Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motor alıcam Mondial Drift 15 ya da Honda cbf 150 ve ya Yamaha ybr .

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial al yolda kal, honda al, yanına tamirci al, ybr al artçılı rampada kal bayır aşşaaa sal
    Düzeltme yaptım ademmmm
    alosyi bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    biyerlerden biraz daha para al, transalp al
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzeltme yaptım ademmmm
    10 numara olmuş

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Cbf 4.800 küsür,Ybr 4290,Mondial 2880 Tl..
    Arada ciddi uçurum var,cbf ve ybrnin yeri farklı ama imkanlar elvermiyorsa mondial drift de alınabilir.
    Zaten bi müddet sonra 125-150 cc arasının yetmeyeceğini de öngörerek,250 cc de bakılabilir.
    Kısacası paran neye yetiyorsa onu al
    maxi97 bunu beğendi.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben drift kullanıcısıyım herkesin oldugu gibi motorumdan gayet memnunum..
    arkadasımda 20 bin km drift var daha sıfır gibi..benim motor 8 binde yan yana koyunca 20 bindeki drift bendekinden yeni duruyor..
    paran varsa tabiki cbf veya ybr
    yoksa veya okadar para vermem diyosan drift almanı öneririm..
    ki ben şuan şahsi fikrimi söylüyorum cbf olmuş 4500 lira ybr olmuş 4000 liradan fazla
    ben şahsen bukadar para vermem..
    bahsedilen iki motorda gayet güzel ve saglam ama okadar para çok fazla...

Açıkcası bende vermem o kadar para daha öncede belirtiğim gibi ben drift hastasıyım abi :D :D inşallah bende alacağım yaza

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

kıyaslamanın neresi yanlış kii??
    çinli ile japon kıyaslanmaz mı diyorsun ??
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kimseyi takma saydığın motorları görmüş, kullanmış ve incelemiş biri olarak mh 125 drift diyorum.

Sebepler,

Diğerlerinden Daha Çabuk Parça Bulma ve Getirtmek
    Hızı ve Çekişi Diğerlerinden Daha İyi Fazlasıyla
    Tipi Diğer İkisinden Fazlasıyla İyi, İstersen Dene Şehir İçinde Söylediğin Motorlarla Gez, Mh 125 'in Farkını Görürsün
    Yakıtları Aynı ve Titreşimleride Aynı.
    Fiyatı Daha Ucuz Nerdeyse %35 - % 45 Civarı
    Ben Kaç Defa Tek Teker Yaparken Düştüm, Elcikler Haricinde Çizilen Kırılan Olmadı Abartısız 4-5 Defa Rahat Düşmüşümdür.
    Adı Üstünde Drift, Yüksek Hızlarda Arka Teker Dengesini Daha Rahat Kullanmanı Sağlıyor. Kötü Durumlarda Korur Seni Drift Olayı ( Örnek 150 Zc ile Giderken Kayış Kesti ve Arka Tekeri Kitledi Mecburen 70 Km Hız ile Kara Yolunda Drift Yaparak Sorunsuz Durdum.)
    Drift Yaparak Süpermotolar Gibi Daha Rahat Viraş Alırsın. Emin Ol Diğer İkisi Gibi Bisiklet Gidonu Yok Bunda, Ss Sınıfındakiler Gibi Gidonlar Mevcut. 125 cclik Canavar. Ben Bir Kere Yolda Kalmadım Benzin Hariç Onuda Jikle Yaparak Geçiştirdim. Bu Motor ile Jikle Yapınca Az Benzinle Seni 10 Km Getirir Emin Ol.

Motorun Kötü İki Yanı (Lastikler ve Far) Xenon Far ve Michelin Lastikler Tak (200 TL) On Numara. Beni Trabzon'dan İstanbul'a Götürdü Var Mı Ötesi ? (Ybr veya Cbf) ile Kim Bu Kadar Yol Yapabilmiş Parmak Kaldırsın.

Bundan Sonra İster Al İster Alma Diyeceklerim BU. Her Zaman Dürüst Olmuşumdur. Şükürler Olsun.
    Haklısın valla abi yaza birtane bende drift alacağım görünüş olarak hepsinden iyi bana göre
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Bazı arkadaşlar japonu yerden yere vurduğumu söylemiş, yok öyle bişey japon-çin münakaşası bitti. Artık çinlilerde japonlar kadar kaliteli üretiyor. Mh 125 ile ben 10000 km yaptım sıfır sorun ile çin dediğiniz motor 10000 kmde sorun çıkartmadı. Bir bak bakayım ybr ve cbf 10000 kmye gelmeden nelerle karşılaştı. İyi araştırın forumu öyle konuşalım.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    çin japon konusunu açmayalım arkadaşlar benim kanuni windy 43bin kmde kanuni zebra 6bin oldu bugün 2side taş gbi kardeş mh drift güzel motor çekişi çok iyi temiz kullanırsan çok uzun yıllarda binersin ama ybrnin rahatlıgını wermez onuda söylüyüm ama performans istiyosan drift derim bide drift alırsan ön arka lastiklerini degiştir öyle bin sert lastik orjinali

ybr ile drift in görüntüsü daha güzel bence

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial al yolda kal, honda al, yanına tamirci al, ybr al artçı rampada arkasından iteklesin

Mondial tmm abide Honda Yamaha niye biz İzmir sabuncu belini cıkarken 2 kişi 150 kiloyuz motorda 120 kilo 270 kilo motor hiç 115 den asagı düşmedi bayılmadıda Abi senin titan gibi olmaz amaaa :D
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Drift al uzuuun yıllar binersin çünkü aldığın ilk sene sana 10 yılmıs gibi gelicek bi anda motor uzmanı olacaksın pipo ruble piston kol yatak geri geri söküp toplarsın alısınca motoru
    www.erkakurye.com

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    eğer sağlam sorunsuz olsun başka birşey istemem dersen ybr den şaşma
    dünya turu atmış bi model bu cc de dünya turuna çıkacak başka bi model yok
    belki ktm duke 125 onula da 150000km yaparsan bel fıtığı olursun yolu tamamlamadan
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar japonu yerden yere vurduğumu söylemiş, yok öyle bişey japon-çin münakaşası bitti. Artık çinlilerde japonlar kadar kaliteli üretiyor. Mh 125 ile ben 10000 km yaptım sıfır sorun ile çin dediğiniz motor 10000 kmde sorun çıkartmadı. Bir bak bakayım ybr ve cbf 10000 kmye gelmeden nelerle karşılaştı. İyi araştırın forumu öyle konuşalım.
    saçmalamıssın hatta resmen sıvamıssın be leon kardeşim..al sana gösterge bakıp bakıp utan söylediğinden
    ERROR88 bunu beğendi.

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    19500 km de drift..
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Drift al uzuuun yıllar binersin çünkü aldığın ilk sene sana 10 yılmıs gibi gelicek bi anda motor uzmanı olacaksın pipo ruble piston kol yatak geri geri söküp toplarsın alısınca motoru
    kaç km kullandınız drift i ?

kaç kişide görüldü bu olay ?

insanları yanlış yönlendirmeyin

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saçmalamıssın hatta resmen sıvamıssın be leon kardeşim..al sana gösterge bakıp bakıp utan söylediğinden http://f1205.hizliresim.com/x/t/6pvzn.jpg
    Saçmalamıyorum veya utanmıyorum. Asıl kullanmadan ölçüp biçenler utansın ben motorların hepsini fazlasıyla kullandım. Senin başına gelmedi ya başka kullanıcıların. Ben driftin 10000 kmye kadar hiç sorun verdiğini görmedim, gören varsa söylesin. En basiti sen bi driftti sür birde ybryi o zaman anlarsın ybr sanki bisiklet
    eray_uluyazı ve alosyi bunu beğendiler.

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    ben bu drift i bi yerden hatırlicam ama nerden

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

yalnız arkadaşımız 3 tane marka model vermiş ve yine kendini bilmez forum üyesi yok 250 lik al yok şunu al yok bunu al yok çinli alma yolda kalırsın japon al yok japonlar çinlileri döver yok halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu gibisinden salak saçma yorumlar yapmışlar...
    arkadaşlar faydalı olmak istiyosanız sorulan sorulara cevap verin yok yardımcı olmicaksanız Allah aşkına gölge etmeyin yahu.
    durduk yere zaten 3 marka modelle kafası karışık olan insanın kafasını daha çok karıştırıp şevkini kırmayın...

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

ooooooffffffff topic yine çinli-japon tartışmasına gelmiş....
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Paran neye yetiyosa onu al derim,ayrıca arkadaşlar markaları savunmanın alemi yok.bi ortaklığınız varsa ona bişey diyemem.Önemli olan kullanıcı bence.ben kısmetse 1 hafta sonra drift alıcam.param ona yetiyor.tipi de güzel.honda ard arda zamcıklar yapmasaydı niyetim oydu ama bu kadar para delisi markaya ve o cc ye göre o fiyat açıkçası aklıma yapmadı.6 yıldır mondial cup 100 kullanıyorum ama insan gibi.gayet memnunum.ama biraz daha büyük ve yakışıklı bişey almaya karar verdim.driftte kafama yattı.diğerleri de zırt pırt zam yapmasaydı gene bişeyler düşünürdüm.ama ne olursa olsun kullanıcı da çok fark ettiriyor.

[IMG][/IMG]

Kısmet olursa aldığım driftide bu şakile benzer bişeyler yapmayı düşünüyorum
    [IMG][/IMG]

Allah için güzel olmuş yani...hak yemeyelim

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Kaskın süpermiş abi hangi marka ?
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu drift i bi yerden hatırlicam ama nerden

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

yalnız arkadaşımız 3 tane marka model vermiş ve yine kendini bilmez forum üyesi yok 250 lik al yok şunu al yok bunu al yok çinli alma yolda kalırsın japon al yok japonlar çinlileri döver yok halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu gibisinden salak saçma yorumlar yapmışlar...
    arkadaşlar faydalı olmak istiyosanız sorulan sorulara cevap verin yok yardımcı olmicaksanız Allah aşkına gölge etmeyin yahu.
    durduk yere zaten 3 marka modelle kafası karışık olan insanın kafasını daha çok karıştırıp şevkini kırmayın...

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

ooooooffffffff topic yine çinli-japon tartışmasına gelmiş....
    Düzelmez Eray takma değmez, driftle yanlarından geçtiğim zaman (ybr,cbf...) ışıkta beni yakalarsalar soruyorlar bu motor nedir böyle felan bende çin motoru diyip sen devam et ybr kullanmaya diyorum. Bir ara gaz arkada toz duman. O zamanda ben takmıyorum

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Drift honda ybr
    ssiralama bu
    (drift) digerlerinden ucuz.. Dayanikli.. Hizli.......
    Varmi baska ekleyecek noktalarin devamini getirecek..
    makseli bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)