ilk gördüğümde aklımdan sadece hass.....rrr demek geldi.hem motorun haline,hemde bu fiyata....
ilk gördüğümde aklımdan sadece hass.....rrr demek geldi.hem motorun haline,hemde bu fiyata....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
birde şöyle birşey geldi aklıma bir motora arkadan kamyon çarpmış arka çok hasarlı önünü almışlar diğeri ise bir kamyona arkadan çarpmış onunda arkasını almışlar sonuçta böyle birşey olmuş
17 yıl sonra ben de 600'lük ile başladım, 2 aydır da devam ediyorum. Bırakın bu zihniyeti. Bu tamamen sorumluluğu bilmekle alakalı. Bütçem yetseydi, ihtiyacıma uygun olsaydı 1000'lik alırdım. Dünyada hırsızı da var, arsızı da var. Neden böyle diye soruyor musunuz? Gaz elciği 50'likte de , 1000'likte de, 1300'lükte de sağ elimizin altında. Kimi sonucunu düşünüyor ve az çeviriyor kimi ise kendini süper bir pilot zannedip Azrail'e kafa tutuyor. Lütfen genelleme yapmayın..
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
birileri şanzuman yağı içine, yağ çubuğunu çıkartıp bi kaç kilo barut koymuş galiba. Birazda eksoza. Motor kızınca güüümm
Güzel kardeşim, şaşılacak 1 durum yok.
Ginger niyetine kullanacaksın...
Motorun yandan hasar aldığı aşikar ortada
Ayrıca yapılıp binilmez sağlıklı değil bana göre
Yüksek süratlerde bölünsede ben tek teker devam ederim diyorsanız baska tabi
Arkadaş çok üzücü bir durum inşallah sahibinde birşey yoktur .
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
bundan cok guzel chopper motor yapılır. kendi şaseni yapıp bineceksin. burada bir arkadaş gv650 den kendine özel motor yapıyordu. böyle bir şeye yarar. yoksa gerisi hurdadır.
"ÜZERİNDEKİLERİN NE KADAR EDİCEĞİNİ BİLEN ETİNDEN SÜTÜNDEN KEMİĞİNDEN FAYDALANABİLİCEK"
Demiş ilan sahibi madem alan kişi etinden süttünden yararlanacak millete akıl vereceğine kendin parça olarak satta sen yararlan. Parça olarak bile satılsa 5000 tl çıkarırsa şükretsin. Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın böyle kazalar. Hayat bu başımıza ne geleceği belli değil daima şükretmek lazım Yüce Allah'a.
Şunuda not olarak yazayım, hondanın kalitesizliği her zaman ki gibi ortada, tabi kazayı görmek lazım nasıl oldu ama 2012 model bir motor bu hale geldiyse aşırı hızlı bir kaza olmuştur ki kazayı izlemek lazım yinede. Ama dediğim gibi eleştirenler olabilir ama benim gözümde kalitesizliği yine ortadadır.
Evet ben güle güle kullanıyorum. Kendi sorumluluğumu biliyorum. Herkesin de böyle olması gerekiyor. Altımda 78 beygir var diye son hız denemesi yapmadım hiç. Kadranım 230 görebilir ama kendimi buna yeterli görürmüyüm? Türkiye'min yollarına güvenirmiyim? Pek sanmıyorum.. Bir noktadan diğer noktaya gittiğim zaman daima ailemi ararım "ben geldim" diye. 600'lük, 1000'lik kullanan ölüyor da 125'lik kullanan ölmüyor mu. Bir araştırın bakalım en çok kayıplar kaç "cc" de? Alaycı tavrınızı da buradan kınıyorum. Kimsenin şakşakçısı değilim ama görüyorum ki bunlardan da çok var forumda..
Plaka gözüküyor ordan baktım. Motoru daha 20 martta almışlar, 2 ay geçmiş hale bak. Ben de CBR250R'ımı harap ettim diyordum, düşüre düşüre .
harbiden de çok yazık şu gül gibi motora inşallah en başta da belirttiğim gibi kullananda bişey yoktur
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Motora kasko yaptırmamış kullanan kişi onun için satmaya çalışıyor. Kazanın oluş sebebi tek teker üstünde şov yapmak ve hakimiyeti kaybedip ortadan demire çarpmak, dolayısıyla ikiye bölünme olmuş. Kullanıcı hatasını markayla bağdaştırmamak lazım.
kazada yamulmus sentesi bozulmus sasiler cope atilir yenisi takilir .toplanlabilir ama tamirat yapilmamasi en sagliklisi hasarli butun parcalar direkt cope..simdi bu motora kaynak yapip boyayip tertemiz motor akari yok kokari yok diye satarlar insallah alici uyanik olurda soyle iyice bir bakar sagina soluna ...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Fiyatı 12.500'e düşürülmüş ve SATILDI ! diyor :D
Alanın kendince bi fikri var galiba..
125lik motor kullanmadan hatta scooter bile kullanmadan zengin çocuğu olup da bu motoru alıp hiç tecrübeyle bir yere patlamış havası var.
Türkçe giderse, Türkiye gider!
30.000tlye al ikiye böl 12500e sat pek karlı bir alışveriş olmamış
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
adam motor bloğunu kırmış siz hala tamirden bahsediyorsunuz,
şekil 1a http://www.akilli.tv/video/607301/Or...torsiklet.aspx
motorun heryeri sağlam,bu herif yüksekden uçup yere düştü muhtemelen, kimbilir nerden düştüyse hondanın bile şasesi dayanamadı,
bunu hyo falan yapsaydı hakikaten çok karalardım ama hondaya laf atasım gelmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)