Bir boy büyük gelen kaskı nasıl bir boy kücültebilirim :)
Reklamlar
-
Selam Arkadaşlar ;
Bİr anlık gaflete gelip medium kaskın yanaklarımı aşırı sıkıp yanaklarımın dişlerime değdirmesiyle large boy kask ( nolan n85 ) aldım. Alalı 10 gün oldu biraz açma oldu büyük gelmeye başlıyacak sanki. Kafa ölçüm 57-58. Kaskı nasıl bir boy kücültebilirim.
Kolaylıklar Dİlerim ;
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Reklamlar
-
küçültmek imkansız.....belki buff kullanırsan biraz işe yarar...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
yenisini alarak küçültebilirsin..
hani uğraşıp bu kaskın icine ek falan yaparsanda işe yaramaz, büyük olması kabiliyetinide zorlaştırır..
-
Çok zor keşke iyice bir deneseydinn alırken
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Spirel ile ortadan ikiye böl biraz ufalt tekrar dik
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
balaklava kullanacan başka çaresi yok
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
-
En iisi satmak 400 nakite satıyorum Üzerinde basic kit de var.
-
Sat sat.. Zor olur küçültmek
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
gazete sıkıştır aralara , takoz falan da olur rahatsız eder ama
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
Her hangi bir sıkıntı yok ise, almış olduğunuz yerle bir görüşün. Belki iyi niyet gösterirler ve kaskınızı uygun bir beden ile değiştirirler. Veya başka arkadaşlarla takas yollarını araştırın. Aksi halde ne yaparsanız yapın, çözüme ulaşabileceğinizi samıyorum. Üstelik kask koruma görevini de yerine getiremez bu halde. Kafanıza tak oturmalı.
Genel not: Kask alırken kafa ölçümüzün dışına çıkmamaya çalışalım ve kaskın zamanla yaklaşık %10 oranın da genişlediğini unutmayalım.
Geçmiş olsun.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
bi boy büyük al seneye de giyersin
-
beyler benim kafa ölçüm 56 ben s mi almalıyım o zaman?
-
saçların kısaysa uzat yok uzunsa kıvırcık yaptır
-
serseric adlı üyeden alıntı
beyler benim kafa ölçüm 56 ben s mi almalıyım o zaman?
Evet small beden almalısın. Fakat bazen kaskların yapısına göre uyumsuzluk olabiliyor. Onun için en sağlıklısı denemek. Netten sipariş edersen ve beden sorunun olursa zaten değişim de sıkıntı çıkarmazlar. Yine de bilindik yerlerden alış-veriş yapmaya çalış. Benim de yarın aksilik olmazsa kaskım geliyor (shoei xr 1100 enigma tc-2) ve kafa ölçülerimiz seninkisiyle aynı, yani 56.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Kaskının iç pedi çıkıyorsa arkadaşım
çıkartırsın içindeki süngerin yarım cm daha kalını doğal lateks sünger bulursun,zor değildir
iyi bir terziye gidersin orjinal süngeri söktürüp bu süngeri diktirisin,
yada süngerini sökmeden üzerine 1 cm lik süngeri diktirirsin
işin hallolur
bakma dalgasını geçenlere sen yakalamışlar akşam akşam bir geyik takılıyorlar arkadaşlar)
-
Ağzını burnunu kapatıp bütün gücünle nefes vermeye çalış sürerken
Heil Spellcheck
-
kaskın içini çıkart, köpük olan kısma ya ek sünger koy ya da gazete falan da olur heralde, sonra içini geri tak.
-
Teşekkürler bilgi için araşıtracağım. İç süngeri çıkıyor tabi araştıracağım.. Benim bi önceki kask medium 58 miş. Benim kafada 61 diye kalmış öyle gittim mağazaya bu yüzden large ile döndüm eve. Medium denemiştim onu almadan dişlerim yanaklarımı delecek gibi oldu konuşamadım bile kaskın içinde. Ama large tam oturdu hatta birazda sıktı. Tam benim kaskım budur dedim ama 1 hafta sonra 4 giyişle zamanla açıldı. İyice rüzgar alır olacak. Kafamın tepesi zangır zangır yanacak diye cok korkuyorum :/ 500 liralık kask az para değil :/ İçim yanıyor yeniden o parayı sayacağım diye :/
-
Motosiklet Eğitmeni
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Kaskının iç pedi çıkıyorsa arkadaşım
çıkartırsın içindeki süngerin yarım cm daha kalını doğal lateks sünger bulursun,zor değildir
iyi bir terziye gidersin orjinal süngeri söktürüp bu süngeri diktirisin,
yada süngerini sökmeden üzerine 1 cm lik süngeri diktirirsin
işin hallolur
bakma dalgasını geçenlere sen yakalamışlar akşam akşam bir geyik takılıyorlar arkadaşlar)
Tahliye olmussun,gecmis olsun.
Verdigi. akil maalesef kask icin iyi bir akil degil.
Kask kafamizi sadece dis darbelerden korumaz.
Aslinda en onemli gorevi kask icerisindeki calkantiyi kesmektir.
Icerideki strafor denilen maddenin gorevi budur.
Kafatasiniz ile strafor arasindaki mesafe arttikca tehlikede artar.
Tabi arkadasimiz su anda zaten o tehlikeye sahip.
Yani sunger takviyesi tehlikeyi arttirmayacak.
Ama guvensiz bir kaski daha rahat kulanacak.
Ben kaskin derhal degistirilmesini oneririm.
Sebeplerini daha once kask ile ilgili actigim bir topicte ayrintili olarak paylasmistim.
Orayi okursaniz,beynin kaza anindaki eylemlerinin ne oldugunu ve sonuclarini daha net anlarsiniz.
Aman diyeyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)