Bugün sokak arasından giderken aynı sokakta 1+1+1 olarak 3 kişi önüme fırladı. Hepsindende yavaş gittiğim yolu ortaladığım ve onları farkettiğim için kurtuldum..
Bugün sokak arasından giderken aynı sokakta 1+1+1 olarak 3 kişi önüme fırladı. Hepsindende yavaş gittiğim yolu ortaladığım ve onları farkettiğim için kurtuldum..
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
geçmiş olsun kardeş
Allah korusun bu tür manyaklardan
hacı sen işi bilememişsin. Oğlum bak giitt diyecektin.
Koray abi geçmiş olsun. Farketmediyse sen onu farkettiriverseydin güzelce ama en güzelini yapmışsın.
arkadaşlar şahsen ben dört tekerden inipte 2 tekere bindiğim andan itibaren kedi yavrusuna dönüyorum geçenlerde bende benzer bir durum yaşadım ve anladımki trafikte motosikleti ses çıkaran bisiklet olarak gören çok "AE" var. ondan dolayı motor üzerindeyken olasıkları sürekli gözden geçirmeye başladım. yani birilerinin sizi farketmesini veya sizin haklarınızı bilmesi gerektiğini unutun çünkü maalesef beyhude bir beklenti olur. yani uzun sözün kısası siz kendi canınızın bekçisisiniz herkese karşı motosiklete bindiğiniz andan itibaren... saygılar
Bilgi bir ışıkk gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. (Alexander Everett)
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
geçmiş olsun koray Allah korumuş
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
kanka çaksaydın kafayı olmadı kask la girişseydin ağız burun gitseydin yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
oğlum bak git
kafanda süpürge sapı kırarım
[QUOTE=F54;2696336]aga bu delikanlıya dolmuş çu mu dayanır?
http://e1205.hizliresim.com/x/t/6s2lk.jpg
Aha tüfekmi o arkadaki, biri seni farketmedimi korna yerine birebir, sık 2 tane arka cama ön cama artık nereye denk gelirse seyreyle o zaman alemi. En azından dedikodu alır yürür motorcular tüfek taşıyor diye bak gör o zaman kim kimi farkediyor
Ben yavaş yavaş motorun bir yerlerine kurusıkı yerleştirmeyi düşünüyorum sıkacaksın topuklarına bunun gibilerin, daha çıkamıyacaklar trafiğe anlarlar o zaman motosikletin haklarından.
Eyüp abi; önümüzde refüj olduğu için olabildiğince sağa yanaştım ama bilirsinki yol daraldı ..ilk ben girdim.. o da refüje girmemek için benim önüme kırdı.. Nasıl bir refleks kullandığımı bilmiyorum
---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:08 ----------
Sabit Üstadım; inan ki linç olurdu... Bana kalmazdı bişey.. Zaten bizim tilkiler kulakları dikti, bende arkadaş muhabbeti yapıp tartışma havası vermemeye çalıştım..
Eminimki onlarda sıcaklardan falan gerilmiştir
---------- Post added at 02:12 ---------- Previous post was at 02:10 ----------
Öyle ama düşünsene adamı dövdüğümü.. Bundan sonra tüm motorlu sürücelere savaş açıp eziyormuş
---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:12 ----------
Teşekkür ederim.. Zor sinirlenirim.. ama şunada bağlamak lazım, düşme tehlikesi geçirdiğim için hâlâ panik haldeydim..
---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
Her zaman herşey '' oğlum bak git '' değildir.. Bazı zamanlar '' git bak oğlum'' demesinide bilmek gerekir
---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
Bi gün sert bi kayaya çarpınca anlar.. Sonra görmeye başlar muhtemelen....
---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:20 ----------
Abi armut odunu bende de , motora sığmıyo ki... pisiklet gibim motor..
---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:24 ----------
cık cık cık ramo.. senin gibi milli kuryeye yakışıyor mu? harbiden dövmek lazımdı ama dediğim gibi kanka, bizim mahalleydi yahu, adam haşamat olurdu..
---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:31 ----------
teşekkürler.. cümlemizi allah bunlardan korusun .. ufak motorları sallamadıkları zaten alenen ortada...
---------- Post added at 02:36 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
eyvallah abi, aynen öyle.. sağlık raporu veren doktorla tanışmak lazım..
---------- Post added at 02:39 ---------- Previous post was at 02:36 ----------
doğru fatihim..sağolasın
---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:39 ----------
öylede kanka, bazen düşünüyorumda bu yaşına kadar insan olamamış dayak yiyince mi akıllanacak... gerek yok kanka.. zaten ben onunla konuşmak için onu durdurdum..
bu şekilde kullanma acemisi var tecrübelisi var dedim.. bu civarda okullar var gençler kaçak göçek kullanıyor dedim.. inşaatçı malası gibi yüzüme bakıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)