anladığım kadarıyla bakanlıklar bu araçlara lisans vermeden önce bunları otomatik hava haritalarına tabi tutacaklar, sivil havacılıkla karışıp tehlike yaratılmaması için, yani muhtemelen özel eğitimsiz manuel araç kullanılmayacak.
anladığım kadarıyla bakanlıklar bu araçlara lisans vermeden önce bunları otomatik hava haritalarına tabi tutacaklar, sivil havacılıkla karışıp tehlike yaratılmaması için, yani muhtemelen özel eğitimsiz manuel araç kullanılmayacak.
Arkadaşlar belki yazmıştır ama moosikletmücretaix kapalı park alanı var girdiğinde solda kalıyor
bu konuda güncel bilgisi olan var mı ?
TAV sitesinde iç hatlarda ücretli dış hatlar otoparkında ücretsiz yazıyor.
yakın zamanda kullanan oldu mu ?
Aklınıza fikrinize ellerinize sağlık.
"İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık." diye düşündüm istemsizce.
Tekrar teşekkürler...
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
Kısa süreli kullandım bilgi vereyim:
Evet dış hatlar tarafını kullandım, ücret falan istenmedi. Sabah bıraktım akşam aldım.
Yalnız benim sorunum kaskı bırakacak yerdi. Emanet ofisi yok, otomatik paralı dolaplar var. ilk 12 saat 20tl, süreyi geçerse bir 20 tl daha. Yani 40 tl ödedim. Zaten alet para beğenmiyor bir de onunla uğraştım. Bir dahakine kaskı motora bağlarım artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)