kafanizi yine karistirayim
Reklamlar
-
Benimde kafam karisti yahu....
Simdi otobanda söyle bir durum düsünün...
Arac 1 arac 2 yi solladiktan sonra orta seride gecmek istiyor..
Arac 3 te arac 4 ü sollamak icin orta seride gecmek istiyor..
Simdi hangisi nasil davranicak?
Siz arac 1 yada 3 te olsaniz nasil davranirdiniz????
Hay anasini simdi benimde kafam karisti...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
-
araç 1 düz gidecek, araç 3 arkadaki araç 2 nin geçmesini bekleyecek.araç 2 araç 3 ü geçtikten sonra araç 3 araç 4ü sollayacak. Bu arada bu çizimde motur yok. Motur nerde motur? Gece mt açılana kadar bunumu düşündün? Belkide üryanda gördün?
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:54 ----------
araç 2 araç1 in arkasına girecek, araç 3 şeridinde beklemede kalacak,.araç 1 ve 2 onu geçtikten sonra araç 3,araç 4 ü sollayacak. Araç 1 en önde olduğundan sağa sinyal çakıp,sağ şeride geçecek.bu oldumu? Motur nere gaçmış bu arada?
-
Duruma göre araç 1 zaten daha hızlı. En sol şeritten orta şeride geçicek sollamasını bitirip. Araç 3 ise daha yavaş ve sollama amaçlı en sağ şeritten orta şeridi kullanacak. Bu durumda bence böyle bi karşılaşma yaşanmayacak zaten, araç 1 zaten araç 3 ten daha hızlı seyrediyor ve orta şeritten kaptırıp gitmiş olacaktır. Araç 3 te orta şeridi sollama için kullanıp sağ şeridine geçecek. Aslında kafa karıştıran bu. Araç 3 önündeki aracı soladıktan sonra sağ şeride geçmeyecek mi ? Geçmeli. Orta şeridi kapar ve hızı uygun olmadığı halde orta şeridi terk etmez ve sağ şeride geçmezse,o bir trafik magandası demektir. Kafa yormaya değmez
-
Araç1 sollamasını bitirdikten sonra araç 3 sollamasını yapacak.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
hocam bence arac 3 en az 250 promil almış kafa güzel o hacı abinin görmüş 1. aracı bekleyecek .
birinci arac gecer . ikinci aracın hızına göre hızlıysa bekleyecek yavaşsa inceden inceden sola dogru kayacak 3 arac . :D
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
yesewi adlı üyeden alıntı
Araç1 sollamasını bitirdikten sonra araç 3 sollamasını yapacak.
Aynn öyle 1. yavaslamıcak sonra 3 cıkıcak kritik cünkü önünde arac var sonra 2 cıkıcak
1
3
2
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Kocaeli İl Temsilcisi
remzi abi araç 1 sol şeridi işgal ettiği ,için gaza basmak zorunda sollamaya çıktıysa 2-3 ve 4 numaralı aracı solllayıp geçecekse sağ şeride geçmeli, öte yandan araç 3 arkasından gelen araç 2 yi beklemeli ,araç 4 zaten sağ şerittten seyretmekte , bence araç 1 ve 3 ün yaptığı şerit değişmi hatalı ,
yine öte yandan araç 5 -6 ve 7 takip mesafeslerini korumalı ne diyorum ben yavvv sabah sabah remzi abi koca otoyolda 4 araç olurmu yahu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Arac 1 arac 2 yi sollamasini tamamladiktan sonra orta serite girer. Arac 3 ise once arac 1 in gecmesini ardindanda arac 2 nin gecmesini bekledikten sonra arac 4 u sollamak icin orta serite girebilir
-
Bune abi böyle :D kesin kaza olur o pozisyonda
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
su akar yolunu bulur
araç1 zaten mevcut bir sollama yaptığından geçiş üstünlüğüne sahip. ayrıca araç3 o kadar dar mesafeden güvenli bir şekilde orta şeride geçemez. 2 numaralı aracın geçmesini beklemeli.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
kurallar gereği 3. araç sollama yapamaz çünkü yakın takip eden bir araç var şeritte. 1. araç zaten sollama eylemine başladığı için 2. aracın önüne geçecek ve bu şekilde 1 ve 2 aynı şeritte seyir halinde iken 3. aracın önüne geçtiklerinde 3. araç sollama eylemine başlayabilir.
-
Cevap basit hiçbiri. Bu çizimdeki gibi bir olayda, 2 araçta birbirini asla göremez. Hele motosiklet falan değilse, omuz üstü gibi bir bakışı da yoksa aynadan imkansızdır ki göremez. Ya sürücüler aynaya 1sn bakıp, birbirlerini görmeyip boş diye öpüşecekler. Yada biri son anda farkedip hızı yüksek değilse geri dönecek. Bu aşamada 3 nolu araç daha zor çünkü önünde araç var.
Heh birde unuttum, eğer burası Türkiye ise o araç sol şeridi kapatır dümdüz gider sorun çıkmaz beyler.
-
Trafikte çok karışılaşılan bir durum.
3. araç sollamaya girmeden aynasından 2. aracı görüp , hop bir dakika dibimde araç var sollamaya çıkmamalıyım diye düşünmeli.
Tabi bu bizim memlekette geçerli değil , aradan kaçarım diye sollamaya çıkar.
1. araç da sollamasını bitirir sağ şeride dönmek ister.
Bu iki araç birbirine yakınlaşırken az mesafe kala birbirini farkeder.
Kornalar küfürler...
-
1. araç 2.aracı sollarken 3.aracın sinyal ışığını göremeyebilir o yüzden öncelik 1.araca ait sonra 3. araç sollar.
-
Araç 1, araç 2'yi sollar ve tekrar araç 2'nin şeridine geçer bu arada araç 3 camdan el kol yapar yanındaki araç 1'ye yol ver diye araç 2 gaza gelip sellektör yapar araç 1 ve 3'e gidemiyorsanız yol verin geçeyim diye araç 1 el frenini çeker durur bu arada araç 3 amacına ulaşmıştır araç 4 zaten yolundadır...
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
3 de olsam otoban adabından 1 numarayı ve 2 numarayı kollardım ve ilk önce 1 numara en solu boşaltırdı her zaman boş kalması gerektiğinden sonra ben ikinin önüne geçip sonra en sol şeritten 1 de sollardım veya öylece devam edip 1 arkasında 4 ü geçtikten sonra sağa girerdim
-
-
Şemada sinyali yanan araçlardan yola çıkıp yorum yapayım diyorum ama....İçimden makas atmak geçiyor
-
Motosiklet Eğitmeni
asil cumbus,arac4 ayni anda dur yahu,birazda orta seritten gideyim derse kopar.
-
sağ şeritte giden araba sağlamsa..
kısa yoldan makasa girsin...
yada hızını düşürsün biraz, yüksek devirle en sola geçip versin gazı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)