Kaskınıza aydınlatma aparatı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bunun yerine fosforlu bir şeyler daha cazip olmaz mı?
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
kasknıza aydınlatma diye okuyunca,aklıma nedense arabaların torpido gözünü açınca yanan küçük lamba geldi,heralde dedim biri kaskın camını yada çene açılır kaskın önünü açtıgında içeriden yanan bişe icat etti
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
aynen fosforlu şeritler de araç farlarıyla aynı işi görür:..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
samuray gibi hoş gözükebilir :D yada bu romalı askerler varya onlar gibi görünür akşam :D
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
druft punk olursunuz artık
uzaylı olmakta istemem şahsen
-
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
tam bisikletime görede nerden alıcaz bunu ?
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
süper bence
para verip milletin reklamlı yeleğinin yerine bu daha güzel.
-
Güvenlik olarak daha kibar ürünler var. Bu gerçekten çok kaba. Aile çay bahçesi levhasına dönüşmek isterseniz orası ayrı . Ben yıllar önce feyizoğlun da satılan bir ürün tanıtmıştım burada. Hatta kendime de almıştım. Ürünün içeriğin de ince sıralı yapışkan led stop lambası var, onu kaskın üzerine yapıştırıyorsunuz. Diğer bir kutu içeriği ise stop lambası. Ayriyeten verici olan bu stop lambasını, motorunuz da ki lamba ile değiştiriyorsunuz. Bu işlemler sonrasın da motorla fren yaptığınız da kaskınızın arkasın da ki stop lambası da yanıyor. Yani bir nevi otomobiller de ki 3.stop lambasına benziyor.
Eğer linkini bulursam, ilgili arkadaşlar inceleyebilirler.
Önce emniyet, sonra hareket...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)