Arkadaşlar en sevdiğiniz yol türü hangileri ?
Örneğin ben asfalt yol ile çamurlu köy yollarını çok severim çamurlu yol biraz aksiyon yaratsada :D
Ama karlı ve buzlu yollarda hiç motor sürmem ya siz ?
Arkadaşlar en sevdiğiniz yol türü hangileri ?
Örneğin ben asfalt yol ile çamurlu köy yollarını çok severim çamurlu yol biraz aksiyon yaratsada :D
Ama karlı ve buzlu yollarda hiç motor sürmem ya siz ?
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Yagmurlu yol o kafanı yaran yagmurda sürmek+dümdüz olucak dadından yenmezz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bahcekoy kemerburgaz yolu az once ordan geldim tam yatmalık yol daha yatmayı bıtırmeden oteki trafa yatıyorsun fena isteyeni goturebilrim istanbul
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Antalya-Demre yolu Mevsimlerden yaz, Virajlı denize yakın..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
1. kalite asfalt yol ve etrafında da yemyeşil ağaçlar ve tabi bu yol bir dağ yamacında oldumu tadından yenmez valla
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Sessizlik ve huzura doğru götüren her yol.
ucu tahtalı köye çıkmayan yol
Evet Belgrad orman yolu ve Çınarcık yolu favorimdir! Böyle ağaçlar yolu kapatacak, tadını çıkara çıkara yatıp yatıp kalkacan!
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bana iki teker üzerinde gittiğim her yol en güzel yol
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
dağ yolları güzeldir..
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
Doğa yolu..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Kaliteli asfalt+ keskin virajlar =)
Aydın-Çine olabilir mesela. Yada mersin-anamur virajları. gerçi anamur virajları yıllar önce çok kötüydü ama..
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Bilmem anlatabildimmi Çamur Candır
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Gidiyim yeter
Emniyet şeridi normal şerit kadar geniş duble yol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)