Apachee Staylaaa (Satarken zorlanmadı titiz kullanıldı dersiniz))
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
saol kardesim apaciyim ben :D
renkli sticker lar haric gayet guzel.
Mor cizgiler yakismis. Kuyrukta guzel ama plaka daha ufak olsa daha hos olurmus.
10 hp motoru altın suyuna batırsan gene 10 hp çıkar. Performance neresi onu anlayamadım. yazık olmuş motora
Kardesim grubun simgesi böyle olunca zorunlu canli görsen gercekten güzel olmus dersin renkli stickerlari plaka 3 harfi oldugu icin en kenarlarindan kestim ancak bu kadar oluyor ve o plaka acılır kapanır menteseli yaptım park ettiginde plakayi acıyorum kabak gibi plaka gözüküyor polisler plaka görmedim diyip cekmesinler die :D :D
beğendim diyemem...ama sen beğendiysen bir şeyde diyemem...
apaci durmuşuda geçenler varmış yav namı diger ekmekarası, delileo o motor o kadar dürtüklenirmi be kardeşim? Grup motorlarının hepsi böyle herhal. Bize diyecek bişey yok. Sahibi beyendikten sonra.
Mor olan şeritleri ve egzosttaki hella yı beğendim.Diğer stickerların hepsini söksen daha güzel olur motoru aşırı boğmuş.Bide koso ayna alsan tam olur
grubun hepsinde böyle motor yok böylede ypan var ypmayanda var yani ben begeniyorum dimi sikinti yoq ;)
bide grubu mu var bunun adi ne crazy mi
Ybr ve modifiyeyi duyunca 07 geldi aklıma yanılmadım.
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
renk uyumu iyi olmuş ama, şu crazy yazısını kaldırsan daha ciddi çizgiler ve mor tonlarla bişiler yapsan, yapıştırsan dadından yenmez
grubun adı fln onu bilmemde stickerlar bütün renk uyumunu bozmuş bence. bide o menteşe fikri hoşuma gitti ya onun açılır kapanır bi resmini koysana nası taktın oraya
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
egzos güzel olmuş
cCc apachi reyiz cCc
pembe şeritler fena değil ama kuyruğa sarı sarı vale falan hiç olmamış, renk uyumu olursa daha iyi olur. Ayrıca aynalarını takmanı tavsiye ederim.
Dostum keşke yamaha sticerlerini sökseydin... yamaha mühendisleri motoru altından çekmesin sonra.. şaka şaka çok renkli olmuş... kısacası renkli sticerleri sök.. daha iyi durur
Heyy apachi :D :D sana 4 harfli bir şey söyleyeceğim senin motorunda yok :D AYNA :D nerde aynalar ?
Ama motorunun modifiyesini gerçekten beğendim hoşuma gitti ayna taksan süper olur birde o plaka işini nasıl yaptın öyle egzozdaki kaplamada süper
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)