Cok güzel motor kazasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Aranın sonu muhteşem olmuş Kazasız belasız kullanın.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Muhteşem Hayırlı olsun.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Motor sürmeye bir süre ara veriyorum (dönüşüm böyle olacaksa tabii) ... Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, tekerine daş değmesin.. Sağlıcakla keyifli sürüşler .
Listen to Your Heart
hayırlı uğurlu olsun... hakkaten monster
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Teşekkürler iyi dilekler için
Daha monster ları sizin olsun
oktay hayırlı olsun güle güle kullan :D egzosları kaça ve nerden aldın acaba? mivv türkiyede pek görülen bi marka değil korlas akrep satıyor genel seçim termignoniden yana
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanılırsınız İNŞALLAH... Abi ne bu eksozlar böyle..
Tekeriniz düz bassın, hayırlı olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
monster ı 2.el olarak aldım.ilk sahibi arkadaş İzmirde taktırmış.Akrep ve termiye göre şekil olarak daha şık.Üzerindeki kaplama karbon.Tam olarak fiyatını bulamadım ancak 1000 euro civarında olduğunu düşünüyorum.+birkaç hp veriyor olmalı.db killer olmadan kullanıyorum.ses gerçekten etkileyici.iyice ısındığında gaz kapatınca çıkardığı küçük patlamalar da extrası.
kac kurus tuttu bu alett?
öniz motor değil mi burası ya
Bİ selektöre BİN manita
hayırlı olsun, güzel seçim.
nadir görülen bir egzos...[COLOR="Silver"]
Hayirli olsun...
harika ) hayırlı olsun .. ne kadara aldınız ?
:D fiyat konusunu boşverelim arkadaşlar.
20 binin biraz üzeri diyeyim.
işim gereği vergi mükellefi olduğumdan kdv amortisman vs gibi işlemleri var.gerçekte cebimden çıkan rakamla bana maliyeti aynı değil yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)