biyerlerden biraz daha para al, transalp al
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Cbf 4.800 küsür,Ybr 4290,Mondial 2880 Tl..
Arada ciddi uçurum var,cbf ve ybrnin yeri farklı ama imkanlar elvermiyorsa mondial drift de alınabilir.
Zaten bi müddet sonra 125-150 cc arasının yetmeyeceğini de öngörerek,250 cc de bakılabilir.
Kısacası paran neye yetiyorsa onu al
Bazı arkadaşlar japonu yerden yere vurduğumu söylemiş, yok öyle bişey japon-çin münakaşası bitti. Artık çinlilerde japonlar kadar kaliteli üretiyor. Mh 125 ile ben 10000 km yaptım sıfır sorun ile çin dediğiniz motor 10000 kmde sorun çıkartmadı. Bir bak bakayım ybr ve cbf 10000 kmye gelmeden nelerle karşılaştı. İyi araştırın forumu öyle konuşalım.
çin japon konusunu açmayalım arkadaşlar benim kanuni windy 43bin kmde kanuni zebra 6bin oldu bugün 2side taş gbi kardeş mh drift güzel motor çekişi çok iyi temiz kullanırsan çok uzun yıllarda binersin ama ybrnin rahatlıgını wermez onuda söylüyüm ama performans istiyosan drift derim bide drift alırsan ön arka lastiklerini degiştir öyle bin sert lastik orjinali
ybr ile drift in görüntüsü daha güzel bence
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Drift al uzuuun yıllar binersin çünkü aldığın ilk sene sana 10 yılmıs gibi gelicek bi anda motor uzmanı olacaksın pipo ruble piston kol yatak geri geri söküp toplarsın alısınca motoru
www.erkakurye.com
eğer sağlam sorunsuz olsun başka birşey istemem dersen ybr den şaşma
dünya turu atmış bi model bu cc de dünya turuna çıkacak başka bi model yok
belki ktm duke 125 onula da 150000km yaparsan bel fıtığı olursun yolu tamamlamadan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Saçmalamıyorum veya utanmıyorum. Asıl kullanmadan ölçüp biçenler utansın ben motorların hepsini fazlasıyla kullandım. Senin başına gelmedi ya başka kullanıcıların. Ben driftin 10000 kmye kadar hiç sorun verdiğini görmedim, gören varsa söylesin. En basiti sen bi driftti sür birde ybryi o zaman anlarsın ybr sanki bisiklet
ben bu drift i bi yerden hatırlicam ama nerden
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
yalnız arkadaşımız 3 tane marka model vermiş ve yine kendini bilmez forum üyesi yok 250 lik al yok şunu al yok bunu al yok çinli alma yolda kalırsın japon al yok japonlar çinlileri döver yok halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu gibisinden salak saçma yorumlar yapmışlar...
arkadaşlar faydalı olmak istiyosanız sorulan sorulara cevap verin yok yardımcı olmicaksanız Allah aşkına gölge etmeyin yahu.
durduk yere zaten 3 marka modelle kafası karışık olan insanın kafasını daha çok karıştırıp şevkini kırmayın...
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
ooooooffffffff topic yine çinli-japon tartışmasına gelmiş....
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Paran neye yetiyosa onu al derim,ayrıca arkadaşlar markaları savunmanın alemi yok.bi ortaklığınız varsa ona bişey diyemem.Önemli olan kullanıcı bence.ben kısmetse 1 hafta sonra drift alıcam.param ona yetiyor.tipi de güzel.honda ard arda zamcıklar yapmasaydı niyetim oydu ama bu kadar para delisi markaya ve o cc ye göre o fiyat açıkçası aklıma yapmadı.6 yıldır mondial cup 100 kullanıyorum ama insan gibi.gayet memnunum.ama biraz daha büyük ve yakışıklı bişey almaya karar verdim.driftte kafama yattı.diğerleri de zırt pırt zam yapmasaydı gene bişeyler düşünürdüm.ama ne olursa olsun kullanıcı da çok fark ettiriyor.
[IMG][/IMG]
Kısmet olursa aldığım driftide bu şakile benzer bişeyler yapmayı düşünüyorum
[IMG][/IMG]
Allah için güzel olmuş yani...hak yemeyelim
Drift honda ybr
ssiralama bu
(drift) digerlerinden ucuz.. Dayanikli.. Hizli.......
Varmi baska ekleyecek noktalarin devamini getirecek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)