Bir boy büyük gelen kaskı nasıl bir boy kücültebilirim :)
Reklamlar
-
coq adlı üyeden alıntı
Tahliye olmussun,gecmis olsun.
Verdigi. akil maalesef kask icin iyi bir akil degil.
Kask kafamizi sadece dis darbelerden korumaz.
Aslinda en onemli gorevi kask icerisindeki calkantiyi kesmektir.
Icerideki strafor denilen maddenin gorevi budur.
Kafatasiniz ile strafor arasindaki mesafe arttikca tehlikede artar.
Tabi arkadasimiz su anda zaten o tehlikeye sahip.
Yani sunger takviyesi tehlikeyi arttirmayacak.
Ama guvensiz bir kaski daha rahat kulanacak.
Ben kaskin derhal degistirilmesini oneririm.
Sebeplerini daha once kask ile ilgili actigim bir topicte ayrintili olarak paylasmistim.
Orayi okursaniz,beynin kaza anindaki eylemlerinin ne oldugunu ve sonuclarini daha net anlarsiniz.
Aman diyeyim.
Sağolasın dostum
aslında fenada olmadı yahu gereksize vakimi harcayarak, foruma gereğinden fazla değer verip
haketmedikleri kadar katmadeğer kattığımı gördüm
salla bundan sonra )
Reklamlar
-
coq adlı üyeden alıntı
Tahliye olmussun,gecmis olsun.
Verdigi. akil maalesef kask icin iyi bir akil degil.
Kask kafamizi sadece dis darbelerden korumaz.
Aslinda en onemli gorevi kask icerisindeki calkantiyi kesmektir.
Icerideki strafor denilen maddenin gorevi budur.
Kafatasiniz ile strafor arasindaki mesafe arttikca tehlikede artar.
Tabi arkadasimiz su anda zaten o tehlikeye sahip.
Yani sunger takviyesi tehlikeyi arttirmayacak.
Ama guvensiz bir kaski daha rahat kulanacak.
Ben kaskin derhal degistirilmesini oneririm.
Sebeplerini daha once kask ile ilgili actigim bir topicte ayrintili olarak paylasmistim.
Orayi okursaniz,beynin kaza anindaki eylemlerinin ne oldugunu ve sonuclarini daha net anlarsiniz.
Aman diyeyim.
Ağzına sağlık kardeşim , maalesef 3 kuruşu kurtarmanın derdine düşüp hayatımızı riske attığımızı düşünmüyoruz...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
en güzeli satıp...
kafanıza göre bir kask almanız...
-
Bol bol hamur işi ye, pizza-makarna felan kafan büyüsün
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Nolan kaskların yanak süngerleri biraz kalın olur LS2'de yanak süngerleri neredeyse yok gibi Nolan'a göre. Kullandıkça sünme yapıyor o süngerler yeniyken sıkmayan kask birkaç ay kullanınca iyice laçka olur. Satıcının bu konuda sizi uyarması gerekirdi.
-
buff ile bir deneyin bakalım. Buffsız kullanınca bana bir garip geliyor kaskım. Buffla tam ama. Sizde de işe yarayabilir.
-
Sağa sola kafa at kafan şişsin o zaman tam oturur belki.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Peki rüzgar sesininde kaskın büyük olmasımı yapar. Buff taktım biraz olsun rahatladı kask hatta tam oturdu diyebilirim. Medium olsaydı daha az mı rüzgar sesi duyacaktım. Ama ucuza veriyorum şu kaskı. 350 ye sizin olsun + Basic kit var üzerinde Güle güle kullanın.
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
-
saintofdream adlı üyeden alıntı
Peki rüzgar sesininde kaskın büyük olmasımı yapar. Buff taktım biraz olsun rahatladı kask hatta tam oturdu diyebilirim. Medium olsaydı daha az mı rüzgar sesi duyacaktım. Ama ucuza veriyorum şu kaskı. 350 ye sizin olsun + Basic kit var üzerinde
Güle güle kullanın.
Desenini beğenmedim çiçekli çiçekli, yoksa alırdım hali hazırda bir nolan kaskım daha var.
-
Çiçek miçek yok Yaprak var gümüş desenli gördüğüm en karizma kask bence. Çok ince çizgileri var Buff la denedim bu yazı atlatır gibi duruyor Satamazsam uzun yola çıkayım o zaman anlaşılacak herşey.
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
-
Kaskı yeni almışsınız, aldığınız yerle görüşün belki ufak bir fark ödeyerek değiştirme şansınız olur. Kaskın orasına burasına ek yapmanızı pek tavsiye etmem, sonuçta bu kasklar tek bir boyutta üretilip yanlızca sünger kalınlığı değiştirilmiyor.
-
fişiyle git iade et ve/veya değiştir. Yasal hakkın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)