Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Muayene - Koltuk Sayısı Saçmalığı

REKLAM ALANI
    Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı peacetrain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ruhsatta Yazan :
    Koltuk sayısı:1
    Araç sınıfı: L2 (L2 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, geçmeyen üç tekerlekli araçtır.)

Olması Gereken :
    Koltuk sayısı: 2
    Araç Sınıfı: L3 (L3 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.)

Sonuç muayeneden geçemedim. Koltuk sayısı sorunsalına bir de iş bilmezler yüzünden araç sınıfı sorunsalı eklenmiştir. Bilginize...

Alınan ders: Bundan sonra alınan her resmi evrakı inciğini cinciğini kontrol etmeden imza atıp teslim almayacağım.
    araç sınıfında ne yazması gerekiyor ki hocam ?
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim ruhsatlarda böyle bi sorun varmı emin değilim ama. 3 senelik motorumun ruhsatında yazılar hep birbirine karışmış ruhsat kabı içinde. Böyle muayeneden geçmez. Ya ruhsatı yenileyecem ya da dağılmış boyaları özel bi teknikle kaldıracağım ince ince çalışıp.

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ruhsatlarda böyle bi sorun varmı emin değilim ama. 3 senelik motorumun ruhsatında yazılar hep birbirine karışmış ruhsat kabı içinde. Böyle muayeneden geçmez. Ya ruhsatı yenileyecem ya da dağılmış boyaları özel bi teknikle kaldıracağım ince ince çalışıp.
    kesin kitleyecek bir nokta bulurlar kesin.
    işleri güçleri motosiklet sürücülerine kitlemek.
    topcase, ruhsat, sigorta derken bakalım sırada ne var

peacetrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araç sınıfında ne yazması gerekiyor ki hocam ?
    Araç sınıfı L3 olması gerekiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Bana muayenede ruhsata bakmadıklarını söylediler. Sistemdeki bilgilerin çıktısını alıp kontrol ediyorlar aracı. Sistemdeki bilgilerini güncelletin, ruhsat sayfasına biz zaten bakmıyoruz dediler. ancak bu da trafik kontrollerinde sıkıntı çıkarabilir. Bir de ruhsat kabını değiştir. Ruhsat yapraklarını taktığın naylon sayfaların yüzeyi pürüzlü olanları var onlara ruhsat sayfaları yapışmıyor, sigorta acentelerinden ücretsiz alabilirsin, bulamazsan ben de fazla var verebilirim.
    Peder bunu beğendi.

Motosikleti
    Araç sınıfı L3 olması gerekiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Bana muayenede ruhsata bakmadıklarını söylediler. Sistemdeki bilgilerin çıktısını alıp kontrol ediyorlar aracı. Sistemdeki bilgilerini güncelletin, ruhsat sayfasına biz zaten bakmıyoruz dediler. ancak bu da trafik kontrollerinde sıkıntı çıkarabilir. Bir de ruhsat kabını değiştir. Ruhsat yapraklarını taktığın naylon sayfaların yüzeyi pürüzli olanları var onlara ruhsat sayfaları yapışmıyor, sigorta acentelerinden ücretsiz alabilirsin, bulamazsan ben de fazla var verebilirim.
    Plakam okunuyo ruhsatta ama motor numarası şase numarası falan sıkıntılı. Polisler sistemden plakayı sorgulatıyo zaten. Kasıtlı yapılmış bişey yok sorun olmaz bence.

peacetrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Plakam okunuyo ruhsatta ama motor numarası şase numarası falan sıkıntılı. Polisler sistemden plakayı sorgulatıyo zaten. Kasıtlı yapılmış bişey yok sorun olmaz bence.
    Bence olmaz ama muayene istasyonundaki adamların insafına kalmış, şimdi ağır kusurları kontrol ettim, ruhsatta yazanların silinmesi, kazınması vb. şeyleri de ağır kusur olarak yazışmlar...
    Fight till the end!!!

Motosikleti
    Bence olmaz ama muayene istasyonundaki adamların insafına kalmış, şimdi ağır kusurları kontrol ettim, ruhsatta yazanların silinmesi, kazınması vb. şeyleri de ağır kusur olarak yazışmlar...
    1 senem var muayeneye daha, o zamana kadar temizlerim ruhsatı belki. Ruhsat sayfalarına ağda gibi bişey sürüp kuruyunca çeksem, biraz düzelir belki

iskender123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150c
    EE şimdi ben denizliden bodruma gidicem artçım var,ama motor 2006 model ve istap haddi 1 yaziyo herşey tamam ama bundan ceza yermiyiz şimdi

Motosikleti
    bajaj 200rs
    gercekten mükemmel bişi bendemi 200rs yapsam mı ki

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    koltuk sayısı 1 olacak
    sürücü dahil istihab haddi 2 olacak gencolar

Bu arada benim de yanlış yazılmış, tanıdık manıdık bi şekilde düzeltecez inşallah :D

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)