İlk kazamı yaptım. Vatana millete hayırlı olsun.
Reklamlar
-
Herkese iyi akşamlar,
Daha dün biryerlerde "motorcular ikiye ayrılır; kaza yapanlar ve kaza yapacaklar" diye birşeyler okumuştum. Bugün saat 18:30 gibi işten çıktım, bir acayip trafik, her yer kilit. Mecidiyeköy türk telekom plazanın önünde ki ışıklarda bekliyorum. Hava zaten yağmurlu, üzerimde sarı yağmurluk falan. Yeşil yandı kalktık önümde beyaz bir station
araba, aramızda mesafede var, önüde açık ikiye attımmı hatırlamıyorum birden frene asıldı. Benim lastikler zaten berbat kaç gündür forumda lastik araştırıyorum,ön frene asılmamla kaymam bir oldu. Bu kadar düşük hızda kayacağımı tahmin bile etmezdim ama yağmur faktörü işte. Motor sola doğru yatınca bende sağa atmaya çalıştım kendimi, attımda fakat düşerken sağ elimi yere koydum. Be kafasız adam üstün full koruma bileği neden zorluyorsun al kolunu altına, düş. Ama refleks işte. Öndeki amca zaten hemen uzadı. Düşmenin şaşkınlığı ile mal mal bakarken sağolsunlar iki motorcu arkadaş geldi kaldırdılar beni yerden motoru falan aldılar hemen. Arabalar etrafımda bir allahın kuluda ne oldu demiyor. Hatta kadın bir sürücü kalktığımda alenen yüzüme gülüyordu. Neyse sıcağı sıcağına birşey yok bindim motora köprü yoluna çıktım ama tırstım birkere 50-60 km hızı geçmiyorum. Hatta emniyet şeridinde araba falan varsa duruyorum neredeyse. Neyse köprüye geldim trafiğin sebebi anlaşıldı. Köprü kapalı, tam beşiktaş bağlantıdan kesmişler yolu, avrupaya geçişten tek şerit veriyorlar ama motorlar normal gidiyor. Bir ara yanımdan üç beş tane yunus geçti ama nasıl bir geçiş sol şeritte önceki arabaları boşaltıyorlar. Millet üstüme üstüme geliyor zaten zor gidiyorum motorun üstünde. Bir iki dakika sonra 0002 plaka araç önünde ve arkasında 2şer lincoln jeep ile geçti etrafları sivil ve resmi araç dolu. O daha beter seni beklemiyorlar bile arkadan geliyor kaçtın kaçtın kaçmadın çarpacak. Altunizade çıkışının önünde yolun ortasında durup kaldım sağdan soldan nasıl geçiyorlar anlatamam. Neyse zar zor eve geldim motora bile bakmadan girdim eve.
Sonuç olarak, sıcağı sıcağına çok hissetmemişim ama sağ bileğimden dirseğe kadar içten müthiş bir acı, sonrası pansuman ve ilaç ve şimdi komple sargı. Biraz önce motora bakmaya gittim garaja onun birşeyi yok, sağına yatmış sadece elcik koruma sıyrılmış biraz, debriyaj kolu biraz eğilmiş birde artçı basamağı o kadar. Nereden nereye teşekkürler başbakanlık vatandaşa karşı bu duyarlı davranışınızdan ötürü. Teşekkürler ey halkım kaza yapan ve canı yanana güldüğün, arabanda oturduğun, dolaylı yoldanda olsa düşmesine sebep olarak arkana bile bakmadan kaçtığın için. Ve gerçekten teşekkürler motorcu, caddenin diğer ucunda olmana rağmen koşarak gelip beni, bedenimi, motorumu ve onurumu yerden kaldırdığın için.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın ilk ve son düşüşün olur inş. Sende aramıza hoşgeldin düşen motorcular
-
geçmiş olsun...daha fazla ne denir bilmiyorum....
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
şu bakan vekil ve müdür korumaları...
hayatımda o kadar nalet insan görmedim. yaptıkları iş zor ama bunun suçlusunu hep karşıdan çıkarıyorlar.
tek laf yememek için azar işitmemek için devletin aracının parasının ırzına geçerler. cana kasıt olabileceğini düşünürdüm ama ilk kez gördüm. onlar da haklı; üstteki amir de bir üstteki müdürden azar işitmemek için yapıyor. böyle paradoksa ...
-
Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ya
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
-
kolunda çıkık olabilir. Ortapedi doktoruna bi göster. Diğer doktorlar pek anlamaz çıkıktan. Kros dağlarda kullanılırdı, şehirde şart oldu. Steyşın arabanın üstünden bile hoplar geçer. Şart oldu şart.
-
gecmıs olsun. kaza sokunu atlatabılmek ıcın mumkunse bır kac defa yagmurda surun derım. herkes duse duse ogrenıyor, kaymanızın sebebı manetı fazla sıkmanız olmus sanırım. bende yagmurda surmeye bayılıyorum. cok daha guvensız ve tehlıkelı oldugunun farkındayım ama muthıs bır keyfıde oluyor.
umarım bılegınız en ksıa zmaanda ıyılesır. gecmıs olsun tekrar
-
geçmiş olsun arkadaşım, durumumuzu güzel anlatmışsın. "Memleketimden insan manzaraları". K.i.b
-
Geçmiş olsun.Aynı motosikletten bende de var.Bu ay 3 defa ön fren kilitlemesi yaşadım, birinde kaza yaptım.Hızım da, ilk vitesteydim 15-20 felan.Bizim motosikletlerde ki süspansiyonlardan dolayı sanırsam çabuk kilitleniyor ön fren.Halbuki arada ön fren ile ilgili kendi kendime boş alanlarda çalışma yapıyorum fakat ani durumlarda kilitleme sorunumu çözemedim gitti.Lastiklerinizi mutlaka değiştirin, ikisini değiştirecek durumunuz yoksa mutlaka ön lastiği kaliteli bir marka ile değiştirin.
Kazasız ve belasız sürüşler.
ANGARAJ
-
Herkese çok teşekkür ederim. Özel hastaneye gittim röntgen aldılar çıkık durumu yok şükür. İşin düşündürücü tarafı 0002 plakalı aracın içinde bu memleketin başbakanı var, camdan trafikte olan herşeye şahit olduğunu düşünüyorum, insan demez mi " yav vatandaşa zulüm ediyoruz biraz daha dikkatli olun " falan diye. başbakan demezse, halk düşenede güler bakmadan geçerde.
geçmiş olsun ve şifa dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim
-
Çok geçmiş olsun hocam asıl onlar yoldayken daha dikkat edeceksin
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
Geçmiş olsun.Yardıma gelen motorculara da selam olsun.
-
Geçmiş olsun.Islak yollarda daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor
-
hep diyorum bu ülkenin çivisi çıktı diye.
-
-
Geçmiş olsun ve senin şahsında İstanbulda motor süren herkesin Allah yardımcısı olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
İşte motorcu kardeşliğini bu yüzden seviyorum. Motorcu motorcuya yardım ediyor, ama 4 teker sürücüsü 4 teker sürücüsüne bile bakmıyor. Bu yüzden gülmesi normal.
O kadına Rahmetli Kemal Sunal'ın repliği ile karşılık vermek lazımdı.
http://www.youtube.com/embed/7VqyrdqEMHY
-
geçmişler olsun Allah tekrarını yaşatmasın.
-
leons adlı üyeden alıntı
İşte motorcu kardeşliğini bu yüzden seviyorum. Motorcu motorcuya yardım ediyor, ama 4 teker sürücüsü 4 teker sürücüsüne bile bakmıyor. Bu yüzden gülmesi normal.
O kadına Rahmetli Kemal Sunal'ın repliği ile karşılık vermek lazımdı.
http://www.youtube.com/embed/7VqyrdqEMHY
akşam akşam beni güldürdün ya allahda seni güldürsün inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)