dayak atmaya karşşıyız ama bu adam dayağı hak etmiş.... ben olsam kask ile camını indirirdim...
dayak atmaya karşşıyız ama bu adam dayağı hak etmiş.... ben olsam kask ile camını indirirdim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Biber gazı bulundur hacı üzerinde böyleleri için ben bi kere kullandım tavsiye ederim hiç bişey yapmıyosun.. baktın insan evladı değil hiç ugraşmadan tek pıst yeterli
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Geçmiş olsun abi
İzmit'te bol miktarda mevcut bunlardan.
Şöyle portatif,katlanabilir kızılcık sopası çok işe yarar bu durumlarda
Geçmiş olsun.. Özellikle ufak çaplı motorları hiç önemsemiyorlar.. En kötüsü böyle olsun inşallah.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
geçmiş olsun koray ... bakan körmüş o doblunun söförü
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Bence o hayvanoglu hayvandan ozur dileyerek ona insanlik dersi vermissin seni tebrik ederim.Farkina varmistir insallah ayiligin
Şöyle birşey önerilir...
http://www.liderticaret.com.tr/Urun/...P-pmu1689.html
geçmiş olsun koray abi ucuz atlatmışsın böyle sürücüler olduğu sürece motor sürmek çok zor her an birşey olacakmış gibi tedirginiz böylelerine ehliyet verende kabahat
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Gecmiş olsun sende adama kafa atsaydın adama haklıyım deseydin adam senden özür dileseydi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şimdi burda adamı indirip ters ters cevap vermeye devam edince 5-10 yumruk ağzını burnunu şisirsen sonra sıradan yol kavgası olarak görülücek.
Çevre tarafından ve uzarsa polis tarafından canına kast edildiğini kimse düşünmeyecek.Yolda motosiklet sürücüsü ve binek araç sürücüsü inatlaştılar olucak
Kavga yanlısı değilim ama bu insanlar ezmemye çalışıp canı ile oyun oynadıkları motosiklet sürücülerinin bir kısmından dayak yeseler olayın ciddiyetini kavrarlar.
Bazı insanları sadece dayak adam ediyor ama deymez... Böyle pisikolojisi bozukları aynadan gördünmü yolu aç cehenneme kadar gitsin
ben olsam bu tavırla konuşmazdım, daha farklı olurdu valla.
usta geçmiş olsun.
doblocuların hepsi böyle. hani taksiciler dolmuşcular var ya; bu doblocular da aynen böyle.
bi tanesiyle davam vardı, suçlu olan doblocu olmasına rağmen hastane raporunda daha fazla hasar gördüğü için savcı onu mağdur görmüştü.
geçen de bi fiorinocu şehir merkezinde gidiş geliş yolda 3 araba sollarken beni eziyordu. zor kaçtım slalom yaptım resmenç hemen geri dönüp takip ettim. 1 kilometre sonra durdu ve önünü kestim. sinirliydim ama adamın tavrina göre kavgaya girecektim. bankaya yetişecekmiş, faiz yiyeceklermiş ondan hızlı sürmüş. yanında hanımı olmasaydı daha da uzatırdım ama la havle çekip evime gittim.
benim yan çanta bidondan yağıldığı için kapak kısmı açılıyor. oraya bi tane 17-18 yıldız koymuşum. iş söz dalaşından kavgaya girerken onu çıkarıyorum. geçen bi taksici üstüme yürümeye başladığında yıldızı çıkarınca geri kaçtı .
geçmiş olsun... bereket bişey olmamış
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
geçmiş olsun şekerim , len sokamadınmı motosiklet yeleğinin sarı yerlerini gözüne , olum bak git diyemedinmi ? bu arada uğurun sportif katlanır kızılcık sopası procesi hoşuma gitti, bu çocuğun kafası çalışıyor bir ara hayata geçirmek lazım iyi proje
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Gecmis olsun kardes
bi resital sunsaydin keske
olim bak git cinsinden
abi o AE piyasada bol o yüzden trafikdeki çukurlar tümsekler taşlar ne kadar normal ise ve bizde bunları bilerek kullanıyorsak, o AE larıda bilerek trafiğe çıkmakta yarar var yani onlardan kaçıcaz çözüm bu
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Efendiliğinden ötürü seni takdir ediyorum kardeşim örnek bir davranışta bulunmuşsun. Trafikte soğukkanlılık çok önemli bir anlık sinir çok şeye mal oluyor. Doblocu arkadaş zaten fazla yaşamaz Allah belasını verir. İnşallah kocaman kamyonları da fark edemez hale gelir.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)