http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87093946/detay
arkadaşlar bu motor resmen ortadan ikiye bölünmüş ve 16000küsür gibi bir miktar isteniyor bu motor için.inşallah kullanan arkadaşta herhangi bir sorun yoktur. Allah yardımcısı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87093946/detay
arkadaşlar bu motor resmen ortadan ikiye bölünmüş ve 16000küsür gibi bir miktar isteniyor bu motor için.inşallah kullanan arkadaşta herhangi bir sorun yoktur. Allah yardımcısı olsun.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Sasilicak birşey yok. Kazada heran hersey olur.
Millet motordan dusmeyi kaza saniyor.
Ha bunu baska bi marka yapsaydi (mesela tvs, hyosung vs) şasi kirilmis diye agzi olan konusur karalama kampanyasi alir basini giderdi.
Insallah kullanicisi iyidir.
Bu motoru 16.500 liraya satan zihniyetin motoru o hale getirmesine şaşırmadım açıkcası...
Ihahahahah tam komedi lan derler ya işte aynen öle
Motor ortadan ikiye bölünmüş ve param parça olmuş hemide 2012 model CBR600 RR daha 1000 km olmamış
Muhtemelen bizim o kadar uyarılarımıza rağmen direk 600cc SS ile başlayan arkadaşlardan birisidir
Sado
16.5 değil, 6.5 bile etmez o motor. Şanzuman bile dağılmış.
Rodaji duzgun yapilmistir yazmayi unutmuslar ama
Tapa gaz rodajcilara ornek olsun.
Grenajlar kırılmamış sinyaller sağlam inşallah kazayı yapan arkadaş iyidir.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
motoru durduğu yerden görmeyen bir kamyoncu geri manevra yaparken ortadan ikiye bölmüş galiba...
Ss si cross gibi kullananlar ne zman akıllanıcak acaba !!
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ben olaya acı yönünden değil ilandaki komik rakamdan bahsediyorum
2.side motor daha 2012 model yep yeni motor seninde dediğin gibi 60 la olacak iş değil bu muhtamelen 3 haneli sayılarda olmuştur ki bu kaza ki neden üzülim kurallara uysaydı.
Buraya yazıyorlar yok efendim adamın 1,2 tane 299+ vidosu var youtub da felan şu arkadaşı kaybettik , bu arkadaşıda kaybettikde ve kazalar ne hikmetse hep ana yollarda ve otobanalrda oluyor en olmayacak yerde
Buradan tüm MT ye sesleniyorum
Eyer İlerde SS alırsam Böle 200, 300 Kmh hızla giderken Kaza yapıp Ölürsem kimse arkadamdan üzülmesin topic açmasın sadece kazadan ders almak için bir topic açılsın, ve densin ki bakın hız kurallarına uymadı ve öldü
Sado
Birda sadece hasarlı yazmış amcam . Bari hurda de bişi de
olur mu hocam motor daha 2012 model bu para normal üstüne bir 10000daha masraf eder binilir alın size tertemiz bir 2012 model honda cbr 600 RR fiyatı gerçekten çok abes olmuş
adam parça resimlerini çekmiş. büyük ihtimal parça parça satıyor. fiyatı da dikkat çekmek için koymuş olabilir
parası ayrı mesele ama omotor çok absit toplanır.. sıkıntıda olmaz... bence ederi 10 000 tl dir... o motoru sıfırdan ayağa kaldıracak şase ci arkadaşlarım var.... sedat 57 bilir en son toplanan gsxr 1000 i... bu onun yanında bebek..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
toplanır mı toplanmaz mı onu bilemem tabi ama toplansa bile ne kadar sağlıklı olabilir ki sayın hocam ortadan ikiye bölünmüş motor tekrar kaynak yapılsa dahi ne kadar götürür ki ne kadar idare eder orası muamma şahsen ben kesinlikle güvenemem fabrika çıkışı ayrı tabi.
Ramazan abi aliminyum şase motorlar, ufak bir yamulmada bile perte ayrılır. bunun da yeni bir şase, karter, şanzıman, ıvır zıvır derken dünya masrafı çıkar... ustanı ve çalışma prensibini bilmiyorum ama tahmin ettiğim yöntemlerle motor topluyorsa aldığı parayı yerken 2 kere düşünsün...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
aman yarabbi..böle bi motor bu hale geldiyse,kazayı tahmin edemiyorum,cümlemizi ALLAH korusun..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Ya siz hangi 7 - 8 binden bahsediyorsunuz ? Bu motor hurda, çöp olmuş. Bu tip araçların direk tamir edilmeden hurdaya çıkartılması gerekir. Bunu tamir edip satarken bu hale geldiğini alıcıya söyleyecekseniz satın. Yoksa "fazla binemedim abi daha 1000 km'de sıfır ayarında motor" diye birine kakalanacaksa hurdaya çıkartılmalı. Gerçi bizde sahtekar çok, böyle olduğunu bile bile alıp başkasına satarlar. Hem bunu toplasanız bile eski haline gelmez, yolda ne olacağı belli olmaz.
Bu motora o fiyatı koyan da ona bu parayı veren de salağın önde gidenidir benim gözümde.
bu motoru kesinlikle böle satamaz, parça parça satmayı denemeli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)