asparagasspor.files.wordpress.com/2010/03/haka-rugby-union-internat-0041.jpg
asparagasspor.files.wordpress.com/2010/03/haka-rugby-union-internat-0041.jpg
ülen delii 150 cc ve üstü ayar tutmuş bitane ybr göster bana. Sanki sen bilmiyon. Olum ybr oynanmadığı taktirde 1 numaradır. Oynadınmı ayar tutturamazsın. Biliyonda toz kondurmuyon. Hadi bakam o kol ybr nin kolu olsun
Cok ayıp Breton Ybr ye tokat veriyormus abi bilionmu 9.8 Beygirlik 97 Kilo motor Ybr ye 7 boy fark atıyorr Cigerli alet
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ulen yumurta benim ybr senin titani ezer olum kabul et artık şunu
Güzel olmuş ama daha sade yapsaydın daha iyi olurdu
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Abooo İşin sonu kötü
Biri Honda. Biri Yamahacı 2.side Capon Adem abi Ayran lazımmı Sen ki ybr göstergesini Titanla patlatmıs adamsın Emektar abi 120.000 devirmiştir o acılmıstırr
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ekmek arası kızıştı. Yakında olsa atlayıp gelcek
Topiğin tamamını okudum sadece güldüm Mahalle maçı gibi olmuş Bi yanda Hondaya binip Yamahaya laf atanlar bi yandada Yamahaya binip Hondaya laf atanlar
Başlığı açan kardeş alay edilmek içinmi açtın bu topiği hemen apaçi damgasını vuruverirler
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
ben gta da capırla tek teker yapıyom naabeer
yiğenin bilgisayarından oynuyom bazen benim sayarım yok :( bişey atamıyom bura.
O kadar olayı telefondanmı yapıon :D
Andırma abii yaa Galaxy Ace'mi özledim daha bi haber yok parayı verirse 650 tl 1 adım daha yaklasıcam hayallerime..
Galiba konuyla alakası yok ama motosiklet oyunun adı ne??
fazla antalya işi olmuş apaçi stayla tam ama morlar çok güzel ve
egzos un üstünü kapladıgın şeyi nerden buldun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)