takipte oldugum bir üründü link paylaşımı için teşekür ederim.
biraz daha ucuz bir seçenek olması için buyrun bir kaç link de benden.
http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...v-out-57538877
http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...amera-57660284
Kameranın görüntü kaydı idare ederde ses kaydında sorun var sanki mikrofonuda iyi kayıt yapabilse fiyat performans canavarı olurdu.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
valla harika bayıldım olaya **********yıldız :-)
dx.com'dan baktım. kargo free 68$ bu ürün. 120 küsür bir fiyata denk geliyor. Bende hem ucuz olması, hemde riski satıcının üstlenmesi sebebi ile sanal pazardan siparis verdim. Aslında bir ara aracımı parkettigim yeri görecek bir kamera arayışındaydım, bunu hem arac içinde, hem müstakbel motorumda, hemde evimin penceresinden garaj güvenlik kamerası olarak kullanabilecegimi sanıyorum.
Yalnız bişeye dikkat ettim de diğer araçların plakalarını okuyamadım bi türlü.Videoyu youtube'dan izledim.480p yapıp full ekran yaptım ama plakalar okunmuyo.Acaba 720p yapınca okunur mu?Bizi trafikte tehlikeye sokan birini şikayet ederken polise gittiğimizde ee bu plaka okunmuyo durumuyla karşılaşmayalım.Acaba bir de 720p ile kayıt yapıp paylaşabilir misiniz?
sirkeci doğubank ta girişte solda pilci bundan satıyor. direk yerinde inceleyip görebilirsiniz.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Vallahi bravo... Şuan içimde bişeyler depreşti ve bende almak için araştırma yapacağım.. Sizin gibi duyarlı motosiklet sürücülerinin olması güzel bir şey
bu ne kardeşim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ya alemsiniz ne güldüm ya ) diyalog muhteşem ) birde izleyebilsem şu videoyu tam olacak )
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
hd kalitede kac saat cekim yapabiliyor?cakmaksiz kac saat ceker?
Polisin 'Bu ne kardeşim' dediği kadar varmış.Adam ürkmüş kamerayı görünce o ne öyle uzay üssü gibi
Siparişi vermiş bulunmaktayım şu an itibariyle... Hadi hayırlısı
Listen to Your Heart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)