Arkadaşlar ben merak ediyorum fites bedalı çift olan manual motorlarda tek pedala kolayca çevirebilirmiyiz yoksa sanzumanı tamamen deişttirmek mi gerekir şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben merak ediyorum fites bedalı çift olan manual motorlarda tek pedala kolayca çevirebilirmiyiz yoksa sanzumanı tamamen deişttirmek mi gerekir şimdiden teşekkürler
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
Dostum 1. fites değil vites 2 bedal değil pedal adem80 arkadaşın dediğini uygulayabilirsin.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
bulgaristan gocmenlerinin vites yerine kullandiklari ve agizlarina cok yakisan, duyunca onlara caktirmadan soyle bir siritilan guzel kelimecik*
(bkz: fitamin)
(bkz: şarz)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fites
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Agır Fail olmuş bu cümle :S Fites Bedalı
fites de yalısına varmadan halilim koptu kıyameeetttttt
ahuhauaauahuauhua
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şanzımanı ve moturu dağıtmana gerek yok. Takımları al ve bedaldaki o golu sök. Sonra tekrar öteki golu dak. Civataları da sıkdınmıydı tamamdır. Artık fites bedalını gullanbilirsn.
ama tek pedallı vites ile çift pedallı arasında fark vaar çiftlide aşağı indirdikçe vites artar ama teklide yukarı çektikçe bu fark ne olcak
Medeni bence otur motorun basina bikac saat seyret elinle felan bir dene. Kacramaya anlamaya calis.
Sonra gel buraya yazdiklarini bir daha oku. Eger yazdiklarin sana komik geliyorsa sorun yok. Eger komik gelmiyorsa iste asil sorun ozaman .( ozellikle son yazdigin)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)