celal pir gecen gün geveze Show a katıldı. nc700 aldığını söyledi. naked mı x serisi mı bilmiyorum ama adam ısı biliyor
celal pir gecen gün geveze Show a katıldı. nc700 aldığını söyledi. naked mı x serisi mı bilmiyorum ama adam ısı biliyor
celal pir kim la.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
çok ayıp. ustattir kendisi. Google amcaya sor. tanırsın kesin.
Baslikla biraz ilgisiz olacak ama Celal Pir, Mirgun Cabas, Geveze, Yosi Mizrahi, Tamer Karadagli, Acun, Nasuh Mahruki ve daha niceleri... Hepsi de goz onunde olan insanlar ve hepsi de motosiklet tutkunu. Nasuh'u tum bu kitleden ayri tutuyorum ama... Motosiklet sevgisinin yanisira macera ve yonu de var onun cunku. unuttugum daha kimler vardir kimbilir...
Kendisi NTV'nin Beyaz Türk ötesi sunucusudur.Her programında "İşte kapitalist çocuk" düşüncesi belirir zihnimde.NTV'nin ABD'li sunucusu da diyebiliriz İşini iyi yaptığını düşünüyorum.Motosikleti hayırlı olsun,kimbilir belki bizim forumda farklı isimle "Çinli mi alayım Japon mu?" diye başlık açmış olabilir diye düşünmedim değil
Ayrıyeten her sabah boğazın kenarında ki köşklerinden çıkarken hobi olarak yaptığı sunuculuk için "Anne ben kanala uğrayıp geleceğim" dediğini de düşündüğüm zengin bebesi kıvamında fikriyatlar...Ayrı dünyanın insanı,hükümetle memurun zam pazarlığı yaptığını bilmediğini düşündüğüm şahıs,ayrıca ekmeğin kaç lira olduğunu,Vatan Şaşmaz'ın bindiği metrobüse binmediğini de.
@Anamur.spor
yaptıgı programları bir arastiri istersen. bir çok konuda hassasiyetle program yapar kendisi ve çok da kulturludur.
elbette zengin aileye sahip olabilir ama guzel ülkemin gördüklerine tercih ederim onun gibi cevreye duyarlı adamı.
p.s arabası da passattir.
Severiz kendisini ama ses tonu benim kulaklarımı tırmalar.
Demeyim demeyim diyorum da, o adam bilgisiyle senin gibi 3 tanesini cebinden çıkartır. Yaptığı işin nekadar profesyonel olduğunu da anlamıyorsan o da senin kültürsüzlüğündür.
Gözünüzde bu forum ortamı yazdıklarınıza yatkın gibi gözükse de yaptığınız fakir edebiyatı sadece gereksiz bir eziklik göstergesidir.
#sürenadam
hayırlı olsun demek düşer bize...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Beyaz Türk ötesi nedir yahu Amma kafatasçı olmuşuz altı üstü motosiklet forumu,köy kahvesi değil karıştırmayın beyazı siyahı,aslolan motosiklet sevgisi.
Celal Pir ve Yanındaki Kır saçle beyfendi Türkiye'deki alanında en başarılı ikili gerek otomobil gerek motosiklet ile ilgili engin bilgilere sahipler,bildikler yabancı diller,yüksek eğitim ve kültür seviyeleri bu forumdaki ben dahil %90 gibi bir oranın üstünde kimse kusura bakmasın,aynaya bakmayı bilmeyen milletiz vesselam.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Kardeş durumu izah ettim.Kültürsüzlüğüne vurgu yapmadım ki.Halktan kopuk olduğu düşüncesine sahip olduğumu düşündüm arkadaş uyardı ve teşekkür ettim kendisine.Siz konuyu adamın kültür seviyesine bağladınız,ezikliğe bağladınız.Dışlama,ötekileştirme yok,Beyaz Türk ötesi ifadesini de adam aşmış olayı ona vurgu yapmak amacıyla yazdım.Herşey gayet netken her gelen bir laf yazıyor.Yahu başlarken tek hatam adamın halktan kopuk olduğu düşüncesine sahip olmamdı,arkadaş dikkat çekmiş baktım öğrendim teşekkür ettim.Ne cevap vereyim size? Bunu yazdım ya gelir yine birşey der başka bir üye.
Araya gireyim hemen.
Jerfi Benveniste'de motorcudur, yani namı diğer Bay J.
Motoru beyaz Aprilla Mana 850. 7 vitesli.
Hem manuel hemde tam otomatik vites seçeneği var.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
celal adamın hasıdr ama saffet üçüncünün yanında çömez kalır...ki kendisi de farkında zaten...işini iyi yapan nadir insanlardan...
tanımam etmem ayrıca akrabalığımda yok ben ne yapayım adamın biri motor almışsa. Bu forma veya bana bi faydası olduğunu düşünmüyorum
herkesi tanımak zorunda değilim. Bi ünlü, tanıdığım veya tanımadığım, motor aldığında şak şak çekmek zorunda değilim. Ayrıca yukarda yazdıklarım şahsi fikrimdir. Kim ne gözle bakmak isterse o gözle baksın. Ok!
Okan Bayulgen'i unutuyorsunuz, kendisi de Mv Agusta F3 aldı...
Benim de sevdiğim nadir insanlardan biridir Okan Bayulgen, güle güle kullansın!
Birçok programında Motosiklet Kültüründen bahseden ve destekleyen bir adam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)