ya bir cup kullanmak nasip olmadı vites sistemi çok ilginç geliyor bana cup sahibi kardeşlerim kazasız belasız cezasız hayırlı sürüşlerim diliyorum hepinize
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
bende bi motor aLmak istiyorum kymco activ 100, bisan lifan 100 ve mondial 100 ukh arasında kaLdım sizce hangisini aLmaLıyım.?
Neee ! Biri cup mu dediii...
Sen forumu takip etmiyorsun galibaaa.Ben tam bir hasta cupcuyum.Hem scooterden az yakar hem az bozulur hemde istediğin yere gidersinnn.
Bana özelden sor Cup ile ilgili herşeyi cevaplarım. :D
Bende 100 ukh var 9000 km yi geçtim alalı bir sene oldu. Dün ustaya götürdüm rüzgarda gaz yemiyordu süboplardanmış bir de yağını 10-40 ile değiştirttim süper oldu. Çok memnunum ya başka motor kullanacağım inşallah ama o da başka model bir cup olacak. Cup'lara hastayım.
Motosiklet = Özgürlük
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bence ramzey al türk malı + 125 cc lik modeli iyii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
XF 125-10V modeli ben ondan alıcam cin malı deildir türk malıdır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
ama cup diyosan ozaman yuki al paşa paşa sürersin :D :D D:
Yuki düşünüyorum sonrakini bakalım hayırlısı. Çok hoş tipi var ve daha kaliteli duruyor malzemeleri. Duyduğuma göre en az yakan cup muş.
Motosiklet = Özgürlük
Bende Haziran 2010 da Yamaha Crypton alarak cub tarzına geçiş yaptım.
Commuter tarzı düşünüyordum ama cub bana daha pratik kullanımı kolay geldiği için tercih ettim.
Ve benzinin lt.sinin 4 TL.ye dayandığı bugünlerde ekonomik-az yakan cub tarzı oldukça öne çıkıyor ve yollarda çeşitli marka-modellerde birçok cub motosiklet görmek mümkün.
Dün Yuki Paşa'ya bindim. Hakikaten Cup'ların Paşası olmuş durumda. Çinli'ler bu işi giderek ilerletiyor. Her seferinde daha kaliteli mallar geliyor. Yuki 10 numara olmuş, oturaklı, devir göstergesi var ve panel çok güzel, farları çok iyi aydınlatıyor gaz verince artıyor CBF150 deki gibi. Titreşim kesinlikle yok veya azalmış, sinyal bağlantıları çok sağlam. Yarın bir kez daha binip izlenimlerimi yazarım size arkadaşlar. Fotolarını da çekip yayınlarım burada.
Motosiklet = Özgürlük
bende kanuni elite 100cc var 2006 model şuab 2kişi düz yolda 120 gidiyo inanmayanlara video göndereblrm ) bayır aşşa 135 gördük
2zamanlıları bilirim.kibrit gibi.şartlar ne olursa olsun benzin varsa hep tek marş.cup için cikleyi açmayı unutma.bende hiç sorun yok.benzincini değiştir bakım falan yap şimdilik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------
bu benim motor ya.titreşime katılmıyorum dostum.titreşimden dolayı ön riskfren balatası komple yerinden çıktı.burdan 70 milyona sesleniyorum 2000lira altı motorların vidalarını sık sık kontrol edin ben şok oldum.
(yuki 100cc yıldız cup) bunu tamamiyle tavsiye ederim kimsenin söylediğine kulak asmadan aldım çok hoşuma da gitti bir yere park ettiğiniz de yada dönüp dönüp size bakıyorlar çok güsel bişey cbr ye benzetmişler http://www.motosiklet.net/forum/moto...ildiz-cup.html
Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...
kymco diyorum israrla baktinizmi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)