yok böyle bi motor sewgisi ya her motoru sewiyorum 2 lastigi olsn yürüsün yeter marka farketmez
arkadaslar yinede tessekürler apaciyim ben mutlu oldunuzmu :D :D bn begeniyorum dimi salla :D :D
bosver arkadasım kım ne desın para senın motor senın gerısı bos .. onemlı olan senın zevk alman anladıgım kadarı ılede zevk alıyorsun motorundan .. ıyı gunlerde kazasız belasız kullan ..
stıllskıll bak simdi ben de modifiye ybr resmi atayım bide ona bak fikir al
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Ahaa deliiloo abide apache cıktı aynaları yokk :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
jantla depodaki stickerlar çok yakışmış.crazy performans,46 bide yamaha yazısının altında üstünde bişeyler var onları sök bence,daha küçük boyutlu app plaka takabilirsin,bide aşırı sırıtmayan şık bi ayna takımı alırsan harika olur.
Çanakkale Aşığı..
tatlı hız bak bakım ayna var mı?
inci okuma yazman var ama algı denen sey yok heralde sende allahim yarabbim..!
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
adam yoncalarda sana gelsin.. bu da senin modifiyeli titani her yol koşulunda tokatlayan YAMAHA..
ben çok beğendim kardeşim eline sağlık baya kötü yorum gelir ama takma motorun çok güzel
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
sinyallerin etrafındakı siyah folyo ve plakalik hariç hepsi işlevsel oldukları için yapılmıştır..ön cam rüzgarı kesiyor dilersem 8 cm daha uzatabiliyorum..folyo çizilmeye 1e1 özellikle arkaya oturan gerizekali artçılar için..gündüz farlarım zaten görünürlüğü arttırmak için..sen de modifiye et ama yaptıklarının bir işlevi olsun arka çamurluğu söküp sırtına çamur atmasin mesela..
Bu ybrlerde 4lü yanıyomu Sinyaller
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
plakalık guzelmıs
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)