basa bas gel en güzeli bende istanbuldan aldım motoru otobüs bagajına koyacaktım sonra daha ne zaman giderimki deyip 9 saatte dinlene dinlene samsuna geldim
basa bas gel en güzeli bende istanbuldan aldım motoru otobüs bagajına koyacaktım sonra daha ne zaman giderimki deyip 9 saatte dinlene dinlene samsuna geldim
aslında geze geze motosiklet üzerinde gitmen en güzeli olur,hem tecrübe yapmış olurdun ama gözüne yol uzun ve yorucu görünüyorsa hiç kendini yorma derim,anlaş bir otobüs firmasıyla rahat rahat gönlün ferah bir şekilde motor bagaj'da sen üstte koltukta çayını yudumlaya yudumlaya git memleketine.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu konuda motorunu tekirdağ çerkezköy den almış 68 aksarayda oturan biri olarak bilgi vermek istedim. motorum gt 250 hyosung.
istanbuldan aksaraya tam olarak 700 km yol yaptım . pazar günü sabah saat 9-10 gibi istanbul dan cıkıp akşam 18:30 gibi aksaray a evime gelmiştim. aqma emin olun o mutluluğu anlatamam. yorgunluk illaki olmakta fakat yolda olmanın zevkini hiç birşeye değişmem. şu anda bu satırları bile yazarken hala bir olay olasada yola cıksam uzun yol yapsam diye bakınıyorum. fırsat elinize geçmişken kullanın.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bence motorla git....
1-uzun yol şehir içinden daha güvenlidir...
2-otobüste sağın solun daha fazla tutulur...
3-kendine güvenin artar...seni kimse tutamaz...(en önemlisi bu)
4-istediğin zaman istediğin yerde durursun yolculuk konforun artar...
--------------------------------
altında mis gibi motor var bas git işte...ortalama 70-80 yapsan ki bu bile az 10 saat sürmez....
770km az yol değil, kaldıki bu yolda asıl yorucu olan yol da değil, motor. sabit 100-110la sürekli gidemeyeceksin, arkandan araba gelecek, kamyon gelecek, otobüs gelecek sıkıştıracak, bunlar yoracak seni. hiç kasma kendini, otogara git, şoförle anlaş, sonuçta para alacak o da babasını hayrına taşımayacak, bağla otobüsün altına, keyifle git memleketine.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Millet yol yapmak için bahane arar ama bazıları da yol yapmak istemiyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)