4 vites bi cup al dostm az yakması açısından hem kolay sürüsü hem debriaj lıya geçiş yapınca rahat edersn
4 vites bi cup al dostm az yakması açısından hem kolay sürüsü hem debriaj lıya geçiş yapınca rahat edersn
bende @TATLIHIZ a katılıyorum. Komple korumalı bir resim isteriz. Şimdiden hayırlı olsun. Yanlız dikkat et, ben ehliyetsiz sürmekten 750 tl ceza yedim
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
ehliyetsiz 18' imde activa kullanırken henüz kursa yeni yazılmıştım B/A2 ve K belgesi olduğundan rahat kullanıyodum bi nevi, belki gülersin kamyon çarptı ve şükür Rabb' ime motor paramparça bende çizik yok. kamyon hatalıydı ama doğal olarak ben %100 hatalıydım "ehliyetsizlikten" ve 800 indirimli 550 ceza ödedik. Sonrasında 21 yaşımda ilk motorumu aldım "CBF150", şu an 25' imdeyim o gün bugündür "" İst. - Bilecik/Eskişehir, İst. - Bursa, İst. - Hatay, Hatay - İst, İst içi 130 km Şile/Ağva, 90 km Esenyurt gibi yolculuklarım oldu. Bu cesaret te nerden geldi dersen biraz heves ama başta ehliyet ve full korumayla birlikte kurallara uygun bir şekilde öğrenmedir.
BU KADAR TECRÜBE ÜZERİNE SİZ EHLİYETSİZ VE YENİ BAŞLAYANLARA ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR;
EHLİYETSİZ, KORUMASIZ, TECRÜBESİZ MOTORA ASLA AMA ASLA BİNMEYİN.
Tabi yine de yukarıdaki arkadaşlarımızdan birinin dediği gibi can sizin canınız tercih sizinn..
kötü olur yetkili abiler kızar sonra
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
MT her zaman haklıdır
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
sen yetkili bi abiye benziyosun
http://www.youtube.com/watch?v=7Zvbc_0yL7w
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
konuşacak çok şey var ama neyse....daha ehliyet almadan motor motor diye tutturuyosunuz,sonrada anne baba'lara laf atıyosunuz...sen dua et baban alırım demiş,ben olsam hiç almam.ehliyet yok,kesin kask'ta takmazsın,koruma felan sıkar seni..,atarsın arkadaşınıda arkana,deli dana gibi sokaklarda gezersiniz artık...
biz burda boşuna konuşuyoruz desene...yok trafiğe çıkmam,sokak aralarında gezerim demekle bu iş olmaz.biraz sabırlı olun...peki sokak arasın'da gezerken birine çarparsan ne olacak?kusura bakmayında böyle çoluk çocuğun eline motor veriyolarya uyuz oluyorum...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)