Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arka çanta ne kadar güvenli_?

REKLAM ALANI
    serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar şimdi size sormak istediğim sukuterimin arkasına bir tane çanta almak istiyorum şu kilitli olanlardan ama aklıma takılan birşey var velevki günümüzde hırsızlık bayağ bir "!iş!" oldu, bu durumda kaskımı birkaç eşyamı arka çantaya koyup bi yerlere gittiğimde arka çantayı komple sökemiyecekleri ne malum yani hani diyorya hep özelliklerinde rahatça çıkartıp takılıp kullanılabilir diye yani yerinden çıkabiliyor bunlar portatif olarak e ben her yere gittiğimde onuda alacaksam yanıma kullanmamın ne yararı kaldıki haksız mıyım aydınlatın lütfen beni bu konuda da cahilim şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sökülen arka çantalar var. Söküp elınde götürebilirsin normal çanta gibi yanında. Motora bineceğinde tekrar tak. Söküp takma basit.

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Adem arkadaş diyoki yani nu çanta bu kadar kolay sokuluyosa hırsız da soker götürür diyo

Arkadaşım sende çantanın içinden tablasina 2 vida ile tutturdunmu hırsız falan uğraşmaz..ok

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jackal_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem arkadaş diyoki yani nu çanta bu kadar kolay sokuluyosa hırsız da soker götürür diyo

Arkadaşım sende çantanın içinden tablasina 2 vida ile tutturdunmu hırsız falan uğraşmaz..ok
    dostum sorumu iyi anlamışsın peki yeri varmı tutturacak yoksa benmi acıcam o delikleri?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet bikaç somonlu vida iş görür veya motoru bıraktığında çantayı alıp kendin götürcen. Lazım olunca takıcan. Somonlu vidanın somonları çanta içinde olacak. Aşada olursa hırsız gene söküp götürür. Bu konuya dikkat et.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kappa çantalar en kalitelisi anahtarı takıp çevirmen gerekiyor cıkarabilmen için çok değişik bir plastik çekicle vursan kıramassın esnek 70 km hızla cub umla yoldan aşahı tarlaya uçtum rüzgardan motorun her yeri dağıldı çantada hiçbirşey yoktu zaten hırsız okadar uğraşsa birileri görür engeller

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bikaç somonlu vida iş görür veya motoru bıraktığında çantayı alıp kendin götürcen. Lazım olunca takıcan. Somonlu vidanın somonları çanta içinde olacak. Aşada olursa hırsız gene söküp götürür. Bu konuya dikkat et.
    Adem gereken bilgiyi vermiş. Bu şekilde daha güvenli olur...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    orjinal tırnakları var. Ama biraz kuvvetlice yukarı asılırsan çat diye kırılır çıkar. Çanta içindeki somonların altına ne kadar büyük pul takabilirsen o kadar sağlam olur.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    çantanın altına ve üstüne 2 demir tabla ve 4 vida somun pul vs. ile takmak daha iyi. en azından kaza anında da tampon görevi görür, kırılıp sizden önce gitmez, en azından bir işe yarar. kendi tablaları bi işe yaramıyor zaten. bu arada cox çantayı üretene de tebriklerimi sunarım. ilk düşüşde alt kısım parçalandı. altına üstünde demir tabla kestirip motorun arka bagaj demirine deirek sabitleyeceğim.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    demir tabla benim büyük puldan daha sağlam olur

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motosiklet çantası motosiklete binerken yanınızda birşeyler taşımak içindir değerli eşyaları motosikletin başından ayrıldığınızda saklamak için değildir bence. Hiç bi hırsız da çantayı söküp götürmez sadece içini açar işe yarar bişey var mı bakar. Mesela benim motor çantamın kilidi göstermelik, kilidin kendisinin çok basit olmasının yanında kilit dili bir tornavida yardımıyla aşırtılarak çanta açılabiliyor hemde çantanın kilit mekanizması bozulmuyor. Anahtarı bulamadığım bikaç kere kendim zorlayıp açtım hiç bişey olmadı sapasağlam. Hırsız istiyosa açsın çantayı bulacağı alet edevat bide haşadı çıkmış dandik açık kask yani para edecek şeyler değil.

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kappa çantalar en kalitelisi anahtarı takıp çevirmen gerekiyor cıkarabilmen için çok değişik bir plastik çekicle vursan kıramassın esnek 70 km hızla cub umla yoldan aşahı tarlaya uçtum rüzgardan motorun her yeri dağıldı çantada hiçbirşey yoktu zaten hırsız okadar uğraşsa birileri görür engeller
    Ben kappa 35 çantamı 2. Motorumda kullanıyorum.. Bencede çok sağlam

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Bende shad canta var kilidi on numara ne tornavida isliyo ne de baska bisi sadece anahtar.. Ama ne kadarda olsa degerli esya koymamak lasim degil mi

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    cantayı komple alabılır sıkıntı yok 60 lıraya aldım ıcınde en fazla kopuk ve dızlık felan bırakıyorum genelde bostur kullandıktan sonra bosaltırım
    www.erkakurye.com

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Kaliteli bir çantayı yerinden söküp götürmek için harcayacağı zaman içerisinde ,komple motoru çalmayı tercih eder
    piyanist_irf ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet çantası motosiklete binerken yanınızda birşeyler taşımak içindir değerli eşyaları motosikletin başından ayrıldığınızda saklamak için değildir bence. Hiç bi hırsız da çantayı söküp götürmez sadece içini açar işe yarar bişey var mı bakar. Mesela benim motor çantamın kilidi göstermelik, kilidin kendisinin çok basit olmasının yanında kilit dili bir tornavida yardımıyla aşırtılarak çanta açılabiliyor hemde çantanın kilit mekanizması bozulmuyor. Anahtarı bulamadığım bikaç kere kendim zorlayıp açtım hiç bişey olmadı sapasağlam. Hırsız istiyosa açsın çantayı bulacağı alet edevat bide haşadı çıkmış dandik açık kask yani para edecek şeyler değil.
    keske cantayi alip gitse adamlar motoru oldugu gibi goturuyor
    piyanist_irf bunu beğendi.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Yapılacak en doğru şey göz önüne kitle tenha yerlere kitleme
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Günaydın.
    Sevgili kardeşim. Ben givinin 46 veya 47lt lik olanını kullanıyorum. Kask dizlik eldiven bellik ve ufak bi kaç ıvır zıvır alıyo. Kitleyip işime gücüme bakıyorum. Çantayı söküp almak isteyen alta pul koysanda motorun durduğu yere bağlı olarak söker alır.Kaldı ki sen sukutır kullanıyorum diyorsun. Boş ver ihtiyacın varsa al kullan. Önümüz yaz üstündekiler fazlalık yapacak.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    hırsızların akıllısı genelde topcase lerle uğraşmaz allah korusun motoru komple götürür ve götürülecek motorun markasını, özelliklerini, piyasasını , kıymetini senden daha iyi bilirler,

yani minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır hırsıza kilit dayanmaz kappasınıda taksan , çin malınıda taksan kalbi bozuk çalacak adam çantasını sökemezse ön tekerini söker yine söker onun için böyle saplantılarla içinize dert edinmeyin bunları düşünerek canınızı sıkmayın derim
    sadece çok değerli eşyalarınızı arka çantanızda bırakmayın ,

dost tavsiyesi
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Arkadaş nerde dursam şu diyalog kesin gelip beni buluyor...

Şahıs: Kolay gelsin.
    Ben : Eyvallah sağol.
    Ş : Bu motor kaç kilo ?
    B : 170 civarı!
    Ş : Yavv 4 kişi bunu kamyonete atar götürür
    B :

Kazasız Belasız Cezasız Çalıntısız Sürüşler...
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)