Arka çanta ne kadar güvenli_?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar şimdi size sormak istediğim sukuterimin arkasına bir tane çanta almak istiyorum şu kilitli olanlardan ama aklıma takılan birşey var velevki günümüzde hırsızlık bayağ bir "!iş!" oldu, bu durumda kaskımı birkaç eşyamı arka çantaya koyup bi yerlere gittiğimde arka çantayı komple sökemiyecekleri ne malum yani hani diyorya hep özelliklerinde rahatça çıkartıp takılıp kullanılabilir diye yani yerinden çıkabiliyor bunlar portatif olarak e ben her yere gittiğimde onuda alacaksam yanıma kullanmamın ne yararı kaldıki haksız mıyım aydınlatın lütfen beni bu konuda da cahilim şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
sökülen arka çantalar var. Söküp elınde götürebilirsin normal çanta gibi yanında. Motora bineceğinde tekrar tak. Söküp takma basit.
-
Adem arkadaş diyoki yani nu çanta bu kadar kolay sokuluyosa hırsız da soker götürür diyo
Arkadaşım sende çantanın içinden tablasina 2 vida ile tutturdunmu hırsız falan uğraşmaz..ok
-
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Adem arkadaş diyoki yani nu çanta bu kadar kolay sokuluyosa hırsız da soker götürür diyo
Arkadaşım sende çantanın içinden tablasina 2 vida ile tutturdunmu hırsız falan uğraşmaz..ok
dostum sorumu iyi anlamışsın peki yeri varmı tutturacak yoksa benmi acıcam o delikleri?
-
evet bikaç somonlu vida iş görür veya motoru bıraktığında çantayı alıp kendin götürcen. Lazım olunca takıcan. Somonlu vidanın somonları çanta içinde olacak. Aşada olursa hırsız gene söküp götürür. Bu konuya dikkat et.
-
kappa çantalar en kalitelisi anahtarı takıp çevirmen gerekiyor cıkarabilmen için çok değişik bir plastik çekicle vursan kıramassın esnek 70 km hızla cub umla yoldan aşahı tarlaya uçtum rüzgardan motorun her yeri dağıldı çantada hiçbirşey yoktu zaten hırsız okadar uğraşsa birileri görür engeller
-
adem80 adlı üyeden alıntı
evet bikaç somonlu vida iş görür veya motoru bıraktığında çantayı alıp kendin götürcen. Lazım olunca takıcan. Somonlu vidanın somonları çanta içinde olacak. Aşada olursa hırsız gene söküp götürür. Bu konuya dikkat et.
Adem gereken bilgiyi vermiş. Bu şekilde daha güvenli olur...
-
orjinal tırnakları var. Ama biraz kuvvetlice yukarı asılırsan çat diye kırılır çıkar. Çanta içindeki somonların altına ne kadar büyük pul takabilirsen o kadar sağlam olur.
-
çantanın altına ve üstüne 2 demir tabla ve 4 vida somun pul vs. ile takmak daha iyi. en azından kaza anında da tampon görevi görür, kırılıp sizden önce gitmez, en azından bir işe yarar. kendi tablaları bi işe yaramıyor zaten. bu arada cox çantayı üretene de tebriklerimi sunarım. ilk düşüşde alt kısım parçalandı. altına üstünde demir tabla kestirip motorun arka bagaj demirine deirek sabitleyeceğim.
-
demir tabla benim büyük puldan daha sağlam olur
-
Motosiklet çantası motosiklete binerken yanınızda birşeyler taşımak içindir değerli eşyaları motosikletin başından ayrıldığınızda saklamak için değildir bence. Hiç bi hırsız da çantayı söküp götürmez sadece içini açar işe yarar bişey var mı bakar. Mesela benim motor çantamın kilidi göstermelik, kilidin kendisinin çok basit olmasının yanında kilit dili bir tornavida yardımıyla aşırtılarak çanta açılabiliyor hemde çantanın kilit mekanizması bozulmuyor. Anahtarı bulamadığım bikaç kere kendim zorlayıp açtım hiç bişey olmadı sapasağlam. Hırsız istiyosa açsın çantayı bulacağı alet edevat bide haşadı çıkmış dandik açık kask yani para edecek şeyler değil.
-
tr100a adlı üyeden alıntı
kappa çantalar en kalitelisi anahtarı takıp çevirmen gerekiyor cıkarabilmen için çok değişik bir plastik çekicle vursan kıramassın esnek 70 km hızla cub umla yoldan aşahı tarlaya uçtum rüzgardan motorun her yeri dağıldı çantada hiçbirşey yoktu zaten hırsız okadar uğraşsa birileri görür engeller
Ben kappa 35 çantamı 2. Motorumda kullanıyorum.. Bencede çok sağlam
-
Bende shad canta var kilidi on numara ne tornavida isliyo ne de baska bisi sadece anahtar.. Ama ne kadarda olsa degerli esya koymamak lasim degil mi
-
cantayı komple alabılır sıkıntı yok 60 lıraya aldım ıcınde en fazla kopuk ve dızlık felan bırakıyorum genelde bostur kullandıktan sonra bosaltırım
-
Kaliteli bir çantayı yerinden söküp götürmek için harcayacağı zaman içerisinde ,komple motoru çalmayı tercih eder
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motosiklet çantası motosiklete binerken yanınızda birşeyler taşımak içindir değerli eşyaları motosikletin başından ayrıldığınızda saklamak için değildir bence. Hiç bi hırsız da çantayı söküp götürmez sadece içini açar işe yarar bişey var mı bakar. Mesela benim motor çantamın kilidi göstermelik, kilidin kendisinin çok basit olmasının yanında kilit dili bir tornavida yardımıyla aşırtılarak çanta açılabiliyor hemde çantanın kilit mekanizması bozulmuyor. Anahtarı bulamadığım bikaç kere kendim zorlayıp açtım hiç bişey olmadı sapasağlam. Hırsız istiyosa açsın çantayı bulacağı alet edevat bide haşadı çıkmış dandik açık kask yani para edecek şeyler değil.
keske cantayi alip gitse adamlar motoru oldugu gibi goturuyor
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
Yapılacak en doğru şey göz önüne kitle tenha yerlere kitleme
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Günaydın.
Sevgili kardeşim. Ben givinin 46 veya 47lt lik olanını kullanıyorum. Kask dizlik eldiven bellik ve ufak bi kaç ıvır zıvır alıyo. Kitleyip işime gücüme bakıyorum. Çantayı söküp almak isteyen alta pul koysanda motorun durduğu yere bağlı olarak söker alır.Kaldı ki sen sukutır kullanıyorum diyorsun. Boş ver ihtiyacın varsa al kullan. Önümüz yaz üstündekiler fazlalık yapacak.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)