Sen kimseyi takma saydığın motorları görmüş, kullanmış ve incelemiş biri olarak mh 125 drift diyorum.
Sebepler,
Diğerlerinden Daha Çabuk Parça Bulma ve Getirtmek
Hızı ve Çekişi Diğerlerinden Daha İyi Fazlasıyla
Tipi Diğer İkisinden Fazlasıyla İyi, İstersen Dene Şehir İçinde Söylediğin Motorlarla Gez, Mh 125 'in Farkını Görürsün
Yakıtları Aynı ve Titreşimleride Aynı.
Fiyatı Daha Ucuz Nerdeyse %35 - % 45 Civarı
Ben Kaç Defa Tek Teker Yaparken Düştüm, Elcikler Haricinde Çizilen Kırılan Olmadı
Abartısız 4-5 Defa Rahat Düşmüşümdür.
Adı Üstünde Drift, Yüksek Hızlarda Arka Teker Dengesini Daha Rahat Kullanmanı Sağlıyor. Kötü Durumlarda Korur Seni Drift Olayı ( Örnek 150 Zc ile Giderken Kayış Kesti ve Arka Tekeri Kitledi Mecburen 70 Km Hız ile Kara Yolunda Drift Yaparak Sorunsuz Durdum.)
Drift Yaparak Süpermotolar Gibi Daha Rahat Viraş Alırsın. Emin Ol Diğer İkisi Gibi Bisiklet Gidonu Yok Bunda, Ss Sınıfındakiler Gibi Gidonlar Mevcut. 125 cclik Canavar. Ben Bir Kere Yolda Kalmadım Benzin Hariç Onuda Jikle Yaparak Geçiştirdim. Bu Motor ile Jikle Yapınca Az Benzinle Seni 10 Km Getirir Emin Ol.
Motorun Kötü İki Yanı (Lastikler ve Far) Xenon Far ve Michelin Lastikler Tak (200 TL) On Numara. B
eni Trabzon'dan İstanbul'a Götürdü Var Mı Ötesi ? (Ybr veya Cbf) ile Kim Bu Kadar Yol Yapabilmiş Parmak Kaldırsın.
Bundan Sonra İster Al İster Alma Diyeceklerim BU. Her Zaman Dürüst Olmuşumdur. Şükürler Olsun.