OGS-KGS yerine temmuzda HGS geliyor
Reklamlar
-
Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi'ni (KGS) kaldırıp yerine Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) geliyormuş arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun
Neyseki etiket şeklinde olacak ve araç camına yapıştırılacak olan etiket çok cüzzi bir rakama yada bedava olacakmış,büfeden, dükkandan, her yerden alabilecekmişiz
Umarım motosikletlere şöyle indirimli bir tarife yaparlarda arabalarla aynı fiyatı ödemeyiz.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
-
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
iyi olmuşda milyon insan kgs kartı kullanıyor içindeki kontör ne olacak
-
2 milyon 800 bin OGS, 8 milyon da KGS kullanıcısı bulunuyor,ogs cihazları depozitolu diye biliyorum,ama kgs ler ne olur bilinmez
halepli adlı üyeden alıntı
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
halepli adlı üyeden alıntı
herkesi beklerler içindeki kontör bitsin diye yani uzun bir süre bütün sisteler birlikte kullanılır sonra diğerlerinden vazgeçilir...ya da bakiyeler transfer edilir...
-
şimdi kgs ler çöpe anladıkta venim ogs ne oılacak... iş baankasından almıştım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Maksat birileri para kazansın.
-
1 tane kgs alıyım hepsinde kullanıyım devrimi kapanıyor arkadaşlar her aracınki ayrı olcak haksızmıyım..
[IMG][/IMG]
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
cıddı paralar odeyerek alınan ogslerın hepsı cop oldu hayırlı ugurlu olsn depozıtolı denıyordu sozde gıdın gerı verın bakalım alabılckmıısnz paranızı sureklı yenı ıcatler hgsde ucretlı olucaktır pardon depozıtolu
-
-
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Devletimiz milletini nasıl söğüşleyeceğini iyi biliyor. HGS zorunlu olur ondan sonra Ko. Go.... G....n çıkar o zorunlu olur E-5 i kullanmaya devam.
-
Motosikletine hiç HGS Etiket takan var mı? Varsa uygulamasını nasıl yaptınız acaba? karta geçeceksek bizim için kgs den hiçbir farkı kalmıyor.
-
phradrel adlı üyeden alıntı
Motosikletine hiç HGS Etiket takan var mı? Varsa uygulamasını nasıl yaptınız acaba? karta geçeceksek bizim için kgs den hiçbir farkı kalmıyor.
Ben 2 gün uğraştım motosiklet için HGS almaya. İlk gittiğim PTT tam işlemleri bitirirken "Aaa sizin aracınız motosikletmiş, motosikletlere kart veriyoruz sticker vermiyoruz. Kart bizde kalmadı. Büyük PTT merkezlerine bakın" dedi. Bende aynı gün Bostancı'daki PTT'ye gittim yaklaşık yarım saatte orada bekledikten sonra görevli "Bizde kart kalmadı maalesef" dedi. Ben ne zaman gelecek diye sorduğumda ise "Yılbaşından sonra gelecek diye bilgi verdiler bize" dedi. Bu arada KGS'lerin 31.12.2012 tarihinde kalkacağını biz kart alana kadar nasıl geçiş yapabileceğimizi sorduğumda ise sadece gülmekle yetindi.
Neyse ben o sinirle ofise geri gelip kart satan PTT'leri telefon ile aramaya başladım. Evimin yakınında bulunan Maltepe merkez PTT'de kart olduğu bilgisini alıp ertesi gün sabahtan PTT'ye gittim. Yine tam işlem yapacağım bu seferde "Bizde kart var fakat motosikletler için ayrı bir aparat gerekiyor o aparatın gelmesini bekliyoruz" dedi. Tabi buradaki görevlilerde bu aparatın ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. Nihayetinde ben "iyi o zaman siz bana sticker verin ben hallederim" dedim ve stickeri alıp çıktım. Bu arada kart için 15 TL, sticker için ise 5 TL ücret alıyorlar. En az yükleme tutarı da 30 TL.
Neyse geldim ofise stickeri güzelce naylon poşetleyip cüzdanıma koydum. Daha denemedim ama köprüden geçerken stickeri ön cama kendimce bir aparatla (muhtemelen kırtasiyelerde satılan şu siyah klipsler ile) tutturup geçmeyi düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yaşadığım süreci yazma gereği hissettim ki sizlerde aynı durumlara düşmeyin.
-
yok yok güzelce anlatmışsın. biz de bilelim ne yaşayacağımızı.
yıl olmuş 2020 biz halen bürokratik işlerle uğraşıyoruz. altyapı olmadan bir ay sonra da milyonlarca kgs yi iptal edecekler. o zaman ne oalcak diye kimse sormuyor. bu ülkede yaşamak neden bu kadar zor ki? köprüde ben de sordum kart yoktu.
etiketi cama yapıştırdığında biri gelip sökmeye kalkarsa iptal oluyormuş yalnız.
-
2 gun once ben de aldim. Gittigim ptt subesi henuz kartli sistemin altyapi islemlerinin tamamlanmadigini dolayisiyla kartin olmadigini soyledi. Ancak yukarida okudugum kadariyla sanirim yanlis bilgiymis. Sonuc olarak sticker aldim ve stickerlarin motor montundan cekmedigine dair birde bildilendirildim. Bunun uzerine stickeri seffaf bir kart kilifinin uzerine yapistirdim (plastik, mika, cam vs. De olabilir ancak mutlaka seffaf olmali). Yani kendi hgs kartimi kendim yaptim. Hgs gisesinden gecerken, hgs yazili taraf bana bakacak sekilde yani sanki araba caminda takiliymis gibi yavas bir hizda geciyorum. İki gundur bir sorun cikmadi ki zaten plaka kayitli oldugu icin cekmeme probleminde de bildigim kadariyla plakasi kayitli olan aracla gecis yaparsaniz cezaya girmiyor ve hesaptan normal gecis yapilmis gibi ucretlendiriliyorsunuz.
-
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
bana dün bankadan etiket olarak geldi. bu etiketi artçıya versem sağa sola bi yerlere tutsa görür mü acaba kamera? motorda cam falan da yok ki yapıştırıyım. bu şekilde kullanan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)