Öncelikle tüm MT ailesine iyi akşamlar diliyorum..Gelelim konuma. Cumartesi günü 8-9aydır özlemle ve hasret ile beklediğim motorumu almaya gittim. Başlangıç motoru olarak kuba
xr 125 siparişi verdim. Konuşmamızda pazartesi günü, motoru almaya gidicektim. Saat 15.00da servise veririz 17.00da gelip alırsın dediler motoru, bende tamam dedim ve 17de
gittiğimde plaka bazı sebeplerden dolayı çıkmamış, ona eyvallah dedik. Adam servisi aradı ve 2saat sonra hazır olacağını söyledi, yani 3ten beri daha bakımına başlamamışlar.
Önemli değil yarın bu saatte motoru almaya gelirim diyip bayiden ayrıldım. Serviste 2 sokak aşağıda, yolum gereği servisin önünden geçerken birde baktım 15-16yaşlarında bir genç
benim motora ayar yapıyor. Daha 1km bile yol gitmemiş olan motoru ciyak ciyak bağrıttırım aragaz filan veriyor. Şaşırdım ve yoluma devam ettim. Bir ilerki sokağa geçtiğimde
arkamda bir ses, bir baktım alacağım motor üstünde daha okul formasını bile çıkartmamış bir genç ile bağıra bağıra gidiyor. Tabi doğal olarak benimde içime bir kurt düştü...
Acaba boşunamı tedirginlik yarattım kendi kendime anlamadım, ilk motor ayarlarında motorun zorlanmasımı gerekir onuda bilmiyorum. Bu konu hakkında sizinde görüşlerinizi almak
istedim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.