Dostum bu kayıt bugun müydü yoksa 2 ay kadar evvel uygulama yapıyorlardı köprüden kaçak geçenler için ozaman mıydı?
Bir linkde ben alabiir miyim?
Reklami olmaz 90 tl lik kameranın.
Action ve keyif için alan GoPro HD alır.
Bunu alan güvenlik için alır birinlerine faydası dokunur...ver linki rahat ol bizbizeyiz
Harun, ortaya karışık bir link
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
banada mesaj atarsan sevinirim ..
teşekürler ..
pm ler havada uçuşuyor.-) koysana kardeş şu motorununda kameranında resmini nedir bu özel merakı,ne resimler koyuluyor.
dostum çekimi güzelmiş. buradan link verirsen bir çok kişi paylaşır olmadı bana özelden bir mesaj geç.
sayende belkide kamera arayışım son bulacak.
ben de istiyorum ben de valla bana da bi link atsanız çok iyi olacak. bu arada güzel dialog olmuş gerçekten
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Kardeş ne bu anlamadım ne acaip konu olmus ben özelden pm falan istemiyorum çekimini beğendik incelemek istiyoruz koysana suraya linki ne bu kadar mistik takılıyonuz anlamıyorum.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
KONU NERDEN NEREYE GELDİ ) valla dedim reklam olmasın ama belliki baş edilemiyor, modlar kusura bakmasın uygunsuzsa linki silebilirler.
Ben burdan aldım sanal pazardan taksitle alınabilmesi avantaj olduğu için site oldukça güvenilir
ÜRÜN LİNKİ BUDUR
http://www.sanalpazar.com/720p-Arac-...it__isp3535126
7 Tepe Motosiklet Kulübü
yağışsız havalar için ideal bir kameraya benziyor
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
cakmakligi nereye saklayacagiz? Bir dekablo ne kadar uzun cakmakliga girecek kablo? Alet cakmaklik olmadan hic mi calismiyor?yani icinden batarya cikiyormus onu nerde kullanacaz?
kendi pili ile full kayıt kaç saat gidiyor şarjı? deneme imkanın oldumu
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Polis kameranın kayıtta olduğunu duyunca bildiğin rol kesmiş,duyarlı polis ayakları,öncesinde bu ne lann,ne demeye taktın bunu falan filan ? Ağza bak ağza,nasıl da çakal devletimin memuru nede olsa motorcu dimi köküne kibrit suyu..
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)