arkadadişler ya ben benım motora ses sistemi düşünüyorum da ama nasıl kask yontemı ile o da nasıl oluyor bılmıyorum ama ole duymuştum ya 1 yardım cı olursanız sevınırım motorun markası da yamaha ybr 125 ya bu motora olurmu ?_?
arkadadişler ya ben benım motora ses sistemi düşünüyorum da ama nasıl kask yontemı ile o da nasıl oluyor bılmıyorum ama ole duymuştum ya 1 yardım cı olursanız sevınırım motorun markası da yamaha ybr 125 ya bu motora olurmu ?_?
olabilir ama kask kullanmıcan
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
kulaklı falan gelişmiş bir sistem olsa?
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
euheue hadi scooter olsa tamam da ybr nin neresine ses sistemi dizecen
:bestmt:
yaff bana çok saçma geliyo ölee mp3 player felan al sen kendine orjinal olmayan bişey hele hele ses sistemi çook aptalca gelio bana
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Ben yapılabılırmı diye soruyorum kardeş ler yani kask ın içinde sadece kask takınca dinlenebilecek şekilde 1 sistem olurmu ? öbür türlü zaten ybr ye olmaz gibime geliyo çünkü hoparlörler nereya takıcaz neyse arkadaşlar kask ile olurmu ?
yaw al bi ufak empiiüüç pileyır lardan yükle pc den şarkıları tak kulanağa bas git
ama dışarıyı duyamazsın o başka tabiki
Ya kulaklıkla müzik dinlemek sakat bence. Dış sesleri duyamazsın haliyle. Arabada bile tehlikeli. Heleki motorda...
Ama illa müzik diyorsan al bir Goldwing yada k 1200 lt Gerçi müzik için para kalmaz ama
...Oytun...
..Ainador..
Oytun adlı üyeden alıntı
+1
abi arkaya römork yapçan. istediğin kadar malzeme koy. kutu bas amfi cart çuırt
racing racing ve racing.............
Radyolu cep telefonu al. Ben öyle yaptım.
Kask içinde müzik dinlersen üzerine doğru gelen bir kamyonun kornasını duymayabilirsin
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Kontrolsuz guc,guc degildir
yaw o da doğru ya kask içinde olursa hayat tehlikede yaw nasıl halledecem ben bu işi arkadaşlar muziksin araç olurmu ya ?
olum napcan lam müzüğü boş ver aragaz ver o sesleri dinle işte ondan iyisimi var
ama gece motor kullanırken müzük dinleyebilrisn çünkü o zman dışarıdan gelen seslere ihtiyacın olmucak çünkü gece korna çalınmaz farlarla ikaz edilir. ama bu seferde aynaları iyi kullanman lazım
EYw ya dogru sölüyosun galiba motorun sesi daha guzel eet saolasın hadi bye....
ben speed'le buluşmaya topkapı'ya giderken yanıma telefonun radyolu kulaklığını almıştım hem tarif için aramam gerektiğinde kaskı çıkarmama gerek olmasın hem d yol nispeten uzun, tek başımayım, sıkılmiim diye. Yolda çok hızlı gitmiodum, radyonun sesini de çok açmamıştım hem dışarıdaki sesler gerektiği kadar geliodu hem müzik dinliodum, sen d sistem kurmak yerine kulaklık tak kaska, yok ille de sistem diosan kulaklıkları kaskın içine sabitle al sana sistem
imza, safrane
adam ne sormus sızlere sız ne anlatmıssınız??
bluetooth lu kulaklıklar var telefonlar için al abi bitane teline bağla teldende aç müsik istediğin gibi dinle saygılarr
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)