toprak yollar köy yolları çukurlu kumlu motorun arka tekerini kaydırıcak yollara varım
toprak yollar köy yolları çukurlu kumlu motorun arka tekerini kaydırıcak yollara varım
Yokuş yukarı yada düz toprak yolları.Dağ bayır dere taş kar çamur yağmur fark etmez.
bol virajlı yolları ve dağ, orman yollarını severim
HEr yolu, yolda olmayı severim tek sevmedigim bir anca cıkan logar kapagı bir anda asfaltta olusan cukurlar işaretsiz 90 derece dönüş.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bkz: Didim - Söke arasındaki çift şeritli yol. (Söke Ovası)
Bkz2: Konya ovası :D
Yokuş Aşağı Peygamber Vitesi ile inmek Süper ötesi
Motor altımda olduktan sonra her türlü yolu severim
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
1) Bol virajlı dağ eteği yolu
2) Bol virajlı asfaltı temiz orman yolu
3) Sahil kenarı hafif virajlı manzaralı yol
4) Cepte para,depoda benzin ve artcımın arkamda olduğu her yol.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hafi virajlı asfalt yolda güneşli bir günde ağaçlıklar arasında bir yol olacak . yanında kafa dengi 3- 4 motor . yaf aklım gitti. dükkanda bunları hayel ettirmeyinki millete )
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bizim burda bir yol var tek şerit yani iki tane araba gidemez iki yanındada kanal var :D tam enduro cross yeri ama tehlikeli biraz çünkü yol dar fotolarını atacağm yakında
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Diğer araç sürücülerininde adam gibi adam olduğu, motosikletin araç, motosiklet sürücüsününde insandan sayıldığı, kar, buz, çamur, asfalt, stabilize her türlü yolu severim...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Çamurmu aman aman :D öyle bir yola girdik humuslu sakız gibi çamur çamurluklara yapıstı motor gitmio tornavida bile cıkarmıyor üstümüz başımız çamur olmuştu ve o gün bu gündür elimden geldiğince uzak duruyorum çamurdan.Ama otobanı severim hele şehir trafği süper...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Trafiğin az olduğu, asfaltı güzel olan, yeşilliklerle ve soğuk pınarlarla dolu dağ yolları.....
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
öncelikle havada rüzgarın az olduğu güneşli bir günde
temde izmit sakarya arası
en sevdiğim sürüş trafiğin seyrek aktığı asfalt bir yolda gün batımına doğru sürmek)) buram buram romantizm
Bilgi bir ışıkk gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. (Alexander Everett)
Motoruna göre değişir aslında..
Ama örnek olarak yazarsam PCX ile.. Çukur, engebe, tümsek yani gıçımı titretmeyecek her türlü yol.. Direk bele vuruyor malum..
CBF ile.. Bütün yollar.
Özledim seni CBF
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)