Muayene - Koltuk Sayısı Saçmalığı
Reklamlar
-
24 Temmuz 2015, 10:19
peacetrain adlı üyeden alıntı
Ruhsatta Yazan :
Koltuk sayısı:1
Araç sınıfı: L2 (L2 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, geçmeyen üç tekerlekli araçtır.)
Olması Gereken :
Koltuk sayısı: 2
Araç Sınıfı: L3 (L3 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.)
Sonuç muayeneden geçemedim. Koltuk sayısı sorunsalına bir de iş bilmezler yüzünden araç sınıfı sorunsalı eklenmiştir. Bilginize...
Alınan ders: Bundan sonra alınan her resmi evrakı inciğini cinciğini kontrol etmeden imza atıp teslim almayacağım.
araç sınıfında ne yazması gerekiyor ki hocam ?
Reklamlar
-
24 Temmuz 2015, 10:22
Benim ruhsatlarda böyle bi sorun varmı emin değilim ama. 3 senelik motorumun ruhsatında yazılar hep birbirine karışmış ruhsat kabı içinde. Böyle muayeneden geçmez. Ya ruhsatı yenileyecem ya da dağılmış boyaları özel bi teknikle kaldıracağım ince ince çalışıp.
-
24 Temmuz 2015, 10:31
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim ruhsatlarda böyle bi sorun varmı emin değilim ama. 3 senelik motorumun ruhsatında yazılar hep birbirine karışmış ruhsat kabı içinde. Böyle muayeneden geçmez. Ya ruhsatı yenileyecem ya da dağılmış boyaları özel bi teknikle kaldıracağım ince ince çalışıp.
kesin kitleyecek bir nokta bulurlar kesin.
işleri güçleri motosiklet sürücülerine kitlemek.
topcase, ruhsat, sigorta derken bakalım sırada ne var
-
24 Temmuz 2015, 10:46
Peder adlı üyeden alıntı
araç sınıfında ne yazması gerekiyor ki hocam ?
Araç sınıfı L3 olması gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Bana muayenede ruhsata bakmadıklarını söylediler. Sistemdeki bilgilerin çıktısını alıp kontrol ediyorlar aracı. Sistemdeki bilgilerini güncelletin, ruhsat sayfasına biz zaten bakmıyoruz dediler. ancak bu da trafik kontrollerinde sıkıntı çıkarabilir. Bir de ruhsat kabını değiştir. Ruhsat yapraklarını taktığın naylon sayfaların yüzeyi pürüzlü olanları var onlara ruhsat sayfaları yapışmıyor, sigorta acentelerinden ücretsiz alabilirsin, bulamazsan ben de fazla var verebilirim.
-
24 Temmuz 2015, 10:50
Araç sınıfı L3 olması gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Bana muayenede ruhsata bakmadıklarını söylediler. Sistemdeki bilgilerin çıktısını alıp kontrol ediyorlar aracı. Sistemdeki bilgilerini güncelletin, ruhsat sayfasına biz zaten bakmıyoruz dediler. ancak bu da trafik kontrollerinde sıkıntı çıkarabilir. Bir de ruhsat kabını değiştir. Ruhsat yapraklarını taktığın naylon sayfaların yüzeyi pürüzli olanları var onlara ruhsat sayfaları yapışmıyor, sigorta acentelerinden ücretsiz alabilirsin, bulamazsan ben de fazla var verebilirim.
Plakam okunuyo ruhsatta ama motor numarası şase numarası falan sıkıntılı. Polisler sistemden plakayı sorgulatıyo zaten. Kasıtlı yapılmış bişey yok sorun olmaz bence.
-
24 Temmuz 2015, 11:15
Plakam okunuyo ruhsatta ama motor numarası şase numarası falan sıkıntılı. Polisler sistemden plakayı sorgulatıyo zaten. Kasıtlı yapılmış bişey yok sorun olmaz bence.
Bence olmaz ama muayene istasyonundaki adamların insafına kalmış, şimdi ağır kusurları kontrol ettim, ruhsatta yazanların silinmesi, kazınması vb. şeyleri de ağır kusur olarak yazışmlar...
-
24 Temmuz 2015, 11:24
Bence olmaz ama muayene istasyonundaki adamların insafına kalmış, şimdi ağır kusurları kontrol ettim, ruhsatta yazanların silinmesi, kazınması vb. şeyleri de ağır kusur olarak yazışmlar...
1 senem var muayeneye daha, o zamana kadar temizlerim ruhsatı belki. Ruhsat sayfalarına ağda gibi bişey sürüp kuruyunca çeksem, biraz düzelir belki
-
09 Temmuz 2016, 13:01
EE şimdi ben denizliden bodruma gidicem artçım var,ama motor 2006 model ve istap haddi 1 yaziyo herşey tamam ama bundan ceza yermiyiz şimdi
-
09 Temmuz 2016, 13:13
gercekten mükemmel bişi bendemi 200rs yapsam mı ki
-
09 Temmuz 2016, 14:35
koltuk sayısı 1 olacak
sürücü dahil istihab haddi 2 olacak gencolar
Bu arada benim de yanlış yazılmış, tanıdık manıdık bi şekilde düzeltecez inşallah :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)