Herkes Haddini Bilecek - Scarabeo vs CBF 600
Reklamlar
-
Haddini bilmeyene masterlock zincirle girerler. Herkes CCsini bilsin
Ride it like you stole it!
Reklamlar
-
demin aynısını bi innova ya yaptım. Oğlum bak giiit dedim dinlemedi
-
Çok başarılı yahu montaj cuk oturmuş
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
harika yaa çok beğendim, uyum mükemmel
-
Çocuğun psikolojisi bozulacak ya, malzeme oldu
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Video çok güzel olmuş, dublaj cuk oturmuş
Rezil olması çok iyide, bu gidişle adama yaptığı terbiyesizlikten sonra birde reklamlarda oynayıp para kazanacak.
Gerçi o yarık kafa ile ne reklamında oynayacaksa
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
bugün aynısını kırmızı tofaşa yaptım,kamil öyle baktı arkamdan
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay arkadaş olaydan ne malzeme çıkardık,zeki milletiz vesselam
Bu arada çöpçü abimiz olaydan sonra kimseyle görüşmüyormuş,korku basmış hakkımda dava açarlar,işimden olurum diye..
-
Scarabeo soldan 25 km avansla çıkan leonu niye ekemedi ona takıldım ben?
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Scarabeo soldan 25 km avansla çıkan leonu niye ekemedi ona takıldım ben?
kızıltoprak ışıklar hocam herkes bi gaza geliyor komşufırının köşesindeki bu ışıklarda.
scaraboyu kullanan arkadaşın bir başka videosu var aynı ışıklarda leonu neden geçemediğinin ispatıdır CC farkı:D
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Rezil olması çok iyide, bu gidişle adama yaptığı terbiyesizlikten sonra birde reklamlarda oynayıp para kazanacak.
Gerçi o yarık kafa ile ne reklamında oynayacaksa
Bu kafayla ancak kondom reklamında oynar. böyle çocuğun olacağına bir milyon borcun olsun
-
Dragstar fena sıkıştırıldı beee :((
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Dragstar fena sıkıştırıldı beee :((
dragstarlı arkadaş ışıklarda yayalara kırmızı yanınca burun göstermeye başlamıştı. ışık yeşile dönünce drag kalkışı yaptı.
şimdi motor motorcunun namusu, motorcu motorcunun dostudur prensibi ile kusur dağılımı konusunda fikir beyan etmeyeceğim ama şapırcı arkadaşımız frene basıp çok rahat durabilirdi, kornaya basmayı tercih etti. ;)
-
güzel bir konu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)