Motosikletimi sattım, yeni çıkan tepe250yi bekliyorum. Malum yürümek lazım artık, Akçaabat merkezden minibüse bindim 4-5 kmlik yol gideceğim.
Adama 5 tl uzattım bi öğrenci yaylacık dedim adam 2 tl aldı öğrenci 1,25 tl felan sonra dedim yanlış para gönderdin bu sefer 1,80 aldı 20 kuruş iade etti, içimden boşver sinirlenme yemişim 55 kuruşunu diyerekten şöförün arkasındaki koltuğa oturdum. Ön camdan kim gidiyor vs.. görüyorum kasksız bir adam 30-40 yaş arası scooter sürüyor, yol iki şeritli ve birde emniyet şeridi olmak üzere üç şerit var toplamda.
Scooter süren adam orta şeridin tam sağından gidiyor 40-50 ile, yani tam anlamıyla emniyet şeridinin düz çizgisi üstünde. Minibüsçü arkadan bir korna çalıyor çık şu yoldan diye güya şunu demek istiyor sen kimsin motorlarla karayolunu işgal ediyorsun, sinirlerim tavan yaptı ama yine sakin kaldım sinirlerime yenik düşseydim adam araba sürerken gırtlaklardım oldum olası minibüsçüleri sevmem 1-2 lira için her yere atlayıp herkezin canına kast ederler, bu davranışı görünce bana korna çalmasınlar iner arabasının camınıda ağzındaki dişleride dökerim. Saygı kalmamış motosikletlere. İyi forumlar.