Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Siz haklıymışsınız

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs scooty pep
    Merhaba daha once bir şeyi çok istiyorsanız olmazmış konusunu acmıstım scooter al tecrube kazanirsin demisti abilerim:d dusundum tasindim sizin hakli oldugunuzu dusundum babama haksizlik etmisim. ayni konudan soylersem herkes bakamaz diye dusundum yeni actim kusura bakmayın

( insallah babam vazgecmemistir :d )
    Soykan67 ve kemboo bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı Motors123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba daha once bir şeyi çok istiyorsanız olmazmış konusunu acmıstım scooter al tecrube kazanirsin demisti abilerim:d dusundum tasindim sizin hakli oldugunuzu dusundum babama haksizlik etmisim. ayni konudan soylersem herkes bakamaz diye dusundum yeni actim kusura bakmayın

( insallah babam vazgecmemistir :d )

Konu önemli deyil kardesim sen mutlu ol al motorunu dikkatli sür asla cıkma trafige ona göre

(Amma Velakin 1 Sartım var Mt cilerde katılıcaktır bu olaya Motorunu alınca Kaskın ceketin Aynan Üstünde iken fotograf istiyoruz..) Güvenlik her zman önce
    kemboo ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Tvs scooty pep
    Tabi ki:d:d

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hacı yalnız ehliyet falan var mı
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Tabi ki:d:d

Bak kardesim kendi olayım su Lise 1 den beri motor istiyorum Lise 2 Baslangıcı vazgectim gibi birsey oldu Lise 2 Ortaları Lise 3 sonu suanda deli gibi motor istiyorum Fakat ailem ehliyetsiz diyordu birgün gittim hemen kaydımı yaptırdım annem+kayıt yapan kişi tanıdıkdı motor almamı istemediler B verelim dediler Yasım tutmuyor (16 idi daha o zmanlar Simdi 17 )Dedim baska yere kayıt olurum oldumda sözümüde aldım Bu sene aldırıcam 3 senelik bi mevzu ha almazsanız ben alırım dedim alıcaz dediler
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    lise okuyorsunuz, okuldan baska derdiniz olmamasi lazim. Su ise kafa yordugunun binde birini gelecegin, okumak istedigin bolum, ideallerin uzerine yordunuzmu hic.?

Motosikleti
    Tvs scooty pep
    Ne alaka simdi derslerimede calisicam.

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı yalnız ehliyet falan var mı
    bi cevap verirsek

Motosikleti
    Tvs scooty pep
    bi cevap verirsek
    Vermesem:( bos alanlarda kullanicam cidden :d hic sokaga bile cikmiycam tecrube kazanip ehliyet alana kadar bos alanda surucem

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    manavdan sipariş vermiş gelecek
    anaconda84 bunu beğendi.

Vermesem:( bos alanlarda kullanicam cidden :d hic sokaga bile cikmiycam tecrube kazanip ehliyet alana kadar bos alanda surucem
    neyse gene siz bilirsiniz para sizin paranız can sizin canınız bizim karışmaya hakkımız yok ama en azından motor kullanırken başkalarına zarar verme ve motoru polise kaptırma başka napıyosan yap dağa mı çıkarsın cross mu yaparsın motora kız mı atarsın
    eray_uluyazı bunu beğendi.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    benimde ilk motosikletim scooterdı(honda dylan) ve 2 senedir hala öle ama yeterince trafik tecrübesi kazandığımı düşünüyorum bu yaz vitesliye geçiş yapacağım.

Motosikleti
    Honda cb125e
    yaa buyutmeyın bu kdr ılk motor muhbbetını hıc tecrubem yoktu aldım ehlıyetı kapalı alanda 4 saat kullandım sonra aldım 125cc motoru ıkı gun gec saatlerde yada sabh bos trafıkte kullandım sonra saldım kendımı trafıge nerde mı kullanıyorum sabah 8de bostancı altunızda kopru yolunda ıstnbuldakıler bılır e5 nası aksamda 7de tesr yon aksam trafıgınde suan 1040kmdeym ve hersey yolunda olay sag elınde hakım olursa sıkıntı olmaz gerısı zaman suan tek ıstegım cc yukseltmek hee ehlıyetın yoksa ypck bsy yok bsy olursa bnmkı kaza snnkı cınayet olur sadece

Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa buyutmeyın bu kdr ılk motor muhbbetını hıc tecrubem yoktu aldım ehlıyetı kapalı alanda 4 saat kullandım sonra aldım 125cc motoru ıkı gun gec saatlerde yada sabh bos trafıkte kullandım sonra saldım kendımı trafıge nerde mı kullanıyorum sabah 8de bostancı altunızda kopru yolunda ıstnbuldakıler bılır e5 nası aksamda 7de tesr yon aksam trafıgınde suan 1040kmdeym ve hersey yolunda olay sag elınde hakım olursa sıkıntı olmaz gerısı zaman suan tek ıstegım cc yukseltmek hee ehlıyetın yoksa ypck bsy yok bsy olursa bnmkı kaza snnkı cınayet olur sadece
    olay sağ elinde derken tabikide şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Motosikleti
    Asya As125
    Bence ehliyetsiz sakın sakın sürme derim şimdi diyorsun ara sokakta boş yerde sürecem motoru altına aldıgın zaman kesinlikle öle olmayacak benim kaç tanesi arkadaşımda motor var hepside ehliyetsiz sürüyor plakalar hepsinde 2 ye katlı polis gördükleri an plakayı katlıyorlarDoğrumu kesinlikle yanlış ara sokakta sürerken bile seni polis durdurabilir polislerin motorlulara karşı ayrı bir titizliği var bende kısmetse 30 haziranda sınava gircem istesem motor alırım ama dayanamayıp trafige çıkacağımı bildigim için almıyorum.Bence biraz sabret ve ehliyet eline geçince al motoru.

Motosikleti
    Honda cb125e
    olay sağ elinde derken tabikide şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın
    ınan yazarken hıc aklıma gelmemıstı gecen aksam yagı degıstırdım hafıfte sınırım vardı verdım coskuyu yakıt bır anda dustu:( sımdı daha sakın kullanıyorum

doğrudur ver elektriği gitsin ayrıca cb125 basınca o kadar yakıyor mu ya

Motosikleti
    Honda cb125e
    doğrudur ver elektriği gitsin ayrıca cb125 basınca o kadar yakıyor mu ya
    bızım depolae bıraz garıp ddun gece kırmızıya coktu ıbre bugun 30tl aldım 6lt yapıyor ortalama f yaklastı nerdeyse ful oldu gıbı yanı deponun yarısı bıttıgınde kırmızıya gelıo enteresan dımı ama gaz kapamadan dıp gaz gıdınce normalede gore yarım lıtrw farkedıo 100kmde 118 gecemıo not

Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bızım depolae bıraz garıp ddun gece kırmızıya coktu ıbre bugun 30tl aldım 6lt yapıyor ortalama f yaklastı nerdeyse ful oldu gıbı yanı deponun yarısı bıttıgınde kırmızıya gelıo enteresan dımı ama gaz kapamadan dıp gaz gıdınce normalede gore yarım lıtrw farkedıo 100kmde 118 gecemıo not
    baya enteresan. çekik gözlü dostlarımızı anlayamıyorum

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum yaşım 21 bak bende daha önce hiç motor tecrübem yoktu dedimki bir motor alayım ama küçük olsun yollara alışayım sonra büyütürüm ilk gittim baktım ki cbr 125 kız gibi gel bana diyor dedimki yok hele biraz dursun ilk bi scooter alayım sonra gittim 100 lük arora marka bir scooter aldım hiç pişman olmadım çok şükür Allah'a.iyiki scooter almışım şimdi ise biraz tecrübe kazandım sayılır ama daha çok var bindikçe anlıyosun ve ayrıca bundan sonraki alacagım motor ise suzuki burgman 200 dür ve 400 ve 650 olarak gider değişmez buda bence kesinlikle iyiki önce scooter la başlamışım diyorum

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)