geçmiş olsun, işte burası Türkiye dedirtecek bir gerçek daha :/
Çok geçmiş olsun. Ciddi birşeyinizin olmaması sevindirici. Bende ilk kazamı geçen gün yapıyordum. 10-15km hızla giderken yağmurda ön teker tren rayından geçerken kaydı. Ayağımı yere koyarak motoru devirmemeyi başardım. Aman arkadaşlar tren raylarına çok dikkat edin.
çok büyük geçmiş olsun ucuz atlatman sevindirici en büyük kazan bu olur inş.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Geçmiş olsun.
Önce emniyet, sonra hareket...
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın tüm motorcuları.
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
geçmiş olsun kardeş
motorcuya motorcudan başkasındna fayda gelmez kolay kolay.
motorcu da ciddi anlamda motor sevgisine sahipse yani.
daha dikkat etmek gerekiyo maalesef.
aynısı benimde geçenlerde başıma geldi ben düşmedim ama yanımdaki arkadaşım düştü çekip gittiler sebep olan araçlar...
Bu sabah bir uyandım sırtım ve belim tutmuyor. Üstelik sırt mosmor, birde işe gittim öyle yemin ediyorum gün bitmedi. Kime kızıp söveceğimi bilemedim, kendime mi, öndeki arabaya mı yoksa yağmura mı?
yağmur yeni mi yağmıştı? geçmiş olsun kardeş son olur inşallah. İşte istanbulu bundan sevmiyorum, şehir bi harika ama insanının çivisi çıkmış...
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
geçmiş olsun aga burası Türkiye her şey beklenir:S
Çok geçmiş olsun kardeşim. Zeten herşeyi gayet güzel yazmışsın. Motorcunun dostu yine motorcudur. "İSTANBUL 04" şeklinde düzenlenmiş plakaların olduğu dönemde "İSTANBUL 04" plakalı Amerikan JEEP aracın sahibi benim babacığım olduğu halde o günlerden bu günlere kadar arabaların en kralına sahip olan bizler; Şimdi çeşitli marka modellerle 1500 TL lik araçtan 150000 TL.lik araçlara kadar binen sonradan görmüş insanlar kadar kendimizi hiç büyük görmedik. Çünkü bizim kökten gelen maddi ve manevi yetişme tarzımızda en değerli varlık canlılar olmuştur. Toplumda bu düşünceler hakim olmadıkça senin yazın benzeri yazilar bu ekranlardan eksik olmayacaktır.
Bunu yapan başbakan demişsin de, bizimki padişahçılık oynuyor, hala farkında değiliz. Tebeası olduğun için önemli değil yani sana birşey olsa.
Neyse geçmiş olsun hocam. Geçenlerde ben de ön fren kilitledim, servisten yeni çıkmıştı, fren ayarı değişmiş, alışamadım ne yazık ki. Senin durumunda olduğu gibi düşük hızda olmasına rağmen kilitlendi, kendimi yerde buldum. Fren çalışması yapmakta fayda var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)