Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

OGS-KGS yerine temmuzda HGS geliyor

REKLAM ALANI
    kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi'ni (KGS) kaldırıp yerine Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) geliyormuş arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun

Neyseki etiket şeklinde olacak ve araç camına yapıştırılacak olan etiket çok cüzzi bir rakama yada bedava olacakmış,büfeden, dükkandan, her yerden alabilecekmişiz

Umarım motosikletlere şöyle indirimli bir tarife yaparlarda arabalarla aynı fiyatı ödemeyiz.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arabayla aynı fiyata mı?

http://www.youtube.com/watch?v=k6vacVwXbGE

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Eyvah
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    iyi olmuşda milyon insan kgs kartı kullanıyor içindeki kontör ne olacak

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    2 milyon 800 bin OGS, 8 milyon da KGS kullanıcısı bulunuyor,ogs cihazları depozitolu diye biliyorum,ama kgs ler ne olur bilinmez

Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkesi beklerler içindeki kontör bitsin diye yani uzun bir süre bütün sisteler birlikte kullanılır sonra diğerlerinden vazgeçilir...ya da bakiyeler transfer edilir...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    şimdi kgs ler çöpe anladıkta venim ogs ne oılacak... iş baankasından almıştım...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Maksat birileri para kazansın.

Motosikleti
    Ybr 125 Esd
    1 tane kgs alıyım hepsinde kullanıyım devrimi kapanıyor arkadaşlar her aracınki ayrı olcak haksızmıyım..

[IMG][/IMG]
    ¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤

Motosikleti
    Honda cb125e
    cıddı paralar odeyerek alınan ogslerın hepsı cop oldu hayırlı ugurlu olsn depozıtolı denıyordu sozde gıdın gerı verın bakalım alabılckmıısnz paranızı sureklı yenı ıcatler hgsde ucretlı olucaktır pardon depozıtolu

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Allahtan dıt lı kredi kartı kullanıyorum da bu konuda küfür edip günaha girmekten kurtuldum.

Sistemi değiştireceksen vatandaşı mağdur etmeyeceksin arkadaş. Şimdi ne olacak vatandaşın yüklediği paralar ve depozitoları ????
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    hoplatalım konuyu motosiklete indirim yokmuş

http://www.thepetitionsite.com/731/5...anmak-su-deil/
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devletimiz milletini nasıl söğüşleyeceğini iyi biliyor. HGS zorunlu olur ondan sonra Ko. Go.... G....n çıkar o zorunlu olur E-5 i kullanmaya devam.

Motosikleti
    F650GS
    Motosikletine hiç HGS Etiket takan var mı? Varsa uygulamasını nasıl yaptınız acaba? karta geçeceksek bizim için kgs den hiçbir farkı kalmıyor.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletine hiç HGS Etiket takan var mı? Varsa uygulamasını nasıl yaptınız acaba? karta geçeceksek bizim için kgs den hiçbir farkı kalmıyor.
    Ben 2 gün uğraştım motosiklet için HGS almaya. İlk gittiğim PTT tam işlemleri bitirirken "Aaa sizin aracınız motosikletmiş, motosikletlere kart veriyoruz sticker vermiyoruz. Kart bizde kalmadı. Büyük PTT merkezlerine bakın" dedi. Bende aynı gün Bostancı'daki PTT'ye gittim yaklaşık yarım saatte orada bekledikten sonra görevli "Bizde kart kalmadı maalesef" dedi. Ben ne zaman gelecek diye sorduğumda ise "Yılbaşından sonra gelecek diye bilgi verdiler bize" dedi. Bu arada KGS'lerin 31.12.2012 tarihinde kalkacağını biz kart alana kadar nasıl geçiş yapabileceğimizi sorduğumda ise sadece gülmekle yetindi.

Neyse ben o sinirle ofise geri gelip kart satan PTT'leri telefon ile aramaya başladım. Evimin yakınında bulunan Maltepe merkez PTT'de kart olduğu bilgisini alıp ertesi gün sabahtan PTT'ye gittim. Yine tam işlem yapacağım bu seferde "Bizde kart var fakat motosikletler için ayrı bir aparat gerekiyor o aparatın gelmesini bekliyoruz" dedi. Tabi buradaki görevlilerde bu aparatın ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. Nihayetinde ben "iyi o zaman siz bana sticker verin ben hallederim" dedim ve stickeri alıp çıktım. Bu arada kart için 15 TL, sticker için ise 5 TL ücret alıyorlar. En az yükleme tutarı da 30 TL.

Neyse geldim ofise stickeri güzelce naylon poşetleyip cüzdanıma koydum. Daha denemedim ama köprüden geçerken stickeri ön cama kendimce bir aparatla (muhtemelen kırtasiyelerde satılan şu siyah klipsler ile) tutturup geçmeyi düşünüyorum.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yaşadığım süreci yazma gereği hissettim ki sizlerde aynı durumlara düşmeyin.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    F650GS
    yok yok güzelce anlatmışsın. biz de bilelim ne yaşayacağımızı.

yıl olmuş 2020 biz halen bürokratik işlerle uğraşıyoruz. altyapı olmadan bir ay sonra da milyonlarca kgs yi iptal edecekler. o zaman ne oalcak diye kimse sormuyor. bu ülkede yaşamak neden bu kadar zor ki? köprüde ben de sordum kart yoktu.

etiketi cama yapıştırdığında biri gelip sökmeye kalkarsa iptal oluyormuş yalnız.

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    2 gun once ben de aldim. Gittigim ptt subesi henuz kartli sistemin altyapi islemlerinin tamamlanmadigini dolayisiyla kartin olmadigini soyledi. Ancak yukarida okudugum kadariyla sanirim yanlis bilgiymis. Sonuc olarak sticker aldim ve stickerlarin motor montundan cekmedigine dair birde bildilendirildim. Bunun uzerine stickeri seffaf bir kart kilifinin uzerine yapistirdim (plastik, mika, cam vs. De olabilir ancak mutlaka seffaf olmali). Yani kendi hgs kartimi kendim yaptim. Hgs gisesinden gecerken, hgs yazili taraf bana bakacak sekilde yani sanki araba caminda takiliymis gibi yavas bir hizda geciyorum. İki gundur bir sorun cikmadi ki zaten plaka kayitli oldugu icin cekmeme probleminde de bildigim kadariyla plakasi kayitli olan aracla gecis yaparsaniz cezaya girmiyor ve hesaptan normal gecis yapilmis gibi ucretlendiriliyorsunuz.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    bana dün bankadan etiket olarak geldi. bu etiketi artçıya versem sağa sola bi yerlere tutsa görür mü acaba kamera? motorda cam falan da yok ki yapıştırıyım. bu şekilde kullanan var mı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)