Hayabusası olanlar ben takas etmek isiyorum diyip, yanına gitse ya bunun.
Sonra motora bakıp "yok bu bana küçük gelir" diyip atlayıp hayabusa'sına evine dönsün..
Yapın bunu MT aşkına
Hayabusası olanlar ben takas etmek isiyorum diyip, yanına gitse ya bunun.
Sonra motora bakıp "yok bu bana küçük gelir" diyip atlayıp hayabusa'sına evine dönsün..
Yapın bunu MT aşkına
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Merhabalar,İlan Güngörendemiydi yoksa Apaçilerin kutsal toprakları missouri'denmi :D
Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp,İhtiyacımız olmayan şeyler alıyoruz....
off çok kötü bir yurdum insanlığı
Mustafa Kemal Atatürk
Bu nasıl bir anlatım tarzı nasıl bir yazıdır ya? Yuh yani
Motorun ismini bilmediğim bölgelerinde kalemle geçmeyecek çizikler de var. Ben diyeyim grenajda sen de manette. ( Manet ne ise. El ile tutulan yer herhalde.)
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Akıl büyük sermaye....
Beyler haberiniz olsun.. Bende henüz 1800 km.de olan cbf 150 ile hayabusa takas etmek istiyorum. Lütfen üstüne para ödemesi yapabilecek ciddi müşteriler arasınlar. ( Olurya belki on bir sarhoş yakalarım.) Neden olmasın ki koca Nasreddin hoca göle maya çalmış..
adam ne içtiyse banada versinde bende yaşıyım o kafayı yarabbi ya Hayabusa dyo cbr ye
Eleştirinin ucunu kaçırmayalım.
Saçmasapan sözlüklere benzememize gerek yok.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Takasta üstünü tamamlayacakmış,ne hevesini kırıyoruz ki
Hem sosyal mesaj bile vermiş son paragrafta daha ne olsun
bu adam ölmeyi bayılmak sanıyor galiba. yada aşırı zeki ve milletin zekasını ölçüyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Klasik Apaçi Örneği (Bknz:http://www.youtube.com/watch?v=Bk5XHEHJ23o)
adam hayvan gibi mizah yapmış yorumlara bakınca siteden utandım. bu kadarmı kıt kafayız arkadaş
What goes around, Comes back arround...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)