Arkadaşlar dün Fuarkan kardeşimle motovizyona gittik.
Şöyle dışarda duran motorlara bi baktık. ARtık race alamayacağım garantiydi. Chopper alacaktım. Keeway 150 Super Light ı incelemeye başladık. İçerden bi şahsiyet çıktı.(Soner Bey) Nedir ne değildir dedik. bizi içeri davet etti ve başladı anlatmaya işini severek yaptığı belli oluyordu. İki Adet 150 superlight kalmış elinde deposuna indik diğer motorları gösterdi bize bi ara race niyetimden bahsedince yok kardeş senin deneyimin yok sana istesende race satamam dedi. takdir ettim kendisini bu işi illa para için yapmadığını bir kez daha anlamıştım. merak ettiğimiz ne varsa sorduk hepsini büyükbirsabırla yanıtladı. sanki karşımızda kırk yıldır tanıdığımız bir arkadaşımız vardı.
gelelim işin ödeme faslına dediğimizde şöyle bi arkasına yaslandı ve Türkiye de bir ilke imza atıyoruz dedi biz Kredi KArtına 12 vadeli ve FAİZSİZ satıyoruz dedi. Mont kask bellik eldiven de dahil
işte bana çıkarttığı ödeme planı,
keewaY Super Light 150 SİYAH 2.800 ytl
200 ytl peşin
2.600 ytl12 AY KREDİKARTINA %0 FAİZ
Revit ( Monte Carlo Mont Siyah ) 280 ytl
12 x 23 YTL 12 AY % 0 FAİZLE
Airoh AR300 Kask siyah 176 ytl
12 x 14.60 ytl 12AY % 0FAİZLE
Ufo Bellik 60 ytl
12 x 5 ytl 12AY % 0FAİZLE
Zen Korumalı Eldiven Siyah 56 Ytl
12 x 4.60 ytl 12AY % 0FAİZLE
toplamda aylık ödeme 263.20 ytl 12 ay ve tek kuruş faiz ödemeden.
peşinatı bu hafta ödeyeceğim ve DTM deki fuarda da motorumu alacağım arkadaşlar inşallah.
Soner bey ilginden dolayı yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
önemli Not: arkadaşlar amacım reklam yapmak değil. daha öncede bir kaç bayi ile konuşmaya gittim ama hiç birinden bu ilgiyi GÜVENİ almadım açıkcası. sadece sizlerle paylaşmak istedim.