiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim, doğruluk payı olabilir ama ona götüreceğime bursaya kadar gitmeyi yeğlerim..
    milletin cebinden para çalmak için 100 takla atar bu tarz insanlar aman dikkat edin
    apranax77 bunu beğendi.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Bunların adı servis ama birçoğu eski bisiklet tamircisi. Motosiklet tamircisinin kibarcası servis oluyor.
    apranax77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Kısaca alma o motoru
    apranax77 bunu beğendi.

savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    ben çirkeflik yaparım o motoru almam
    apranax77 bunu beğendi.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Bu konuyu konuşmanın gereği yok.. bi de senin bunu görüp yoluna devam etmen ise garip.. benim aldığım sıfır motor üzerinde bir velet ve basıp gidiyor anında U dönüşü, para iadesi veya gözümün önünde kutusundan çıkarılmış sıfır araç toplamanız için 2 saat ve motor teslim.
    apranax77 bunu beğendi.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)