Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

vizörü kapalı kaska arı girmesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Naked :)
    Otobanda bacağıma yapışmıştı bir tanesi (kot vardı) İğnesini çıkarmış, sokmuşta kota. Hafif bir acı hissedip durdum ve arıyı söktüm yerinden. Bu olay 250 li hızlarda oldu. O gün bugündür tırsarım. Bir reflexle ters bir hareket yapsanız o hızda, hadi eyvallah dünyaya...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş bu nasıl iştir anlamadım. hadi dün boynumdan girdi diyelim bu sabah da aynı şekilde bir baktım arı dalmış içeriye.balaklava vardı, boynum tamamen kapalıydı, vizör de kapalıydı ve gözlerinden tanıdım aynı arıydı sanki bana bir şey anlatmaya çalışıyor ya da beşelten gezip tozma peşinde, kaçak yolcu. neyseki bu sefer daha yavaştım ve tecrübeliydim gene sokulmadım ama üçüncüde kaçışım yok gibi. işe bak yaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

ya arkadaş bu nasıl iştir anlamadım. hadi dün boynumdan girdi diyelim bu sabah da aynı şekilde bir baktım arı dalmış içeriye.balaklava vardı, boynum tamamen kapalıydı, vizör de kapalıydı ve gözlerinden tanıdım aynı arıydı sanki bana bir şey anlatmaya çalışıyor ya da beleşten gezip tozma peşinde, kaçak yolcu. neyseki bu sefer daha yavaştım ve tecrübeliydim gene sokulmadım ama üçüncüde kaçışım yok gibi. işe bak arkadaş ya!
    Kaskı yada motoru bıraktığın yerde arı yuvası var

platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arı girince kenara çekip durmaya gerek yok. Genelde cama yapıştığından vizörü açınca rüzgardan uçar gider.
    bu sefer dünki tecrübeme dayanarak durmadım. yavaşladım, vizörü açtım uçtu gitti.
    kask evde duruyor motor da içeride, güzergahım köy yolları, her yer börtü böcek ama yani nasıl bir ihtimaldir gelip kaskın içine dalabilmesi anlamıyorum. ha belki binlercesiyle tokuşuyoruz da birisi giriyordur içeri. iki gün üstüste olunca iyicene tırsıyor insan.
    soksa bu kadar sakin olabilir miyim bilmiyorum ama

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)