http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87042000/detay
Arkadaşlar 35 adet motorun 5000 tl olması garip değil mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87042000/detay
Arkadaşlar 35 adet motorun 5000 tl olması garip değil mi ?
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Bildiğin çöplük motorlar zaten hurdaya gidecek, ilandaki manzara sana her yeddiemin otoparkının baş köşesindeki motosiklet yığını hatırlatmıyor mu ?
bu motorlar için hiçde değil....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hiç bi işe yaramaz onlar.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Bir anda 35 tane garip geldi bana o motorların arasında cublar'da var ve çalışan vardır diye tahmin ediyorum ama tabi şahsen hurdalık gibi
hurda olarak satıyor daha fazla etmez hatta 5bin de etmez..alıp toplayıp ya da yedek parça olarak satmaya kalkarsan güzel para kazanırsın ama bağladığın parayı ne kadar zamanda kurtarırsın belli olmaz
Hiç güleceğim yoktu )
Motor para etmiyor diye böyle satmayı planlamakta enterasan olmuş hayırlı satışlar
Bir anda 35 tane garip geldi bana o motorların arasında cublar'da var ve çalışan vardır diye tahmin ediyorum ama tabi şahsen hurdalık gibi
abi oradaki 35 motordan en az 10 tane 1000 tl lik motor çıkar gibime geliyor
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Motorların tanesi 142,85 tl'ye geliyor. Tek tek hurdacıya satsan paranı kurtarabilirsin gibi sanki... Hurdacı 200-300 civarı alır mı ki?
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
burdaki motorların çoğu çalıntı ve plakası olanda var hurdacıya satamazsınız çünkü herşey yasallaştı hurda belgesi götürmeniz lazım birde birşey dikkatimi çekti istanbulda çalınan motorların %95 i parçalayıp yedek parça olarak piyasaya sürmek için çatalcaya götürülüyor..
Farımda Hep Açık Yolum da...
34 AG 9914
çin malı bitmiş ölmüş adam olmaz motorlar :D normal bu fiyat
Motoru kaybolan varsa gitsin baksın belki aralarından çıkar
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklam gibi olmuş biraz
Motor kilitlemiş,grenaja kadar bitik kazalı araçlar.Ama benimde garibime gitti aralarda diri duran motorlar gördüm ?
Sadece şasi ve jantları ayırsalar bile 2000 - 3000 tl para eder.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Ne reklamı dostum ilgimi çektide ondan yazdım benim ne içim olur 35 tane motorla bende 1 tane var
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Benimde garibime gitti aralarında iş yapan motor çıkar herhalde
daha satılmamışmı onlar,uzun süreden beri var o ilan
Motorları çalıp bazı parçalarını satıp kalanınıda birine ittirmeye çalışıyo olmasınlar baksanıza çoğunun grenaj gibi pahalı yerleri yok.
adam belli ki motorcu,üzerindeki para edecek ve sağlam parçaları almıştır çoktan karburator krank,beyin sv gibi,kalanıda böyle çakmaya çalışıyor. yani balığı yemiş kılçığını satıyor vatandaş =)
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)